Лаковe за нокти - 142

• 34 235
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Маме, трябва да проведеш един курс как точно си правиш франкенполиш. Blush Гледах из нета, ама не ми стана много ясно.

Номер 07

# 571
  • София

Използваните лакове

# 572
Давам 2ри шанс на Trend it up 010. Първият път не пожела да изсъхне и стана като дъвка. Сега му сложих и един шимър на Есенс 04 our sweetest day, ув топ-а на Trend it up и спрей за изсъхване Grinning Пък да видим

# 573
Блъд, много красиво 😍 и каква хубава плочка и форма.

# 574
Нали се бях оплаквала от топ-а на Тренд ит ъп- рискувах и го смесих с един спийд драй. Стана чуден топ и адски бързо изсъхна. Май ще ми стане любимец. Joy

# 575
Благодаря, Бенчита! Скъсих ги доста, че нещо бяха станали ужасно дълги и от морето единия ми нокът се е нацепил много странно от двете страни, почти пред счупване. Дано така да спася положението докато израсте.

# 576
  • Пловдив
С trend it up

# 577
Семпличко от мен в понеделник:

Скрит текст:
Пп Напоследък имам голям проблем с избора на цветове и декорации. Толкова много идеи и като седна да се лакирам нищо не ми харесва и не мога да реша какво да е. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 578
  • Варна
Ха ха, Джаста и аз съм така, цяла седмица супер много идеи и накрая в неделя или не мога да реша, или нямам време да се занимавам. Вчера пак така и затова съм с този пясък + топ. На снимките е без и с топ лак, за сравнение.

# 579
И аз от тези без време, а идеи имам, но с две леви трудно и продължително.
Без топ ми харесва повече.

# 580
Тина, с топ много ми харесва - като карамелизирана захар е Simple Smile

# 581
  • В полите на Пирин планина
На мен и по двата начина ми харесва. Пясъците с топ придобиват много интересна дълбочина.

# 582
  • Перник
Вдъхновена от вас се опитах са ви изкопирам, но мисля, не особено сполучливо:

# 583
При мен - скука Stuck Out Tongue Нещо ми се иска различно, но не знам какво Grinning

# 584
Момичета, Heart
Тези дни видях жена с различен лак на ръцете. На едната беше бял, на другата син. Какво мислите за това, харесва ли ви различен лак на ръцете?
Джаста, доста са ти пораснали ноктите Blush

Общи условия

Активация на акаунт