НОЕМВРИйчето расте и хубавее, по градинки, паркове дивее

• 13 761
  • 282
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, и ние се опитваме да избягаме от гадния вирус, който вилнее на вън. Първо аз се поразболях, с темепература, но вече съм по-добре. Юлиана вече няколко пъти е с разстройство, оставих я само на кърма и дано й се размине. Иначе емоционално си е обичайно весела.
Аз също все още не мога да си представя какво ще правим без "вълшебната" цица! Simple Smile

# 16
Здравейте майчета,
сигурно има два месеца откакто не съм се разписвала. Но от ходене нямах време. Сега в Б-с вали, студено е и ето ме пак.
Гого още няма зъбчета, но пък яде всичко, което е на масата. Щом някой седне да яде и той веднага си иска и хапва. Детската кухня вече не я харесва. Пълзи из всички стаи /малко се затруднява с праговете на вратите/, постоянно иска някой да го държи и той да върви. Дори вече ходи като се държим само за едната ръка.

# 17
Здравейте и от мен  Simple Smile
Много е хубаво заглавието на темичката  Hug
Първо да се похваля, че на Ади и проби още едно зъбче и тия дни чакаме още едно. Така зъбките ще станат 5  Mr. Green

Юка, разбирам те напълно! Наистина чувството е много потискащо и гадно, но скоро ще ти мине  Hug Hug Важното е малката да е добре и да се храни! Ади не е имала никаква реакция към АМ (ние сме на Фризо 2 и друго не съм давала изобщо). Защо не смениш млякото, може просто това мляко да не и понася? Доколкото съм запозната Аптамила го дават на деца с чувствителни стомахчета и с проблеми.

коте, много весело парти сте спретнали  Simple Smile И тортата изглежда много апетитно  eat  party023

Ами това от мен, чао и лек ден на всички  Sunglasses

# 18
Да взема и аз да се разпиша в новата темичка Grinning ,не че има нещо ново при нас.
vivita аз доколкото знам прощъпулник се прави когато си решиш,няма срок-откакто проходи до стогодишно все може.Една моя съседка си прави прощъпулник на 51години,защото все в нещо се спъваше и все натъртена си ходеше от падания.То и затова се прави-да ходи леко и безаварийно,а не толкова да хване мишката или клавиатурата.Аз все си мисля за рожден ден и прощъпулка накуп(пък дали и кръщенето да не впиша с тях)
Иначе засега най-голямото ни постижение са три самостоятелни крачки,доста има докато проходим,но и аз не бързам особено.То и сега за нищо не ми остава време,а после....

# 19
  • София
Само ние ли сме без нито едно зъбе? Mr. Green

# 20
ето ме и мен в новата тема
исайкова и ние сме беззъби
нур и тя ходи за ръчичка, но като се засили за някъде ми избутва ръката да не и преча, като че ли може сама, тогава ми идват на помощ каишките, и като се замисля откакто съм ги взела не ме боли кръста, явно не го натоварвам

# 21
  • София
jmo - то при нас от 3-те крачки до прохождането имаше общо 2 седмици разлика - сега обикаля къщата...Wink
ние днес си взехме най-накрая обувки - paqpa накрая избрахме есенни Wink малко освен че са мн вкусни не знае какво да прави с тях на краката - странно му е...Wink

Последна редакция: сб, 02 сеп 2006, 21:31 от bubu_to

# 22
  • София
Цял ден никой ли не е писал... Rolling Eyes

# 23
  • София
Цял ден никой ли не е писал... Rolling Eyes

емиии - времето се оправи....събота е.....Wink

# 24
шест човека никой ли са бе, исайкова  Wink при нас времето още не се беше оправило, чак следобяд излязохме.
Моят син задълбочено изучава акустичните особености на резонаторните тела  Mr. Green

# 25
Здравейте и от мен. Отдавна не съм писала, но .... да ви се похваля и аз - от днес сме християнчета и ние. Вики се държа много добре на кръщенето й и почети не е плакала, а купона след това беше супер.
Преди 3 дни бяхме на консултация, резултатът е тегло - 7,450 кг. и височина - 71 см.
Ето ви и малко снимки от кръщенето http://www.snimka.bg/album.php?album_id=59693
Това е за сега, по-късно повече.

# 26
е това никога не е било- аз да кажа първа добро утро!!!  Party
нали сменихме режима и кейти спи вече от 8 до 8, така че може и да зачестя със сутрешните поздрави.

# 27
Добър ден вече!Аз не че късно ставам,но имам време само когато Виктория спи,а това напоследък се случва тооооолкова рядко........
Подариха ни обувчици за прохождане на К&К(които са ни малко големички макар че са най-малкият номер,но Вики все още не е проходила и докато чакаме да ни се случи тъкмо ще са ни по мярка)
До вчера си позволявах да оставя детето за по няколко секунди самичко,след предварителен оглед дали може да се нарани някъде,но беше за последно след като ме изненада изкатервайки четири стъпала за норматив.И разбира се като я видях не се зарадвах на бързият й напредък,а ми се сви сърцето като си представих как би могла да слезе докато ме няма търкаляйки се.Защо ли все такива неща ми се въртят в главата........
Така........наоплаквах се на какъв стрес съм подложена от собствената си дъщеря....която дори и ми скърца със зъби,когато не е доволна.Отначало си мислех че си е намерила някоя гумичка да дъвче,ама не.

# 28
  • София
Станах като бабичките-излязох навън на слънце и ми прилоша...Е т ва не се търпи Close

# 29
  • София
Да се оплача - трябва да се изнесем до средата на октомври от апартамента, при положение, че уж се бяхме разбрали на пролет...е многоооо тъпо ми стана...е---и и хазяина... Sad

Общи условия

Активация на акаунт