Какво направих днес за себе си? - 9

• 44 208
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Mediterraneo
Боядисах се.

# 91
  • Bарна, морето, сините вълни
Плаж и цял ден вкусотии.

# 92
Сладко от малини! Бабка го правеше по добре...

# 93
  • София
Вчера похарчих едни 200 лева само за себе си (дългомечтани обувки, дънки, сЮтЮен). Не е мнго добра идея да харча толкоз, предвид настоящата несигурност, в която живеем и задаващата се тежка есен и зима и двама ученици, които трябва да стягам за училище, ама и аз съм човек в крайна сметка.
Мъжът ми е в отпуск и заведе децата при свекърва ми и той е там, мислех, че ще ми е добре без тях и ще си почина,  ама ми е едно чоглаво. Вкъщи е неестествено тихо и чисто. Simple Smile А само една вечер ги е нямало и вече искам да се връщат.

# 94
Тренировка, книжка и един пакет арменски сладки, ей така докато си четях Confused

# 95
Педикюр.
Направих подарък на съфорумка. Изпитвам нужда да зарадвам някого.
Имам и подарък за моята приятелка.. ❤ Липсват ми хубави емоции и да виждам усмивки.

# 96
Направих си домашни брускети с пушен бекон, пушена сьомга, домашни домати и ... някакъв крем за мазане, наподобяващ Филаделфия.
Напоследък ми омръзна от готвени храни, все налитам на такива леки и бързи глезотии,а тук 6 мини филийки от франзела са 16 лв.
Продуктите, които купих нямаха 10 лв, и вече изядох 3 пъти х 6 поне Grinning

# 97
Тренировки, тичане рано сутрин в планината, последният епизод на любимия сериал Sad, разговор с приятелки. И свърши времето Simple Smile

# 98
  • Mediterraneo
Утре имам РД и от един сайт ми пратиха код за намаление. Знам, знам, че е уловка, защото, за да се възползвам, минимумът за поръчка е 75 евро. Ама се възползвах Simple Smile

# 99
Ще се видя с най-най-близката ми приятелка в ученическите и студентските години. Живее в чужбина и не сме се виждали от години

# 100
Успях да остана спокойна на работа... Grinning

# 101
  • Пловдив
Успях да остана спокойна на работа... Grinning
Ха ха това си е постижение. Аз пък ще почивам след две седмици.
Днес си купих лилаво червило. Малко ми е вамп, обаче се свиква 😃 Детето ме хареса.

# 102
Днес релакс, сутринта след кафето порисувах, а следобяд - пак кафе с книга в ръка. Спряха тока за малко и се усмихнах, че няма какво да ме бутне! Relaxed

# 103
Пека десет килограма чушки Simple Smile зимата ще се наслаждавам на летния им вкус.

# 104
спах до 9 часа и се събудих почти наспала се
сънувах неща, които искам да се случат
не вярвам в пророчески сънища - просто мислех за тях преди да заспя и вероятно докато спя Grinning

Общи условия

Активация на акаунт