Лаковe за нокти - 142

• 34 249
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
От мен малко градински маникюр : ))

Напоследък не се включва много често, но ви налайквам😸 всички редовно. Нещо не ми остава много време за изпипан маникюр покрай градинските истории, но зимата ще наваксам. Много странно, това лято не ме влече изобщо към неони и ярки цветове, все към светли посягам.

# 541
Леми, чудесен е! Heart А виждам, че имаш и градински тен, та може и затова да посягаш към светлите цветове Simple Smile А какво е това растение от третата снимка?
Да не би да се връща модата на перлите? Thinking Забелязах в Лили няколко перлени нюанса на Перфект, в жълто, зелено и подобни цветове...

# 542
Долче 💞
Това е Мелотрия - мексикански краставички, много са сладурски, като мниатюрни динички, а отвътре са си краставички. 😄

# 543
Леми,
Скрит текст:
  откъде ги взехте тези екзотични растения? Grinning Чудех се аз дали са краставички, тиквички или дини... Blush Такива мънички ли остават?

# 544
  • Варна
Този белия Бел доста го показвате, хубав ли е като нанасяне и време за съхнене? Моят бял матов флормар е към края си и ще трябва да търся друг, чудя се дали да взема пак някой мат, като че ли те съхнат по-бързо.

# 545
Тина, не знам като лак как е, но на мен са ми малко големи четките им и за бял лак (който изисква прецизност) бих се насочила към друга марка- мисля, че хвалени бяха Есенс, Перфект...

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 14:24 от dolce miele

# 546
Леми, много нежно!
Аз се спретнах набързо

Грабнах вчера Бел мини 220,229 и 247, това е резултатът Grinning

# 547
Много красиви маникюри показвате♥
Аз се включвам с вече заоблена форма и последни цикламени дни, преди есенните цветове♥

Малко съм в полеви условия, не можах добре да си оправя кожите, но скоро се прибирам и ще ги оправя.
Лакът е Trend it up Double нещо си, мисля номер 355 или 335. В магазинът е изключително красив, но не съм сигурна, че успях да хвана красотата му в снимки, обаче четката му ме измъчи. Няма да купувам повече от тази серия.

# 548
За мен белият Бел е приемлив, но следващият ще е някой друг.
Долче,
Скрит текст:
такива мънички си остават, вкусни са, купих от една жена във фейсбук, и си садим всяка година.

# 549
Essence shine last & go 33 wild white ways, BEL 84 + GR extreme glitter shine 209

# 550
С Леми сме били на една вълна Grinning
Белият Бел за мен е ок, четката е голяма наистина, но пък ми пасва. До средата съм обаче и започва сякаш да се сгъстява.

# 551
Преслава, кажи за твоят бял Есенс, как у от към нанасяне и съхнене, с каква четка е?
Мен широките четки много ме тормозят.

# 552
Преслава, харесваш ми в светли цветове, а тази комбинация много ти отива 😍
Леми, Пупси, Лола😍😍 Няма да изброявам всички ..
Аз пак съм с пробема с разслояването 🤷♀🤷♀ Направо на повечето нокти е станало като балон и между двата пласта има въздух.. 🤦♀

# 553
Никога не съм купувала Бел, но днес се сдобих с 2 - 62 и 07 - много добра покривност, направо съм очарована !
Ето и снимки :
Скрит текст:
Скрит текст:

# 554
  • София
Дами, прекрасни маникюри показвате! Истинско вдъхновени сте!💕
Моля препоръчайте ми физически (в София) или он-лайн магазин за маникюр, от който да си накупя - пили, уред за избутване на кожички, масло за нокти, заздравител, основа, топ и лакове. Две години бях с гел, но бих искала да го спря вече.

Общи условия

Активация на акаунт