НОЕМВРИйчето расте и хубавее, по градинки, паркове дивее

• 13 770
  • 282
  •   1
Отговори
# 225
тити, книги имахме на една ниска библиотечка. с проходилката става точно на удобна за кейти височина. в началото само ги сваляше и хвърляше на пода, но откакто откри шума от късането, няма спиране. в момента обмислям къде да ги дявам, защото вкъщи има много книги, а малко рафтове. и като трябва и тези да опразня, не знам. обичаме също много испанската граматика, както и речниците. с кориците ги изяжда  Mr. Green
за шапките да питам- кейти категорично отказва да носи. имате ли такива проблеми. ум не ми го побира сега есента и зимата как ще е. щом я усети на главата, я маха веднага с отривисто движение. дори от време навреме си дърпа косата, за да провери дали не съм й сложила шапката. яке с качулка също не върши работа.

# 226
тъй, тъй - при нас любим е един учебник по френски, а също едно томче Пушкин  Mr. Green ах, как не си бях взела фотото да снимам малчо чете Пушкин - класика за аватар  Mr. Green

шапки - също така отривисто и Деян си сваля шапката. За да се задържи такава на главата му, трябва да го занимавам с нещо друго, докато забрави, че тайно съм му надянала шапка. Като застудее, ще му оплета ушанка с връзки.

# 227
  • София
Много сте изписали,  докато изчета всичко, забравих какво щях да пиша Embarassed
Майче, дано да няма повече проблеми  Hug и да пишеш и тук за бременността Laughing и на мен ми става едно мило, като се сетя Laughing
Вики  пък абсолютно не си играе сама, тя по принцип много не си играе, освен ако преследването на мама с проходилката или ударите по лицето й не са форма на игра, онзи ден пусна кръв от носа на баща си Twisted Evil а после така ме ритна в единия яйчник, че още ме боли като натъртено. И напоследък упорито отказва да лежи, докато й сменям памперса, някакъв кошмар е, особено след баня, вече й го слагам, като стои права, а как го слагам, аз  си знам Mr. Green Но пък казва мама, но само, като се храни, може така да нарича храната, но няма значение, на мен ми става много мило Laughing Иначе, аз за разлика от Сердика, си мисля, че сега ми е много трудно с нея, преди не усещах, че гледам бебе, но напоследък сили не ми остават, а гърбът как ме боли, не е истина. Хайде, повече няма да се оплаквам Naughty

# 228
  • София
Положението при всички бебета е подобно. Wink
Памперс е невъзможно да се смени. Преди няколко вечери, когато бях особено "спокойна", плеснах едно шамарче по дупето. Само дето я разревах излишно, не разбра от къде и е дошло.
Книгите не са ми слизали на ниско, че Боян още няма навици в това отношение.
Цяло лято откарахме без шапка. Зимата ще ги връзват, може и да се обеси на някоя. Но тя тогава ще е с гледачка, та тя да му мисли.
Тити, малко със закъснение, но бодита по 2,20  #Crazy #Crazy #Crazy Аз най-евтино ги купувам за 3,50 (с дълъг ръкав).

# 229
  • София
Аз се включвам с лоши новини-ше ме извинявате Mr. Green
Спирам с кърменето окончателно.Явно трябваше до последно да кърмя.Добре,че ги намалих напоследък...
Утре ме приемат в болница.Много ми е мъчно и тъжно.Дано всичко мине благоприятно поне.
Това от мен.

# 230
  • София
Исайкова, защо в болница? И в коя болница? Кой ще гледа Кристи? Кжи на Светльо да ни държи в течение. Дръж се само, всичко ще е наред.   bouquet

# 231
  • Карлово
Тити, на Мартина любими са й учебниците по математика за 12 клас Mr. Green

# 232
  • София
Ели- в Александровска.
Ще гледам да се договоря да не спя там,че не мога без Кристи Cry Cry Cry Cry Cry
Имам бъбречна инфекция,не малко сериозна,която е била поддържана повече от месец.
Скапаните лекари-така и не я бяха открили #Cussing out

Свекървата ще го гледа,колкото и да не искам.

Ели звънкай на Светльо-да го разхождате малкия в Ст.град поне Heart Eyes

Отивам да се къпя и да се успокоявам.
Лека нощ на всички Wink

# 233
Исайкова, кураж и дано бързо се оправиш!

Тити, ние решихме проблема с книгите-седят си в кашони и чакат по-светли времена, когато ще бъдат четени, а не късани!

И сега доста офф от досегашните въпроси, но да питам нещо-знам, че повечето от вас си водиха бебоците на море, а на нас ни излезе късмета и по-добре късно отколкото никога, та заминаваме в петък Laughing и да питам за някой полезен съвет от по-опитните в морско отношение мами!
Най-вече ме интересува как да държа бебето на пясъка и в басейнчето- по памперс, по гащи или голо?Какви са тези памперс-бански и струва ли си да търся такива?
И друго-за жаркото лято съветите са да се ходи на плаж рано сутрин и късно следобед, но все ми се струва , че за септември това не важи-та то сутрин и следобед си е направо студено!Та мислите ли, че ще е проблем за бебка , че ще ходим на плаж на обяд?
мислех си, че ще ви питам хиляда неща, а изведнъж всякаква мисъл се изпари от главата ми-кърмачка, какво да я правиш Twisted Evil!
Както и да е-ако някоя се сети нещо допълнително, моля пишете!

# 234
  • Карлово
ДУ!
Исайкова, да оздравяваш бързо. Бъбречна инфекция-гадна работа. Дано ти разрешат да се прибираш при Кристи. Как ли ще му се отрази на малкото човече липсата на мама?Чакаме в най-скоро време добри новини от теб.
За книгите-нашата библиотека започва от земята и е мн удобна на Мартина. Mr. Green Учим се да не пипа, но нямаме голям успех. Но то всичко в къщи е на показ,шкафове с вратички почти няма. Като обзавеждахме, хич и не сме мислили, че някога бебето ще рови навсякъде. В тази връзка - как ще решаваме най-големия проблем с камината, главата не ми го побира. Все ходи да я отваря...
За шапките - коконата обича да се кипри с шапки. Дори напоследък прави опити да си ги слага сама. И шапките, и всички дрехи, които хване.
Ведър ден!

# 235
Исайкова, много гадно Sad Да се оправяш бързо!!! Поне сега вече се знае, от какво е....
Тити, и ние сме книжни плъхове. Де що види - мачка и къса. Още от много отдавна, и затова аз още от много отдавна викам "Не!", на което той лееееееееека полеееееееееека започва да реагира и в поне половината от случаите престава. Много е забавен, когато аз чета книга, той идва при мен и започва да гали и разлиства напрочетената част от книгата, и така си откарваме, докато писне на някой от двама ни (при него е изразено с това, че - мечка страх, мен не - все пак се осмелява да ми дръпне силно книгата).
Определено не мисля, че ще проходи скоро. Макар и от доста време да се придвижва сам покрай шкафове и дивани, просто още не е стабилен. Аз и не бързам Wink Много се кефи на пълзенето, това уж развивало мисловната дейност Grinning

# 236
исайкова, това много тъжно. Ще е гадно, но важното е да се излекуваш, и дано да не се проточва много. Стискам палци и аз!
дуду, ами що да не я водиш по обяд....даже сигурно няма да ти се налага да я събличаш, ще стои с тениска, че си подухва по морето. симка ако се появи, ще ти даде най-актуална информация/а на мен да даде симка мейл за снимки  Heart Eyes / носете си водичка за измиване от пясъка, че още на третата минута Елица ще е цялата в пясък. И туй то. От климата ще ти спи по-добре.

# 237
  • София
Исайкова - мноогоо лошо. Бъди силна и бързо да оздравяваш.  Hug Praynig Hug

# 238
  • София
Донесоха ни храната от Ози - топла е, мирише и изглежда доста добре Wink като гладам количеството за 2 дни може да стигне на моя дребосък -хихихиххихи...айде после ще пиша отзово-въпреки, че като го познавам нямам много надежда, че ще му хареса...като знам, че харесва най-гадните пюрета на вкус....бляяя

# 239
  • София
Хоп, ето ме и мен. Видях, че някой ме е търсил и хопала!

В София сме си от неделя късно вечерта, в понеделник бях мнооого депресирана от липсата на слънчевата тераса с изглед към морето за пиене на кафе, а във вторник тръгнах на работа. Засега от сутринта докъм 14.30. Но ще започна да оставам и до 17. Още ми е доста нанагорно и не мога съвсем да се организирам.
Илия тръгва на предучилищна, а за бебка ми е търсене, че ще бъде по цял ден сама с бавачката. Но ще трябва да свикна.

Морето мина много добре, доволна съм от децата, държаха се прекрасно и баха весели. Не си починах, но смених обстановката и не готвих 10 дни......Но като последица, Роси не иска да си ляга през деня сама, пищи като луда, права в леглото си и се захласва. А като ме няма да съм строга, който е там, се оправя както може....Чакам уикенда за превъзпитание.

Дуду, в басейнчето голичко, на пясъка по памперс, след плаж къпане и вадене на пясък от неподозирани места. Ако ще мажеш с крем с фактор, да е още от квартирата. След мокрене повтаряй. Ако пече, дрешка. Като гледам температурите, май няма да се наложи много да я мажеш. И спокойно може да спи на плажа в количката и под чадър, а като захладнее, на слънце. Памперс бански не ти трябва. Ако имаш още въпроси, питай!
Предпоследния ни ден плажа бяха довели бебенце на не повече от 3 месеца, спа, кърми се, къпа се в басейнче, беше готино.
Деян на тити е много сладък, има собствено мнение по повечето въпроси, предпочита зрели жени пред млади мацки  Mr. Green засега и няма никак да сбърка, ако вземе зелените очи на баща си...
Да кажа и аз на майчето честито, много се радвам за теб и да се пазиш!
И на Исайкова - и аз ще стискам палци, всичко да се оправи бързо!
Стига засега, че много дълго стана.

Общи условия

Активация на акаунт