Лаковe за нокти - 142

• 34 711
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Аз мога само да препоръчам заздравителя на Микросел. Отново. С него си оправих ноктите след гел лак. Изхарчих едно шишенце, което ми стигна за повече от 6 месеца. Сега малко почивка, през която се мажа със SNB заздравител с диамантен прах и нямам проблем от него. После се връщам пак на Микросел. Blush

# 182
С голямо закъснение, но с най-искрени пожелания към всички рожденички. Birthday
Доволна съм от УВ топ лака на Trend it up. Снощи свалих неделния лак без абсолютно никакви забележки, защото така или иначе сменям лака на три дни.
И ето сегашния - GR Rich color 06. Три гледни точки, един лак Grinning
Скрит текст:

Това е един лак, който много харесвам, но никъде не мога да намеря..имам чувството, че серията е спряна дори.

# 183
Проблема е, че и в Микросел има формалдехид. Ноктите явно се пренасищат наистина. Моите наистина бяха много зле, сега за няколко седмици без базата с формалдехид има видимо подобрение.

Леми, това е. Харесва ми това, че е дебел и зависи с какъв топ съм изглеждат като с гел.

# 184
Ето един много любим SNB + бял Flirmar от мен 🙂

# 185
Аз пак наминах към Елитис, а уж гащи на Джастев отидох да купувам от съседното магазинче. Joy Купих, де, ама и себе си почерпих:

Този брокатения в средата май го имам, но не съм сигурна, та викам ще го взема пък, ако се повтаря здраве да е, няма да артиса. Joy

# 186
  • Измир
Джаста и аз уж да поръчам по интернет 2 рокли за дъщерите пък се оказах с 11 лака.
Пускам снимка на "magic flakes" на Mara. Много красиво стоят.

# 187
Ето един много любим SNB + бял Flirmar от мен 🙂

Прекрасни лак и маникюр!
Може ли номер на SNB?

# 188
Благодаря, chery_k. Това е лакът, на живо е по-бонбонест и ярък 🙂

# 189
Красотички сте сатворили, дами ♥ От снощи съм в нетипични води - за втори път слагам жълто Stuck Out Tongue Не е зле, ще го изтрая Stuck Out Tongue Снощи, както си рових в нето, попаднах на два мои любимеца, които отдавна свърших - Катрин Арлей 707 - оранжев неон и 708 розов неон. Много ги обичах като студентка и сега пак ги открих и поръчах, заедно със заздравителя на ГР, който показа Ариа. Нещо май и моите нокти са пренаситени с формалалдехида и ще им дам почивка малко. И за този много се чудих, не помня дали преди ви питах, но ще се радвам, ако имате наблюдения за него
http://www.beauty1bg.com/produkti/nail-tek-formula-ii-intenzivna … Bn6x-f2i_8T7RxlYY

# 190
Джулс, как е топа от към съхнене?
Ариа, основата както е дебела, бавно ли съхне?
Диди, много готин е лака.

# 191
Диди, много свежо. Чуден маникюр.
Катерина, много, много лятно и хубаво на хубави ноктенца.
Олга, хубаво синьо, а тоя ефект на Мара е страхотен. Прекрасно ти се е получило. И предния на дъщерята дето показа и той беше много хубав и свеж с тия облачета.
Георгиева, харесваш ми в жълто. И комбинацията от черно и жълто ми харесва на хубавите ти ноктенца.
Изобщо момичета, страхотни сте! Heart Eyes
Пп Урааа, брокатения не се повтаря, имам близък цвят, но не и същия. Grinning

# 192
Леми, да. Бавничко съхне, няма как да се лъжем, но го чакам да дръпне 4-5 минути и тогава си продължавам с цвят и топ. С бързосъхнещия на ГР съм и нямам проблем. А вчера сложих и УВ на Перфект и с него също нямаше.

# 193
Георгиева, и аз те харесвам в жълто и мисля, че трябва да експериментираш повече с цветовете, стига ти самата да се възприемаш, разбира се 😉

# 194
Благодаря, chery_k. Това е лакът, на живо е по-бонбонест и ярък 🙂

Благодаря!
Казва се Аделина:)
https://www.starnails.bg/bg-bg/category/product/283164195938120752/

Общи условия

Активация на акаунт