НОЕМВРИйчето расте и хубавее, по градинки, паркове дивее

• 13 787
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
като иде реч за бисери - едно време, когато още бяхме с паспорти, а не с лични карти, за мой съученик от гимнацията пишеше, че е "нежен", а не "неженен".

# 76
Добро утро и от нас!

Днес е празник и май всички мързелуват!    food010  Coffee Днес времето е само за разходки и плаж!   sport027

# 77
добро утро!
ние нещо не спахме добре. може би беше от жегата. хем не я бях облякла много. аз днес най-сетне съм с празни гърди и не мога да повярвам. все имам чувството, че нещо съм забравила, не усещам тежест отпред. и ми е някак некомфортно  Thinking
анелето, ако не можеш да спреш кърмата естествено, вземи си хапчета. трябва да ти кажа, че при мен нямаше никакви странични ефекти. но пих достинекс, а не бромокриптин. достинексът бил с най-малко странични ефекти. само че за учудване на лекарите трябваше да изпия 4 вместо 2. толкова много кърма рядко били виждали след 10 месеца кърмене.  Crazy
ефорина, стискам палци за съпруга ти. дано не ги пращат натам  Praynig
кейти се разпищя неудържимо. напоследък не иска да седи и в проходилката и въобще не знае какво иска да прави.
кой ще ми каже за килимчетата??????

# 78
  • Карлово
Какво за килимчетата, Юка?За онези гумените-пъзели ли?

# 79
микки, за тях. но не помня къде се продаваха в софия точно. това питам. беше някъде на симеон, но къде  newsm78

# 80
на симеон почти до витошка. на десния тротоар има магазин на тсм. до него магазин за 1 лев. от този за 1 лев са. май х 4.50 беше 1 опаковка.

# 81
майче, мерси много  Hug

# 82
Здравейте и от нас!
Днес с Еличка бяхме на Банкя- изкарахме си страхотно, а аз през цялото време си мислех колко привилегировани са мамите и бебетата от Банкя-чист въздух, хубав парк, подредени и чисти градинки!само да се разхождаш!А ние в наше село Люлин освен по улиците няма къде да се разхождаме-имаше един псевдо парк и той вече е до дупка застроен!Остава да си ходим по улиците, да дишаме изгорели газове и да се наслаждаваме на "красивото" ново строителство!
Абе какво да говорим-рай Mr. Green

# 83
Привет.
При нас нищо ново  Grinning
Сердика, благодаря ти за хумора  Joy
тити, шъ се опраиш  Wink Ти си мъжко момиче  Simple Smile Това си го знаеш, де  Rolling Eyes
Юка, май има пълнолуние, и ни е не спахме добре.
дуду, а така, наваксвайте с разходките  Hug
ефорина, кофти е без тати   Confused И на нас ни се случва от време на време та знам какво е.

Айде свършвам, че калпазанката е надала бойния си вик  Joy Иска нон стоп внимание, уфф ... защо не се заиграе сама поне за 10 минутки ....

# 84
ние ходихме до Приморско, видяхме се със симка и домочадие. Очарована съм от Роси, изключително благоразположена, добричка, спокойна и много забавна как се катери по количката си, как седи върху чадъра и показва колко още ще порасне и колко великодушно си даде водата на Деян Simple Smile
който от своя страна нито кавалерски се държа, нито показа някакви умения, ууу, той ще излезе диване Simple Smile
мързи ме да кача няколко забавни снимки.

# 85
в 11 още никой не се е разписал. това вече е срамота, темата съвсем замря. не че аз имам да кажа нещо.
освен това, че не знам какво да правя с ам-а на кейти. този аптамил й действа доста зле. много газове и често пълни памперси. не знам дали е приспособяване въобще към ам или точно това ам не й влияе добре. ще изчакам още малко и може би ще го сменя.
вчера най-сетне прибрах помпата за кърма и другите кърмачески принадлежности. от днес вече спирам и антибиотика и довечера ще му пийна нещо за отскок.
не знам дали ви казвах, че се разхождаме с едно момченце тук. кейти обаче му изяжда всичките бисквити и солетки. а то като я види само протяга да й ги дава. а на мен хич не ми харесва това тъпкане. обаче като види едното от другото и край.
и един въпрос- давате ли кисели. и защо не трябваше да се дават по-рано, заради нишестето ли?
хайде че както нямаше да пиша, пак се разиграх по клавишите.
хубав слънчев ден!

# 86
  • Sofia
Здравейте мами,

Ние се върнахме от планината.
Майце,добре завърнала се и ЧЕСТИТО!!!!ЛЕКО БРЕМЕНЕЕНЕ:-))))
Йоско,все по смели ходи и се качва и слиза по стълбите:-)Не иска да стои в количката вече и май ще закупуваме колело.Simple Smile
Времето ни бе супер,макар и малко хладно.Ето малко снимки от нас.Simple Smile
http://new.photos.yahoo.com/adriana_tzenkova/album/5764607623107 … 28803054458573/76
http://new.photos.yahoo.com/adriana_tzenkova/album/5764607623107 … 28803054458638/77
http://new.photos.yahoo.com/adriana_tzenkova/album/5764607623107 … 28803054459545/78

# 87
а петра днес проходи. видя куче бари и направи 2 самостоятелни крачки и падна. рано ни е още за прощъпулник, де. просто споделям изненадата си как това дете, дето до преди 5 дни нито зъби имаше, нито нещо можеше (айде, нека са 10 дните), изведнъж започна за маха на здрасти и чао, да показва лампата и колко голяма ще стане, озъби се, започна да пълзи активно и да се изправя сама, а днес и проходи. баси, как върви времето, не е истина. днес използвах количката само колкото да стигна до люлките и да се върна. през останалото време се водихме за ръце, пълзя, скуба тревата. не е истина, просто, как растат децата...
това си беше чист спам, ама нейсе...

# 88
да ... и аz щях да пиша нещо подобно, след като моя малък мърzел ( дори той  #Crazy) вече опитва да пълzи и да се иzправя, проявява характер искам, неискам, а като му вzема играчката или нещото, което дъвче рев и не мога да го zалъжа с нещо друго  Wink раzбира брей  newsm78

# 89
е, аз удържам фронта с хлапе, което не ще да прави повече от това, което само е решило да прави.
Даже като го викаш, не винаги се обръща, а предпочита да си човърка каквото си е докопало.

юка - ми не се разхождайте с момченцето.
Кисел аз не давам, защото не виждам полезността в кисела.

еспри, снимките ти не се отварят.

Общи условия

Активация на акаунт