Лаковe за нокти - 142

• 34 233
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
И аз съм виждала такива жени.
Не ми допада, много ми е кичозно, но аз съм доста консервативна за дължини и цветове при ноктите така, че не съм фактор. 😀

# 586
# 587
Долче, на мен лично ми допада. Даже аз самата не винаги си лакиеам по един и същ начин двете ръце.
Арабеск, Джаста, Руми, Георгиева, Джулс, Бенчита - много хубави цветове и маникюри 😘
Аз нямах много време и се лакирах с един нов лак, който е със странна консистенция, да видим колко ли ще е траен...

# 588
Момичета, Heart
Тези дни видях жена с различен лак на ръцете. На едната беше бял, на другата син. Какво мислите за това, харесва ли ви различен лак на ръцете?
Джаста, доста са ти пораснали ноктите Blush
Всъщност на мен много ми допада такъв тип маникюр. Още повече дори ми харесва, когато едната ръка има няколко декорации, а другата е напълно изчистена-само с един цвят.

# 589
Абсолютна разлика не ми допада, но обичам например нещо като огледален ефект три нокътя на една ръка в един цвят, същия на другата (но на останалите два) и обратно. Не знам дали ми се разбра Blush

# 590
И аз често си ходя така, но просто не мога да реша кой цвят искам повече и това е решението. Обаче моите нокти си ги гледам само аз и приятеля ми. За много дами би било обаче неподходящо.

# 591
Странно ми е, онзи ден и аз видях жена с електриково жълто на едната и оранжево на другата 🤷♀ Не го възприемам, може би ако е с по-семпли цветове.
Иначе ми харесва както го описа Амини или всеки пръст в различен цвят, но в една гама ❤ Някой скоро беше показвал такъв маникюр, но не си спомням кой беше 😁

# 592
  • В полите на Пирин планина
Омбре маникюр харесва и аз, но два съвсем различни цвята на двете ръце - не. Иначе заигравка с два цвята на двете ръце - приемам. Примерно нещо такова е супер:

или такова:

# 593
Никак не ми допадат различни ръце с различни лакове.

# 594
На мен ми допада различния лак ако цветовете се комбинират и не е някаква фрапантна разлика. Виждала съм основния цвят е еднакъв, но декорациите са в различни цветове на двете ръце. Комбинацията беше добра и се беше получил доста свеж маникюр

# 595
Иначе заигравка с два цвята на двете ръце - приемам.
И аз така...
Но в крайна сметка зависи от много фактори - възраст, личен стил на лакираната, етц., етц. Едно е да видя спортно облечена девойка в планината с 2 различни ръце, съвсем различно е жена на определена възраст, облечена делово, на сериозна позиция... разбрахте ме, мисля Simple Smile
Същото се отнася и за декорациите, винаги ги възприемам като част от цялостен образ.

Друго щях да ви питам - вчера си купих поредния глос за устни и установих, че имам поне половин дузина силно подобни, а за капак всичките ми любими червила имат двойници в лаковете ми. Та се позамислих - вие установявали ли сте такава зависимост между любимите си лакове и любимите си червила? Разбира се, не говоря за любимите зелени/сини/сиви лакове, а за тези, които са в розово/коралово/оранжево/червено/винената гами Simple Smile

# 596
Агент, аз не. Но на моя тен с розов подтон не вървят чак толкова цветове и обикновено за устните съм с някаква обичайна за мен гама в бледо розово-телесно, с или без шимър... Simple Smile
Много харесвам първия вариант който показа Лейди. Може да изкопирам. За различни цветове май бих харесала черно на едната и бяло на другата и съответните декорации. Ако декорациите не са крещящи и дължибата на ноктите прекалена, мисля може да мине за доста стилен вариант. Или 2-3 нокътя да са в един цвят, а на другата ръка да са в другия цвят...

# 597
  • В полите на Пирин планина
Да, огледално на двете ръце, е доста интересно. Simple Smile
И на мен ми хареса първия, а и втория маникюр - затова ги постнах.
Подобна преливка с небесно синьо и бебешко розово ще пробвам при следващото си лакиране, обаче нямам лентички за декорация...

# 598
  • София
Друго щях да ви питам - вчера си купих поредния глос за устни и установих, че имам поне половин дузина силно подобни, а за капак всичките ми любими червила имат двойници в лаковете ми. Та се позамислих - вие установявали ли сте такава зависимост между любимите си лакове и любимите си червила? Разбира се, не говоря за любимите зелени/сини/сиви лакове, а за тези, които са в розово/коралово/оранжево/червено/винената гами Simple Smile
Агент, аз - не. Обичайното ми червило е ярко червено, с бледи червила съм като умряла. Всъщност затова и не нося нюд лакове, все едно нямам нокти. А като се замисля, червен лак не слагам много често. Не защото не обичам (обожавам ги!), обаче друго си е нещо шантавко.

# 599
Мисля, че би ми харесала такава различна комбинация,че дори и с ярки различни цветове.
Иначе на мен ми отиват едни розово лилаво пепеливи цветове червила, а нямам нито един такъв лак 😸
Като не мога да си слагам ярко червено на лицето, го слагам на ръцете Grinning

Общи условия

Активация на акаунт