Лаковe за нокти - 142

• 34 705
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
killpop пробвай с четка от някой стар.

И отново много красоти сте сътворили Heart Eyes

# 526

Малкия син лак е на Sephora
Червения лак е Golden rose 357
https://www.instagram.com/p/CEa7JDsDlQj/?igshid=12fj6i6vd1jau

# 527
  • В полите на Пирин планина
Мамче, на безименния преливка ли е или това е ваденка? Много красиво и стилно!

# 528
Lady на безименния съм с омбре и бял печат отгоре ☺️

# 529
Lady на безименния съм с омбре и бял печат отгоре ☺️

Перфектно си го преляла това омбре! Two Hearts

# 530
Е, Мамето е специалист все пак Heart
Огромен минус за топа на Лумс- пак. При нанасяне стои един такъв...между мазен и лепило, не знам как да го определя. Не засъхна и сложих отгоре Спийд драй- на втория ден още горният топ започна да се отлепва на големи люспи (като тиксо). Само с този топ на Лумс се получава...За тлъстия ефект на топа мнение нямам, защото като не е засъхнал напълно и бързо е нормално да изглежда лъскав...
Как/къде да излея топа, за да си запазя шишенцето? В найлоново пликче ще стане ли? Thinking

# 531
Аз си смесвам и топовете един в друг ... Имам едно шишенце в което изливам постоянно остатъци от топове ... И може би е най-бързо съхнещия топ, който имам и някога съм имала 😂😂

# 532
Маме, не знам...този топ на Лумс е много странен, мисля че бих похабила всеки друг топ ако ги смеся...Иначе Спийд драй го смесвам. И на Виктория едно масло/изсушител става само за масло и не виждам изсушаващ ефект.
А точно бързосъхнещият топ на Виктория 60 секунди не го намирам никъде и ме е яд, че тогава толкова му се чудех... Grinning

# 533
Все се чудех дали мога да смесвам различни марки и видове топове и Мамето ми реши чуденката. Можело. Сега вече ще пробвам. Grinning

# 534
  • София
Все се чудех дали мога да смесвам различни марки и видове топове и Мамето ми реши чуденката. Можело. Сега вече ще пробвам. Grinning
И аз правя всякакви бъркочи от топове, особено когато някой не ще да съхне.

# 535
Аз не смея, след като веднъж използвах четка пт едно бутилче с топ от друго (един и същ продукт, но едното с дефектна четка) и си съсипах лака, стана на четки, нащърбено, абе ужас. Единствено ми се получава преливането, но пак бурзо се сгъстяват после.

# 536
  • Измир
Момичета оцветили сте темата 🤩.
Вчера се лакирах и пак съм на балончета. Наистина ми омръзна вече. Дано да се разхлади времето за да успея да направя приличен маникюр. Все пак няколко снимки. 

# 537
Олгарита, обаче цветът е страхотен! 💗

# 538
Много е хубав наистина!

Следващият ми маникюр ще е краднат от тази снимка Grinning

# 539
  • София
Ето моите последни два. И аз взимам идеи от пинтерест. За изпълнението има какво да се желае, но става Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт