Да напусна ли мъжа си след над 10г. връзка?

• 10 819
  • 333
  •   1
Отговори
# 120
Всичките им разговори приключват със скандали.
Той дори не е там, когато има нужда нещо да се пренесе. Как ще отдели време за семейни излизания.
С едно дете и друго ня път напуска работа.
За мен работата е отекла, може да се осъзнае след време, а може и не.
И какво - жената да седи там, да гледа децата, че и финансите да следи къде отиват. Утре ако нещо пропусне, може храна и памперси да не могат да вземат. А изкуфелия ще си ходи на срещи и ще яде треволяк.  Идилия.

# 121
И как ще да не са?  Те са заедно още от студенти. Още тогава всичко е планирано.
И сега този тръгнал с някакви вътрешни търсения и то баш като трябва да са още по-прекрасно семейство с второ бебенце.

# 122
Човекът си е отключил психическо заболяване. Няма какво да се спасява тук, всеки по пътя си. Децата на разведени родители са много често съвсем щастливи.

# 123
Аз мисля, че всички трябва да внимаваме от ден първи на съжителството да не кривнат мъжете ни встрани. Никакви социални контакти, за по-сигурно, малко джобни и  - здравей, спокойствие.
Simple Smile

# 124
Иронията е излишна. Мен не ме вълнува да възпитавам и отглеждам мъж например.

И да, като си пасваш с някого е лесно и весело. В другите случаи компромисите са според характерите...

# 125
Да бе, ще внимаваме. Даже и интернет под час да му се пуска. Satisfied
Факт е, че никога не съм обичала залепените двойки, но понякога партньорът се налага да е коректив, когато единият е на път да изплиска легена.
Пример, моят мъж преди години имаше един "приятел" дето яко щуротии с него. Ами, насила не става. Той знаеше, че не го харесвам, но не му пукаше. Сам го "изолира". Като имаше поредица от случки с лоша развръзка за него, си направи изводите. Затова, всеки си има глава на раменете, да се оправя. А не аз да го мисля, че щял да ми отключи пси заболяване. А бе я у лево. Аз да не съм социален патронаж.

# 126
Да, затова ти казах - хобитата им нямат значение и не са повод за осъдителни коментари Simple Smile

Ааа, че то по тази логика може да прави бомби или да влиза и да стреля из училищата, ама тва няма значение - хоби, кво да прайш?!

# 127
На път да изплиска легена - аз например такъв партньор няма шанс да си подбера, но явно тва е ключът - да ги завръщаме. Работи, гледам.

# 128
  • София
Аха! И аз се сетих за такъв период с приятел! Точно бях бременна с второто, моя хубостник отиде да спасява духовното здраве на оня. Съответно класическа квартална схема - алкохол до късно и услуги. Добре, че моя се осафери по едно време.

# 129
Кое работи? Аз не знам някой тръгнал си да се е завърнал наистина.

# 130
Да бе, ще внимаваме. Даже и интернет под час да му се пуска. Satisfied
Факт е, че никога не съм обичала залепените двойки, но понякога партньорът се налага да е коректив, когато единият е на път да изплиска легена.
Пример, моят мъж преди години имаше един "приятел" дето яко щуротии с него. Ами, насила не става. Той знаеше, че не го харесвам, но не му пукаше. Сам го "изолира". Като имаше поредица от случки с лоша развръзка за него, си направи изводите. Затова, всеки си има глава на раменете, да се оправя. А не аз да го мисля, че щял да ми отключи пси заболяване. А бе я у лево. Аз да не съм социален патронаж.
Ами аз не бих го пратила у лево:) Авторката писа, че симпатизира на протестите. Чудесно. Има в момента палаткови лагери. Да си избира един и да отива там. Тя ще си е в къщи. Той ще се бори с вятърни мелници.  Може и да му дойде друга мисъл тогава в съзнанието. Ако стане по-лошо, авторката ще знае какво да прави. Относно разговор с родители. В повечето случаи това е нож с две остриета. Още повече ще нагнетят отношенията.

# 131
Да, това е доста ненормално. Симпатизира, ама не ходи на място.
На бира и аз мога да спасявам света.

# 132
Да, това е доста ненормално. Симпатизира, ама не ходи на място.
На бира и аз мога да спасявам света.
Щото не го пускат, не виждаш ли, че всеки ден му се спретва скандалче Grinning
Авторке, тези новите приятели само мъже ли са? Да няма някоя духовна учителка в йога клинче сред тях?

# 133
Горкият той, скандалче му спретвали, не може да мръдне.
Жалко, че не сготвя някоя здравословна еко-био манджа, докато скучае непуснат от къщи. То никаква файда няма от скандалчето.

# 134
Горкият той, скандалче му спретвали, не може да мръдне.
Жалко, че не сготвя някоя здравословна еко-био манджа, докато скучае непуснат от къщи. То никаква файда няма от скандалчето.

То такова манджи вече не се готвят - продават ги на прах, в пакети. На мен постоянно ми излизат като реклами някакви манджи на прах, към които трябвало само вода да се добавя и готово - био еко и квото ти ще душата са. Еди колко си калории, мазнини, протеин, въглехидрати и квото се сетиш. Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт