Лаковe за нокти - 142

• 34 669
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
🤫 не съм прекалила, не съм 🤫

# 481
Е, как ще си прекалила? Вляво има място за още едно шишенце! Да не говорим за отпред...

# 482
Арабеск, JoyJoyJoy

Маме, а това зелено Габрини намира ли се по магазините или е стара серия? Много хубаво!

# 483
Геритамин съм пила само веднъж по препоръка на моя приятелка. Беше ми казала, че всяка пролет и всяка есен изпива по една опаковка, за да избегне косопада и ноктите й да са по-здрави (тя си слага винаги гел лак). Не съм напълняла изобщо, но след употребата (почти цяла опаковка, която не използвах до край) започнах да забелязвам обратен ефект. Косата ми изглеждаше ужасно, а ноктите ми започнаха да се чупят. Нямах тези проблеми до преди употребата на Геритамин. Не бих повторила отново.
Чувала съм други момичета да си купуват Калмацин. Пробвала съм го, но не видях ефект и от него. Добавките изобщо не са за прием ей така. Ако имате необходимото количество от дадено вещество, а го приемете и с добавка, ефектът може да е дори обратен.

# 484
Арабеск, JoyJoyJoy

Маме, а това зелено Габрини намира ли се по магазините или е стара серия? Много хубаво!
Стара серия е ,но мисля ,че все още може да се открие по квартални магазинчета ❤️

# 485
Спайка, а отзад пък колко място има... Stuck Out Tongue Winking Eye Може ли скоро да покажеш лакът отляво- загледах го преди време и искам да го видя как стои на нокти? Simple Smile

# 486
Долче, сега съм в почивка от лакове и слагам само заздравител, за това още утре ще се мацна на някой нокът и ще ти пратя снимка 🙂

# 487
Днес си взех това. Търсех база, но не видях и грабнах това. Някоя от вас пробвала ли го е ?

# 488
# 489

Скрит текст:

И го съсипах ... с прекалена декорация:

Скрит текст:

Лаковете:
Скрит текст:

# 490
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:

И го съсипах ... с прекалена декорация:

Скрит текст:

Лаковете:
Скрит текст:

Джаста Праста, не си прекалила, много добре ти се е получило, стилно си комбинирала цветовете!Лака Габрини нюд мат на ноктите изглежда лъскав, а не матиран.Може би е от топ лака?
И пак-поздравления за маникюра.

# 491
B.U 2, благодаря. Flowers Hibiscus
Мат лака е с лъскав топ отгоре, да.

# 492
Джаста, повече ми харесва първият вариант. Но не бих и казала чак, че си съсипала маникюра с другата декорация Blush Как успяваш да измисляш толкова декорации не знам Heart Eyes

# 493
  • Пеликания
Пристигнаха ми първите стикери, които поръчах от алито. Ама много ню ню Grinning Чакам и още 60 броя Grinning

# 494
Мари, много са хубави! Според мен, този размер е по-практичен от ваденките за цял нокът. Wink

Общи условия

Активация на акаунт