Мнения и отзиви за инвеститор Noble house

• 23 482
  • 65
  •   1
Отговори
# 60
Ще дам и аз моето мнение и опит с тях....
Закупил съм два апартамента при тях първият в старите им сгради вторият в една от новите.
Като цяло проблем със сроковете има да факт... казват се едни срокове получава се съвсем различно .. Но след разследване от моя страна установих че в цялата "Цветна градина" има проблеми с тока... както и сградите на "Пулеви" и т.н.
Инфраструктурата няма да я коментираме ще се забави... зависи доста неща от общината. Поне Хаус полагат усилия за това озеленяване беседки и т.н.
Качество на строителство първия апартамент който купих да имах проблеми с дограмата ( който беше отстранен ) и други проблеми които след много позвънявания и пак не спазване на срокове бяха отстранени... но не беше нещо фрапантно ... имам апартамент и в Сградите на Артекс мога да ви кажа че по - скъпото е със същото качество даже по зле.. бяха ми залепили рамките на вратите със силикон и трябваше аз да си ги оправям ... криви стени и т.н.  в момента в България се строи на конвейер... и  качеството почти на всякъде е едно и също...
Втория апартамент който купих при тях е доста по-добре, като качество изпълнение и срокове , мога да кажа че са си взели поука и имат напредък.
За сградата в Надежда знам че имат някакви драми... но мисля че там е по скоро между хората и тях! Все пак мислех да купя апартамент там цена на кв. беше много ниска в самото начало на проекта.
А относно дали са мутри или не .... Нз къде повечето от вас живеят ама в България 80% ако не и повече от големите строителни компании собствениците са им мутри свързани със др. мутри в парламента и това е обществена тайна.
Заключение  Цена качество към този момент е задоволителна. В по-старите им сгради може би не.
Относно сроковете има какво да се желае. И поне си завършват сградите.

Всичко е така както казвате, без това, че е нормално мутри и мутри в парламента. Може да правиш бизнес без да го играеш мутра и да се показваш като такъв. Само в България това може да се приеме за нормално, дори и в страните от 3 свят това го няма, повярвайте ми, защото съм живял и там. Същото и за мутрите в парламента, ако Обществото го приема това, значи не заслужава добър живот и нормален стандарт и енвойръмент.

За Ноубъл Хаус мога да кажа, че се опитват да правят нещо по инфраструктурата и зеленината да, но и рушат после с камиони и никой  от строежите не е заграден, затворен с огради прилични и високи за да не излиза боклука и праха от там, както е в белите страни. Сградите са им що годе прилични, разбира се не идеални. Сроковете и яснотата към клиента им са проблемни за съжаление.

# 61
Искам да попитам други хора, които са инвестирали в сградата "Вая" в Малинова долина, понеже видях само едно мнение по тази тема. Дали знаете кога точно е началната дата на тази сграда? Беше казано, че ще получи Акт 15 есента, наай-късно краят на 2024г., но все още няма развитие. По имейл само ми пускат новите си сгради, които са почнали и на какъв етап са от развитието си, но за сграда "Вая" - нищо.

# 62
Забавяне има и при Сграда Линкълн Резидънс в Овча Купел 2. Също за нея трябваше да има акт 15 преди няколко месеца по техния план. Вие собственик на апартамент ли сте в сграда Вая?

# 63
Изчетох всичко по темата, тъй като имам познати, които също се оплакваха от този строител. За да съм точна забавили са се с Акт 16, след което са им пуснали ток времянка и са чакали дълго за нормален ток! Иначе споделят, че са доволни от качеството на апартамента.

# 64
  • София-Лагера
Забавяне има и при Сграда Линкълн Резидънс в Овча Купел 2. Също за нея трябваше да има акт 15 преди няколко месеца по техния план. Вие собственик на апартамент ли сте в сграда Вая?
Имате ли имот там и дадете отзив?

# 65
За какво ви е качество? И без това в 85% от новите апартаменти в Сф никой няма да живее а ще се ползват като спекулативен актив/касичка.
Чакам времето когато ще се оплюва строителния бум от 2020 след 20-30г аналогично на сегашното плюене по панелките.
Половината българи са мутри, другата половина са Ганьовци.

Общи условия

Активация на акаунт