НОЕМВРИйчето расте и хубавее, по градинки, паркове дивее

• 13 770
  • 282
  •   1
Отговори
# 240
Исайкова-бързо оздравяване и дано не е много сериозно.Стискаме палци.
Краси снощи пак ми вдигна температура и не знам вече от какво може да е,днес е при баба си,та и аз можах малко да се наспя като хората.Има разтройство и изглежда го боли коремчето,та искам да ви питам дали това неразположение може да е от сюдетската кухня,защото ние я хапваме вече 4 ден,той не отказва нищо.

# 241
здравейте
исайкова бързо да се оправяш
за пясъка, като я извадя от пясъчника има много пясък в гривничките на китките, едвам почиствам там
шапка не я трае и секунда
получихме кухнята ози, харесва ми, нур беше много изморена в 12 и хапна малко, после ще я видя дали ще я яде, иначе добре изглежда, без сол-както я поръчах, но малко едричко нарязано пилето, другия път ще ги помоля за по ситничко нарязване, гледам имат някакви супи със застройка, някой знае ли дали са само със жълтък или има и белтък, и това крем карамел, също ми е интересно
нур днес е много сърдита, непрекъснато се ядосва че не маже да ходи стабилно, че не може да стигне до някои места и почва да се тръшка по земята, и да крещи реве и тн, при някой случвало ли се е такова чудо и какво да правя в такива моменти

# 242
  • София
Не му хареса обяда, ама хич изяде няколко лъжеце супа и това беше. А второто (то и то рядко като супа) направо го отврати,особено парчетата пиле вътре, та и там изяде една лъжица, за капак накрая и пюре почти не искаше...а кисела май е само захар като го опитах, та няма да го огрее...после ще пробвам пак да му дам да пробва...а храната е вкусна.

# 243
  • Gabrowo->Sofia
аз малко на всяко гърне мерудия, но да кажа, че храната на Ози е за деца от 1 до 3 год. та за това е по-едречко нарязано (всъщност както всяка друга детска кухня), та пасатора много помага в тоя случая да понадребни парченцата  Wink
бубу, питах за джуниър меню. и там супа и основно са чорбести, всичко изглежда  безсолно, но иначе става. имало варианта да поръчаш диетична храна за алергични бебета, нямат доставка до дома, само от раздавателен пункт. храната уж сатавала за деца над 8м., но май по някоя стара книга за хранене на детето Wink
Не знам дали исайкова, ще го прочете, но - Бързо да оздравяваш! Ти си упорита мама.
Книгите които са на ниско в къщи са в единствения шкаф с витринка, всички останали по кашони, като у Дуду. Ваньо чете рекламните вестници на суперманкетите  Wink
Дуду, мисля, че хич няма да ви е проблем да сте през деня на плажа, даже в тоя сезон дори е препоръчително. Сутрин и вечер ще умрете от студ, покрай морето все пак си духа. Пясъка не сме изплаквали, чак в квартирата на душа. Но и по пясъка не е седял много Ванката, в басейна на сухо и на хавлия. От памперс бански няма нужда.
Клара, твоя проблем още не семе го срещали, но имам подобен. Все го влече към шосето и стълбите дребосъка. Обикновено от края на тротоара го взимам на ръце и с рев се отдалечаваме от улицат. После пак ме влачи на там и понякога се налага да сменим тотално обстановката за да се укроти.

# 244
  • София
Не знам другата седмица пак ще пробвам да поръчам пък да видим, сега дояде супата. Е той алергии пкъм храни досега не ми е правил та няма проблем. Ама нещо дано не са им чак толкова течни всички яденета, че мн трудно ги яде - той обича доста по-гъсто хапване....май разбирам защо някои мами дробат хляб във всяко ядене....то това супа със супа и десерт...

# 245
остана ни още малко от второто от кухнята, ще и го дам за вечеря, сега изяде две трети от киселя, другото към 6ч навън, нали няма да я кърмя пък да видим дали ще издържи, тя кисел за пръв път опитва, но второто го накълцах е една лъжица и и давах само гъстото после да пийва бульончето от буркана
това е от нас

# 246
Да кажа и аз на Исайкова - стискам палци, да минава бързо и да се връщаш здрава при Кристи!!! Пък като се разпишеш следващия път при нас искам да си щастлива и усмихната, че всичко е наред  Praynig Hug

За книжките - Ади ги чете още ей от тази възраст:http://family.webshots.com/photo/549080626/2081524660072761276aLWhGA

А иначе заедно разглеждаме детски книжки с твърди корици. Имаме вече няколко от тези с многото картинки от сорта "кой какво яде", "кой какъв цвят е", "в гората и полето" ... Ади много обича да разтваря страниците и аз да и казвам кое какво е, какъв звук издава и да я питам после.

Други любими книжки - стари каталози на Ейвън. Обожава да ги къса  Joy

При нас детската кухня е с добър външен вид, няма сол, готвят с прясно мляко и яйчен прах.

Simple Smile

# 247
  • София
Бързо включване-засега ще съм си там.Всеки ден на инжекции,но хубавото е че сега съм си вкъщи и всичко ако тече нормално-следобяд/и за през нощта/ ще ме пускат при Кристи.Много разбрани хора.
Благодаря и на вас за подкрепата! Hug

# 248
  • Димитровград
Ето малко снимки от нас- http://www.snimka.bg/album.php?album_id=62778
Качеството не е много добро.
Исайкова-да се оправяш бързо!!!
Книги-много,много ги чете...

# 249
малеее - исайкова, много гадно. а това с инжекциите мнго добре го разбирам в тоз момент от живота ми. вече не мога да си намеря място през нощта по разбираеми причини. дано бързо овладеят инфекцията и да се прибереш у дома.
доминика - аз вчера писах, ама в на пазар, да кажа, че обувчета вече нямаше. иначе се бях засилила 3 чифта да купувам за разни приятелки...
книгите у дома с ана почит и не ги давам по никакъв повод. освен това са вдигнати по разни рафтове.
новост край нас няма - едно и също се повтаря до безкрайност. яко сме зациклили. но по-добре така, отколкото разни неприятни изненадки. нямам от какво да се оплача, но и да се похваля няма с какво. тъъъй...

# 250
Тити, Симка и Диди, благодаря ви за информацията-дано хванем малко слънчице на плажа, че нещо изведнъж много есенно стана!

# 251
и аз един бърз въпрос да хвърля. мислили ли сте какво ще правите за първия рд на дребните. аз се присещам от време на време по таз тема и после бързо прескачам на нещо по-мирно. хич не ми се мисли какво ще правя. тогава още ще ми е лошо и ще повръщам, а у дома ще се натресат всички роднини и от двете страни. а и приятели за черпене има. а и други бебета. уфффф

а знае ли някой как поминува деситка.

# 252
исайкова, бързо да се оправиш! и най-неприятните моменти минават. само търпение и сила да не се предаваш.  Hug
днес едни приятели подариха на кейти много елегантни дрехи на кейти от H&M- панталони туид и блузка към тях.  и за пореден път се ядосах, че нямат магазин тук. трябва обаче тези дни да се открили на mark&spencer- някой да знае нещо по въпроса.
канеста, много сте пораснали  Party
гледам, че пускате децата по пясъчниците. аз нещо не мога да се престраша  Thinking
мименце, може и от кухнята да е, а може и някое летно вирусче да е хванал. иначе как е, весел ли е, жизнен.
за рд- още не съм мислила как ще го празнуваме. обаче от сега се ужасявам от огромния брой роднини, които ще трябва да посрещам. не мисля, че ще каним други бебета тази година. и без това не разбира още. със сигурност ще й вземем някоя много красива торта. за снимки и за спомен.

# 253
Майчеееееееееее, как си? Ама ти и повръщаш ли, горката???? Определено си герой. Досега да се бях оплакала сто пъти - на всяко повръщане по два Sick  Повтарям, ако имаш нужда от помощ -  callme
За рождения ден ще сме си вече в Германия, така че ще предложа на свеки като за подарък да го организира - тя си умира за такива неща, такова кръщене беше спретнала на Малечко, че ми идеше да я разцелувам. И място има, и фантазия, и с моите представи се съобразява, всичко както си трябва, а за мен е ОГРОМНО улеснение. А така поне ще може да покани всичките роднини, които си иска, без угризения, нали не ми тръсва на мен работата с тях Wink

# 254
ууу, Сердика, няма да ви видя сигурно. Кога отлитате?

за рожден ден нямам идея. Трябва да се почерпи, то е ясно. Обаче вкъщи не мога да събера повече от двама гости наведнъж, а навън не ми е удобно.

Общи условия

Активация на акаунт