Да напусна ли мъжа си след над 10г. връзка?

• 11 093
  • 333
  •   1
Отговори
# 135
Има разлика между интерес/хоби и увлечение, което разрушава брака.

Очевидно съпругът на авторката на темата е залитнал в крайност. Нека си пие чайчетата, витаминчетата, йога и да се среща с приятели, да спасява света, но когато тези му дейности разрушават семейството - НЕ. Няма оправдание.

Приоритетите му са грешни. Според мен авторката трябва да му даде ултиматум - мен и децата или алтернативното движение. Когато не може да обедини двете в хармония, трябва да избере. Ако не избере съпругата и децата си, то най-добре за всички ще е родителите да се разделят. Децата заслужават по-добро от баща, който съсипва семейството.

# 136
Повечето неща за ядене наистина са отрова. Можем да спрем да купуваме маргарин, но е трудно да гледаме картофи на балкона.

# 137
Кое работи? Аз не знам някой тръгнал си да се е завърнал наистина.

Този не си е тръгнал още.
Аз имам приятелка, която си промени поведението към партньора в годините. Беше ѝ тежко и трудно да го разбере. Обаче вече от доста време насам неговото отношение също е коренно различно.
Не знам на какъв иначе език да обяснявам какво имам предвид.

# 138
А, Дренче, всички потенциално във всеки един момент можем да изплискаме легена. Не знаеш в каква ситуация може да те постави живота. Такива категоричности отдавна съм оставила в детството – никога няма да... Утре ще се появи ненадейно някоя дет вика Братан йога-учителка в клинче и току-виж от нищото му се отключи на партньора пси "заболяване" Wink

# 139
Ти веднага за изневерите бързаш, па що да е йога, мое да е колежка, приятелка 🙃
Всеки ден има рискове, ей!
😀

# 140
То такова манджи вече не се готвят - продават ги на прах, в пакети. На мен постоянно ми излизат като реклами някакви манджи на прах, към които трябвало само вода да се добавя и готово - био еко и квото ти ще душата са. Еди колко си калории, мазнини, протеин, въглехидрати и квото се сетиш. Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
А, за Магги Селска Пилешка Супа ли питате Grinning
Правя нездравословни one pot спагети със сметана, пилешко и свински гърди. По принцип има и лук, чесън и спанак, ама вчера ги забравих в магазина. И спагети се оказа, че нямам, та ги смених със ситни макарончета.
Защо го пиша ли? Ми щото като иска човек, намира начини. И за пастата, и за протестите, и за семейството.

# 141
Може да е някоя богиня в нужда от помощ - триглав дракон да я охранява в храм на друга планета, да има нужда от някой герой, да я спаси. Joy

--Галинор-- ,
не за сериозни манджи. Един пакет прахообразна манджа струва към 15-20 евро, но не съм чел колко "порции" излизат.

# 142
А, Дренче, всички потенциално във всеки един момент можем да изплискаме легена. Не знаеш в каква ситуация може да те постави живота. Такива категоричности отдавна съм оставила в детството – никога няма да... Утре ще се появи ненадейно някоя дет вика Братан йога-учителка в клинче и току-виж от нищото му се отключи на партньора пси "заболяване" Wink

Вкъщи - ненормалик и неудачник с бонус скандали, скандали и мусене.
Навън - нормален и извисен с бонус сладки приказки, приятели по интереси и духовни учителки.

Ако някой може да реши това уравнение в полза на съпругата, има едно Хенеси от мен.
Ще помогне и някои женени мъже във форума също.

# 143
Уха, за 20 евро аз си напълних хладилника за 2 седмици. В САЩ ще го напълня за 4 седмици.
Скъпо, бе!

# 144

Навън - нормален и извисен с бонус сладки приказки, приятели по интереси и духовни учителки.

Ако някой може да реши това уравнение в полза на съпругата, има едно Хенеси от мен.
Викаш навън нормален и извисен. Голям си хуморист ей. Smile

# 145
Така е. Сичко си има цена, дори тва да се правиш на нормален, свестен, редови съпруг, за какъвто уж са те взели. Няма се излагаме, поне не и в първата петилетка.

# 146
Скрит текст:

Викаш навън нормален и извисен. Голям си хуморист ей. Smile
От неговата гледна точка, имах предвид Wink

# 147
  • София
Ненормалните не са такива от вчера.
Или някой е бил много сляп, или много глух, или и двете.

# 148
Уравнението, всъщност е неравенство, изключил си едно щъкащо човече, което само с присъствието си е достатъчно да създаде доста голямо напрежение в обстановката. Предполагам си наясно, че с присъствието му е изключено да гледаш филм на спокойствие, да пиеш бира и да гледаш в тавана или пък да си говориш сладки приказки с милото.  И ето я спасителката в клин.

# 149
Е, поне старите моми са се опазили Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт