Да напусна ли мъжа си след над 10г. връзка?

• 10 805
  • 333
  •   1
Отговори
# 150
Неговата гледна точка не я знаем, докато той сам не я сподели.
Нейната я разбрахме, тя си го държи изкъсо, но сега нещо е изпуснала юздите. И понеже не ѝ се получава с контрола, пуска тема.
Новото духовно увлечение е изместило фокуса.
Ма той този и с него, и без него си е бил утепляк дето вика Горджъс. Тъй че колко да е нормален щом жена му кеси бременна у тях с още едно дете, пък той милият тръгнал света да спасява. Ако да става течение между ушите е нормалност за някои, ок. Само че то е забавно на чужд гръб, да не ни е дома. Да, да, знам, всички много избират и "никога няма да се вземат" с такъв/такава.

# 151
Само да уточня, че тя е бременна, а не инвалид. Защото авторката иска да промъкне и тази идея. Сякаш у тях всекидневно се разместват гардероби и се качват перални по стълбището. Възможно е мъжът да е поемал домакинството досега и сега да й е дотежало, когато е абдикирал.

# 152
братане, не схващаш идеята явно, просто няма смисъл, и ние не схващаме твоята Simple Smile

# 153
Аз му схващам идеята на Братан, ама той като не е бил бременен де да знае, че на моменти си баш като инвалид. Smiley

# 154
Като здрави, прави и нормални жени сме наясно, че нито мъжете ни ще забременеят, нито ще родят, и т.н
Оттам, колкото и да не ни харесва, на нас се пада задачката да се научим да живеем с мисълта по-горе, да се справяме ежедневно с повече от два-три ангажимента,  и дет се вика - и с мъж така се съжителства даже приятно Simple Smile

# 155
Братане, а кой гледа детето, докато господина си гледа хобито? Ти колко пъти си бил бременна? И защо се нарича бременност? Нищо не пречи и на авторката, да му оставя детето, ако се притеснява, може с камера и да си излиза сама. Пък като се роди другото, него също да му го оставя и да ходи на фитнес или където си иска. Ако реши, може да си наеме отделна квартира, в която да ходи да се наспива.
Дренка, въпросът ми беше към Братан.

Последна редакция: нд, 09 авг 2020, 13:19 от Tina*

# 156
Аз ли? Два пъти. Защо?

# 157
Аз му схващам идеята на Братан, ама той като не е бил бременен де да знае, че на моменти си баш като инвалид. Smiley
Аз и другите проблеми й ги нямам, но искам да пообективизирам темата извън първосигналното "тоя боклук откАчен що не си седи при жената и си гледа децата".
Че не е образцов съпруг - това е повече от ясно и не се коментира.

# 158
Много ми е жега, имам нужда някой да ми вее с ветрило от паунови пера.

Моля мъжът на авторката да се яви с костюма на супер герой и една чашка водка да ми донесе.

# 159
Не може, ш ти падне кръвното.

# 160
Не може, ш ти падне кръвното.

Да не се окаже, че е зает да ти мие прозорците?!

То аман - 1 герой, а цял свят в нужда...

# 161
Ето, не ме разбираш, загрижена съм.
Мъже Sad

# 162
Мъжа хубаво го взехте за мезе, но авторката наистина трябва да има предвид, че е много вероятно това неговото да не е временно.
Имам нужда от пренареждане на паркета, между другото. Само казвам, ако му се освободи време.

# 163
Папа, той с битовизми не се занимава. Човекът е над нещата. Викай го като стигнеш ниво "душа, хранена от Космоса".
Затова има бременни жени дето да се оправят с тях (битовизми, бременеене, такива неща). Тъй де, къде ги забравихте майките-героини дето могат да опъват всичко. Биволиците му недни, само се правят, а всичко си могат и сами. Smile

# 164
Що бе, може да го удари ток.

Общи условия

Активация на акаунт