Лаковe за нокти - 142

• 34 721
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • Пеликания
Момичета много красиви маникюри както винаги Heart Eyes
 Аз нямам какво да покажа, че още чакам да порасне счупения ми нокът Grinning но идвам да Ви почерпя макар и виртуално за именния ми ден.

# 211
Честит празник на всички....леле колко красива тортаааа .Обичам чиизкейк ❤️❤️❤️

# 212
  • София
Честит празник на всички именнички. Бъдете все така лаково прекрасни Tada
Джасте, добре ти се получава Heart Eyes

# 213
Благодаря, Джулс. Hug

Мари, Честита да си. Flowers Four Leaf Clover Ммм, разкошен чийзкейк! Веднага си грабвам парченце за твое здраве. Yum

# 214
  • Стара Загора
Честит празник!

От мен един красив крем в прасковено с коралови нотки, но на снимките излезе розов. Прилича на Омара на Опи, но няма частички. Не е неон, не е и убит. Ако имате ходене до ДМ го погледнете. Simple Smile

Покрива на 2 слоя, но ако са тънки има нужда от изравняване на места. Съхне доста бързо обаче и се нанася като масло. Топа на Trend it up е ок, обаче не е най-добрия. Трети ден съм с маникюра и връхчетата са заминали, а блясъка го няма. Не знам дали бих повторила. Ще видя с други марки как ще е.

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 20:28 от iv4enceto_91

# 215
С малко закъснение - честит празник на всички ви, бъдете живи и здрави, благословени и одухотворени!
Джаста, Арабеск, много хубави маникюри!
Шушумига, стархотна мента!
Убедила съм се, че един нокът само да преобразиш от маникюра си и направо си с нов маникюр. Агент мисля, че беше споменавала, че като няма време се лакира направо върху стария си лак, което е много идейно при липса на време. Аз също съм го правила понякога. Имам един бял перлрн лак Ice shick, който нанесен върху някой друг му придава нов и различен вид.
Вие имате ли си такива хитринки, които използвате при липса на време?

# 216
Добър ден, момичета❤ Нещо намерих кусур на жълтото и се нарозових снощи😁 Брокатът е на Белл от  мини серията. Май имам в голямо шише от него, но ми се видя по - розов в магазина 😁

# 217
  • Варна
От мен един Бари М, който е малко по-светъл в действителност.

# 218
  • на последния етаж
След точно 5-месечно отсъствие се завръщам с един летен trend it up 210:

# 219
  • В полите на Пирин планина
Страхотно, момичета!
Лита, добре завърнала се! 🌷

Един Catrice от Gold серията, който е леко есенен, сякаш.

https://www.instagram.com/p/CD8iNhkD7UV/?igshid=193wkp3mk8wju

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 13:12 от Lady Brinne

# 220
  • Bulgaria
Здравейте, момичета. Чета ви от известно време и показвате страхотни неща.
Ще помоля за препоръки. Търся двойник на Golden Rose Ice Chic 60?

Скрит текст:

И нещо подобно на това наситено, топло жълто?

# 221
MK_, подобно жълто е на flormar full color - limoncello. До вчера бях с него и страшно ми прилича на показаното от теб жълто

# 222
Момичета, честит празник на всички празнуващи- макар и със закъснение! Hug ЧРД на Мамето!
Мари, много красив чийзкейк Heart Eyes
Скрит текст:
Аз бях 3-4 дни с един сребрист ГР Айс шик в който има и холограмни лентички, но са толкова мини, че само под определен ъгъл си личаха Laughing Дори не го снимах.
Сега съм с Бел 22- приятна циклама е- и Перфект 189. Не съм чистила още и не съм мазала кожичките с нищо, но на живо са си ок. На счупения нокът на кутрето слагам активния заздравител на Перфект, за да израсне по-бързо (май се получава). И съм с нова форма, за да ми отива на кутрето дребосък- май не е съвсем зле. Thinking

Скрит текст:

Ето как изглежда и кутрето:

Крепя и 2 нокътя с пакетче от чай- и те са на дясната ръка, та може да са пострадали заедно с кутрето. Но са просто напукани. Няколко дни носих лепенка върху кутрето през деня, дезинфекцирах с кислородна вода, но беше доста неприятно при мокрене.
Ще ви изчета после и ще слагам лайкове! Heart Eyes

# 223

Вие имате ли си такива хитринки, които използвате при липса на време?

Слагам пясъчни брокати Grinning

Лита, уелкъм бек! 💕

Честит празник и от мен с мъничко закъснение Flowers Bouquet

# 224
  • Измир
Dolce, липсваше ни 🤗. Кутрето е много сладко малко. Формата ти стои добре.
Честит имен ден на Марие! Почерпвам се 🙂.
Тина, много интересен цвят. Нямам подобен в колекцията си.
Изобщо всички сте красиви, Лейди, Рита, Георгиева, Ивченцето...
Аз си получих поръчката 🤩🤩🤩
Не знам от къде да започна 😆. Значи всички ОРI та, които бяха на промоция ги поръчах без да подбирам. Луда работа 😃.

Общи условия

Активация на акаунт