Лаковe за нокти - 142

• 34 232
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Стара Загора
Снощи не успях да си открия Zoya Ali, та мацнах една Джапанка. Мислех че ще ми скъса нервите и няма да става за лакиране, но биваше. Разбира се не е перфектна откъм нанасяне, ама горе долу се ядва. Важното е да е ярка. Blush

# 601
  • София
Момичета, Heart
Тези дни видях жена с различен лак на ръцете. На едната беше бял, на другата син. Какво мислите за това, харесва ли ви различен лак на ръцете?
Май е тенденция, защото имам колежка която от едно известно време ходи така, но тя слага два различни неона на двете ръце. Харесва ми, но не и на моите ръце

# 602
Ивче, важното е да е ярко Grinning С ваденки ли си?

# 603
  • Стара Загора
Ивче, важното е да е ярко Grinning С ваденки ли си?

Да, да. Да си играя да рисувам, абсурд. Grinning От Борн Прити са.

Приятелка ми казва много розова твоята Джапанка, но всъщност на снимките излиза така. Прилича си на Пунша на Моделс Оун, но е пастелна. Понеже знам че има различни партиди, да си кажа. Grinning

# 604
И аз съм замислила да слагам джапанката, но моята е в гел вариант, та е съвсем различна. Акъла ми не го проумява защо са направили това с един от култовите си цветове?!?

# 605
  • Измир
Дъщеря ми (15 годишна) често си лакира ръцете в различни цветове или средният и безименният пръст огледално. Обикновено съчетава с облеклото си. На мен лично ми харесва, но самата аз не съм пробвала.
Червилата ми са всички в еднакво розов тон 😄. Имам 2-3 червени за специални дни.

# 606
  • В един копнеж!
Бързосъхнещият ми топ разгражда положения пласт лак. Защо така, бе, дами?! И съответноноктите стават на чертички. Препоръчайте ми качествен. Този е на Мис спорти.

# 607
Аз нямам никакъв проблем да се лакирам с различни декорации на двете ръце. Но да сложа два различни цвята изцяло на двете ръце, някакси не ме кефи Grinning
Иначе много пъти ми се случва да ме мързи да правя декорации на дясната ръка и си ходя само на лявата.
Ето няколко маникюра с различни неща на двете ръце Simple Smile От началото, когато се учех да се лакирам и да рисувам.
Скрит текст:

# 608

Golden rose Color expert 50 супер набалонем маникюр ....ама такова е 😂😂😂
https://www.instagram.com/p/CElaoqOjgvj/?igshid=eei7lb49l37e    

# 609
  • София
Да, в тая жега няма прошка с балоните Sad

# 610
Аз пак смених формата Grinning Писна ми да се разправям с нокътя на десния палец и да крепя крайчето с пакетче от чай и изпилих всичките отстрани. Опит за форма балерина- не знам дали съм се справила Thinking Но ми харесва.

Скрит текст:

Тук е без светкавица от снощи. Много труден за снимане ми е този лак, розово-прасковен е и страшно блестящ...

Лаковете са Trend it up 020, под него бял перлен Перфект 139, на безименния съм с Перфект 189 (ни но не си личи особено).

Блъд, да ти имам опитите за рисуване- за опити са меко казано чудесни! Heart

# 611
Много сте красиви, момичета ♥ Аз съм нещо  лакова дупка, не знам какво искам, но силно го искам Grinning Нищо не ми харесва на моите нокти, даже и червеното нещо не ме радва. Дано скоро мине Stuck Out Tongue Малко смених дизайна, ама пак греда Stuck Out Tongue

# 612
Аз те харесах много с онова лилаво-цикламеното китайче Stuck Out Tongue Winking Eye

# 613
Георгиева, потърси в Гугъл нещо, примерно арт маникюр или нещо подобно, може да ти хареса някоя идея.

# 614
Между другото, много ми хареса четката на този Trend it up. Simple Smile Всичките им лакове ли са с такива или само тази серия Glam touch?

Общи условия

Активация на акаунт