НОЕМВРИйчето расте и хубавее, по градинки, паркове дивее

• 13 773
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Диди,аз не съм от момичешките мами,но да кажа.
Понеже съм виждала мн сладки роклички там.А и е  близо до вас,може да метнеш по едно око.
Магазинчето е на пазара на Младост 1.Втората редица от долу.Ние доста дрешки сме взимали на Кристи от там-мн са фецки Laughing

# 211
  • София
diddi - ами най-общо дали са доволни, става ли за бебета на нашата възръст. Има ли доставки по домовете или само от раздавателните пунктове и колко струва ако да....че менюто ми се видя малко по-странно отколкото на Ози...в смисъл прилича ми, че е за по-големи деца...знам ли.

# 212
сердика, и на мен ми отговориха почти веднага от ози. аз питах доставят ли до горубляне.
бубуто, тази кухня джуниор не доставят по домовете. има раздавателни пунктове. готвят във втора градска болница. ама защо се готви в болница за деца, така и не разбрах. имаше преди една тема. но все още тогава нямаше отзиви. 
диди, ходихме днес из младост, но се оказа, че ти нямам телефона  Thinking сладки неща въобще- във фокс кидс в мола. аз по-хубави дрешки не съм виждала, по-ефектни. освен в маркита.
днес в билла ме изненадаха с големия избор на пюрета. взех на овко да пробваме. няколко въпроса: кажете ми има ли зеленчукови пюрета с голям грамаж- около 200гр. защото тия хип ми излизат солено- кейти си яде вече почти по 2 на обяд. а ганчев няма да купувам. също така, давали ли сте пюрета с пълномаслено мляко и сметана в тях. видях и на нестле йогурти за бебета- някой давал ли е.
исайкова, ти как си, оправи ли се вече? 
хайде сега ред по ред отговаряйте  Mr. Green

# 213
мале колко много сте писали
сега ще почна да чета, дано ви насмогна
и аз да се похваля, нур проходи, още е доста нестабилна, и си я водя с каишките иначе ще си разбие главата, но днес от сутринта до сега е станала доста безстрашна
отивам да чета
ето ме преглидах, та сега накратко
царевични пръчки не купувам и не давам, но като някое дете яде не мога да я спра
гери и нур от извечстно време не ще да заспива ако не съм при нея, и ме проверява по няколко пъти, явно вече почват да разбират бебчетата и навлизат в периот на страх
за кухните, ози от тази седмица почват и събота и неделя, аз съм поръчала от утре до събота, мисля че повечето неща са добри които не стават ще ги хапвам аз, но за тази кухня джуниър не съм доволна мисля че не е подходяща за малки бебоци, и десертите са им с прясно мляко готвени, и доста пъти храната мерише на загоряло, една моя комшийка я взимаше и това са мои и нейни впечатления
мименце дано вече сте по добре

Последна редакция: ср, 13 сеп 2006, 19:25 от Клара

# 214
  • София
Юка - има - на Алете - 2.80лв. 190 гр. Зеленчукови (на малкия много му харесват)- с месо и макарони вече са 3-3.10лв., зеленчукови и сънвал имат, ако не се лъжа и бебевита имаше един вид. Овкото все са поне с местен бульон...други зеленчукови големи не се сещам.
А със сматана, йогурт и извара, плодови на овко давам от вече 2 месеца....
Да за раздавателните пунктове гледх, че този в Иван вазов май ще ми е прилично близо...поне докато ни приемат на държавна...това в случай, че нещо Ози не ми харесат ..

# 215
тенкю за ози. май и аз ще се наредя за там. въпреки че държавната ми е съвсем до нас, но нали сега не излизам, та вариантът е добър.

# 216
Засега всичко е наред,снощи до към 2 часа имаше тепература,после нищо.Сутринта-никаква.Заведох го на лекарката и тя го прегледа-каза че всичко е наред и че кътниците и четирите са тръгнали и може да е от това.Но пък преди малко имаше разтройство.Това пък какво е сега? newsm78

# 217
И аз да се присъединя отново, макар и плахо, нали съм нова..  Embarassed Юлиана си играе от съвсем малка сама - отначало в шезлонга с играчки, а после и до сега на свобода на земята, обезопасили сме и едно доста голямо пространство в хола и много дълго си играе и бърбори. В леглото си не иска, нито в кошари, не обича в затворени пространства. Понякога ми е съвестно и се присъединявам, разглеждаме книжки, пеем, играме, но бързо й омръзвам. Simple Smile Разбира се има много още време, в което се занимавеме заедно.
Та така - играе си дълго сама, много бърбори, но още не иска да ходи, дори и не пълзи хубаво, опитва се, макар че ако иска да стигне до някъде го прави с търкаляне, приплъзване, много е изобретателна.. но май тя е единствени от връстниците си, която все още не ходи!  Cry
mimenceto, понякога при никнене на зъбки има и разстройство, а и кътниците са коварни, но хубаво я наблюдавай да не е от този вирус, който напоследък върлува и е съпътстван именно с разстройство. Дано не е! И дано по-бързо избият зъбките и не се мъчите много.. иначе и ние сега тях чакаме и снощи се буди повече от обикновено и ще видим.

# 218
И още нещо за зъбките - страхотни отзиви за Gengigel! Малко е по-скъп, към 17 лв.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108448.msg2275784#msg2275784
http://www.ricerfarma.com/ProductConsumerBaby.htm

# 219
сиссси, Юлияна не е единствената, която не ходи, въпреки че виждам, на всеки два часа някое бебе прохожда. Да са ви честити проходилите.
Деян за сведение няма да проходи преди да е навършил определена възраст.

царевични пръчки и боза да не чувам.

съжалявам за чорапите, ако бях влязла в още един клуб да прочета, че има нужда от евтини чорапи, щях да купя, наистина. Обаче  чак сега влизам в нета , а вече се прибрахме. Другия месец пак ще ходим и ще накупя чорапи Simple Smile по 60-80 стотинки са.

# 220
И аз да ви се оплача - ние също не ходим, но за сметка на това пълзим с пълна сила Mr. Green

# 221
  • Димитровград
Maлко и аз да се оплача.Едита ми изпива тока.За секунда не спира и ме прави дива и щастлива.
Иначе общо взето е добро дете.Яде си всичко предложено- пюрета и каши и АМ(по 8 пъти на ден яде).Отгоре и растат 4 зъба и вечер между 5 и 8 е много крива.Сега страда за кошарата си у баба си и заспива в количката,а после я местя.Новите снимки са от стар фотоапарат(Зенит М) и понеже нямам скенер не мога да кача в момента.Скоро ще и направя нови с фотото,засега не е тук.Много целувки на всички бебоци. Heart Eyes

# 222
Привет и от мен  Hug
Малко късничко се включвам, ама много сте изписали брееее  ooooh!
Както съм уморена каквото се сетя - туй ще отговарям  Embarassed newsm78

Ади сама почти не си играе. Най-много за 5-10 минути да се заплесне по някоя играчка или книжка. Това ми е свободното време. За капак и да спи не иска. Днес спа само половин - един час навън в количката. Това и беше сънят. Сега заспа към 20:30.
И купешки пюрета категорично отказва. Днес понеже не си бяхме заверили купон за детската кухня, купих на Овко месно пюре - фин заек със зеленчуци и още нещо си ... Е, първата лъжичка, която и дадох беше изплюта с голямо отвращение  Twisted Evil А пюрето го опитах - ми много си беше вкусно даже! И като и правя домашно пюре пак се мръщи - яде го, ама малко насила. И месото не обича, и сирене не ще и да помирише. И киселото мляко вече не и харесва. Какво ще и давам да яде се чудя вече, много капризна е станала  Close
Тъй, наоплаках ви се.

Веднъж дадох на Ади вместо кремче едно кисело мляко като кремче с вкус на ванилия - на Данон. Много и хареса! Сметана и боза не съм давала, няма и да дам скоро  Naughty
Пръчици и бисквити закуска даваме на Ади само когато ние се храним и тя пищи неистово да и даваме и на нея - пък то не става за бебета.

Чорапките тук са по 1 лв - 1.30 лв. Има и малко по-скъпи, ама нема нужда  Laughing Ади обича да си маха чорапите като сме на разходка, та и на мен като на вивита ми се налага понякога да се връщам по същия път, издирвайки бебешко чорапче  Joy

Айде стига съм писала, че кой ще чете после  Mr. Green

майче, аз не искам да съм нахална, ама какво стана с обущетата? И да - не мисля, че ще ни досаждаш за новото бебче! Както някой писа - направо копи и пейст и в нашата тема  Hug

# 223
ice, другия месец да не се оплачеш, че вече ходи Simple Smile
аз поне съм рахат, не се оплаквам. Играе си и сам, и с компания. Последната любима играчка е празна кутия от шоколадови бонбони.
никой не ми отговори за книгите, значи или нямате книги, или са ви нависоко, но видях на микки по снимките как Мартина сваля книги от етажерката, явно и при вас книгата е страст?  Mr. Green

# 224
  • София
книгите при нас още не ги стига, за моя радост - много му е кеф да ги къса и затова вече и приказки не му чета - хем не ме слуша хем накъсва книгата къто успее да ми я изтръгне дърпайки...Sad иначе съм му дала една и един тефтер - ама така не му е толкова интересно...
че и шкафовете всички ги отваря и рови...като изтърси тенджерите на земята на всичко отгоре се и плаши и плаче...а от другите шкафове съм извадила каквото не е за него и съм отавила разни глупости и негови играчки да им се радва като ги открива...

ние освен за чорапи и за шапки се връщаме да търсим по пътя...

Общи условия

Активация на акаунт