Лаковe за нокти - 142

• 34 719
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Успях вече да разваля средния, но не мога да спра да си гледам ноктите. Heart Eyes

# 196
Kmalik22, много нежно и красиво. Heart Eyes

Аз смених дизайна на средния пръст:

Скрит текст:

Декорацията е камъчета и релефни "сухи" ваденки, които се отлепят без вода от целофанчето и се залепят върху нокътя. Много са капризни, трудно прилепват, стърчат и пада притискане и обилно мазане с топ. Но за гевезелък става, ако преди това не ви изпилят нервичките. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 197
  • София
Джулс, как е топа от към съхнене?
Аз пръскам отгоре спрея на Avon за изсушаване, та след 15-20 мин. си пипах спокойно
Това е един лак, който много харесвам, но никъде не мога да намеря..имам чувството, че серията е спряна дори.

За съжаление - да, спряна е серията.

А между другото в ДМ на Красно село пак са напълнили стелажа с брокатите на Флормар, ако някой е закъсал Joy

# 198
# 199
Джасте, намерила си конфетите в новия им вид, а? 😂 Всъщност ти ли ги търсеше?

Лучия, розовият лак, който обещах да снимам, се оказа подарен вече...

# 200
Арабескче, случайно ги мернах и грабнах двечки. Имаше и други, но тия някак са класика. Иначе, не, не съм била аз, която ги търси, но, ако някой ги търси - в Елитис има. В нашия Елитис(колхозен пазар Варна) напоследък нещо много постно откъм лакове. И такава мърлявщина, ужасТ. Разхвърляни, омацани, хората пробвали цветовете по етикетите с цените. Едни лели гледаха някакви перлени лакове, гледаха, па като взеха да отварят и да се мацат, да пробват, бе, само да пробват, то на лака нищо няма да му стане.

# 201
О, това така да го мразя....

От мен нещо нетипично, но май някой тук скоро беше показвал такъв дизайн и много ми хареса: https://www.instagram.com/p/CD5c3fAjfoO/?igshid=1demlev8j6gcd

# 202
О, получило ти се е страхотно, Арабескче.
Heart Eyes

# 203
Здравейте!
Имам един въпрос. От години използвам ето този топ лак на Avon от серията им Mark. Не го виждам вече в няколко брошури и се чудя дали е спрян от производство? Някои от вас използва ли го и има ли информация дали отново ще бъде пуснат?

https://www.ebay.com/itm/Avon-Mark-Gel-Shine-Top-Coat-/173986558001

# 204
Орхид, питай и в темата за Avon, там пишат представители, сигурно ще имат инфо.

# 205
Благодаря ти Джаста! Хубав уикенд!

Орхид, питай и в темата за Avon, там пишат представители, сигурно ще имат инфо.

# 206
  • Стара Загора
Здравейте момичета, много красива темичка си имате. Взех последно от АVON Pro colour , обожавам мента! Искам да ви попитам от топ лаковете бързосъхнещ, освен на GR , от кой друг сте доволни /до към 10лв./ ?

# 207
# 208
Аз като стоя, стоя, че на магарето чуш казвам. Joy Трета декорация за три дни. Ми гледам разни клипчета и се вдъхновявам, макар, че реализацията на видяното е далеч от действително изгледаното.
Сега съм така:

Важното е, че ми е лятно и брокатено Grinning :
Скрит текст:

Пп Shushumiga, другия любим бюджетен топ е на Perfect, Speed dry.
Пп Честито на всички Марии и на всички празнуващи днес.
Честито на всички варненци.

# 209
Здравейте!
Имам един въпрос. От години използвам ето този топ лак на Avon от серията им Mark. Не го виждам вече в няколко брошури и се чудя дали е спрян от производство? Някои от вас използва ли го и има ли информация дали отново ще бъде пуснат?

https://www.ebay.com/itm/Avon-Mark-Gel-Shine-Top-Coat-/173986558001

Има си го почти всяка брошура, просто са сменили етикета. Сега Гел Шайн, май така се пишеше Stuck Out Tongue Същият е като състав и съхнене. Имам няколко бутилчици запас Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт