Лаковe за нокти - 142

• 34 698
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Добър ден, мили момичета ♥ Да похваля много Golden Rose Nail Expert 4 в 1 Complete Care ♥♥♥ Явно нокти ми се пренаситиха с формалалдехид и нещо почнаха пак да се белят. И в отчаянието си реших да взема първото нещо, което ми попадна. Бях страшно предубедена към тази грижа на ГР, но останах очарована. Лакът ми издържа 3 дни без абсолютно, ама абсолютно никакви забележки. Все едно е току - що нанесен, а не е като да нямам работа с едногодишно девойче вкъщи по цял ден Grinning И връхче не се оголва, както с всичко друго, което съм ползвала. Ноктите за сега не се разслояват повече, но в тази насока е още рано да се радвам, че го ползвам от скоро. Снощи свалих ментата, без никакви забележки, че ми писна Stuck Out Tongue Сега съм с Флормар Фул Колор  Brıght Azale Fc48 ♥ Много хубав цвят е ♥ На средният е Ейвънски от серията Кристал, май така се казваше Stuck Out Tongue

# 511
Георгиева, Heart Обожавам този цвят! А фламингото Heart Eyes

# 512
  • София
Явно, докато свърши безкрайният ни ремонт, трябва да се откажа от дълги нокти Sad. Тук съвсем до дъно, с Cloudburst на polished for days, супер многолик

# 513
Явно, докато свърши безкрайният ни ремонт, трябва да се откажа от дълги нокти Sad. Тук съвсем до дъно, с Cloudburst на polished for days, супер многолик

Какъв разкош само ❤️❤️❤️

# 514
  • София

Обожавам такива лакове Heart

# 515
Пепе, уау!!! Обожавам такива лакове Heart Напълно споделям предните 2 поста Sunglasses

# 516
  • Варна
Гледам в Алито едни лакове с интересни ефекти, но повечето са гел. Дали ще могат да се ползват без изпичане, пробвали ли сте? В описанията им нищо не пише, или поне от телефона не ми излиза текст, само снимки.

# 517
  • София
Как правите такова “мацване” като на средния пръст? С четката на лака или с отделна четка?

# 518
С четката на лака (поне аз), като обирам част от лака.

# 519
  • София
Мерси, момичета, аз също обожавам такива лакове и дори не съм сигурна, че съм му хванала всички цветове.

# 520
Толкова сте страхотни всички! 💕 🤗

Аз едно семпло бяло сложих, че забегнах 2-3 дни на море, а то издържа без забележка Grinning

# 521

Heart Eyes

Казах ви аз, че ни трябва бутон УААУУУ в тази тема! Grinning

# 522
Гледам в Алито едни лакове с интересни ефекти, но повечето са гел. Дали ще могат да се ползват без изпичане, пробвали ли сте? В описанията им нищо не пише, или поне от телефона не ми излиза текст, само снимки.
Щом са гел няма начин да ги ползваш без лампа. Гелът на естетствена светлина не се полимеризира, тоест ще си стои мокър и лепкав, и няма да изсъхне колкото и да чакаш.

# 523
+1
Пробвала съм преди няколко години, наистина не съхне.

Грижата на ГР и хубава наистина. И аз откакто я ползвам не съм забелязала разслояване като преди.  Освен това, че бавно ми съхне друг минус няма.

# 524
Аз днес реших да отворя един заздравител на Сали Хенсън, който бях купила преди 2 месеца може би - и четката е рошава Sad Справям се някак си с нанасянето, но взема повечко продукт и ми е трудно. Имате ли съвети?

Общи условия

Активация на акаунт