Какви жени харесват мъжете?

• 34 289
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 225
  • Обран бостан ;)
Ооо, на мен ми е силно интересно какво ще кажат мъжете! С нетърпение и любопитство чета мненията ви/им! Просто не ми стигат Simple Smile

И наистина става, както беше написал vяsko - жени пишат какви жени харесват мъжете

Не знам какво още не е ясно - списък няма.

Впрочем мога да обясня ползувайки познати вам ситуации:

Скрит текст:
При всяко мъжко "кандидатстване" за връзка жените имат два вида условия. Едните са измерими - искам това, искам тук и т.н. За да си запазят правото да отрежат мъжа, жените ползуват и неизмерими с нищо условия като "няма химия", "не ме жегва", "не си моя човек", които неодобрения кандидат чува след като е изпълнил измеримите т.е. платил си е за компанията.

При нормалните мъже превесът е при неизмеримите условия.

Иначе казано ако се чудите защо мъжете не ви харесват отговаряйте си така - "не съм неговата жена", "няма химия между нас", "не го жегвам".

Ако пък ви хареса - не е уместно да го питате за конкретни признаци.

Харесвате му и това е.

Ако все пак решите, че на всяка цена искате да сте с мъжа, който сте си набелязали примирете се с факта, че трябва да угодите на всичките му мъжки капризи, дори да си легнете с него и пак има голяма доза вероятност "да не го жегнете".

Да, гадно е, унизително е, но това е цената да си активната страна в една връзка.    

Надявам се да съм бил ясен.

Лунафрея

Цитат
Само това трябва на жената - един льольо дето се стиска за една кола 😂 или натяква, че й е подарил кола....

Вие ли питахте в друга тема, дали е лесно да се намери мъж ако сте разведена с две деца ?

Ако вие сте разведената и отношението Ви към мъжете е подобно - никак няма да е лесно.

# 226
Какво им има на разведените с деца?!
Това какъв критерий може да е?!

# 227
Е, какво да ни има на нас, майките, освен многото ангажименти към децата, които неминуемо биха натоварили и новия мъж. Нямаме свободно време и изобщо животът ни е организиран около децата. Да бъдем обективни, Фрости... не е страхотна оферта.

# 228
Това само в България май е така. И Саудитска Арабия, където е по-добре да си мъртва, отколкото разведена.
Щото на друго нормално място подобни страхове и грижи няма. Нито за мъжете, нито за жените.
Гледат си доведените деца и общи си правят допълнително техни.

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 15:28 от Frosty Wings

# 229
Е, какво да ни има на нас, майките, освен многото ангажименти към децата, които неминуемо биха натоварили и новия мъж. Нямаме свободно време и изобщо животът ни е организиран около децата. Да бъдем обективни, Фрости... не е страхотна оферта.

Даже и не мисля мен как ме преценяват.Аз уж съм с голямо дете и пак ми е трудно.
Как бих го вмъкнала в живота си и дали бих успяла да съчетая за да няма драми за двама ни.
Малко грубо,но времето и вниманието е най-важния фактор за отношения.

# 230
  • Агент под прикритие
Какво им има на разведените с деца?!
Това какъв критерий може да е?!
Човекът каза какво е. И не става дума за всички такива, а точно и конкретно тези, които отговарят на описанието след това "и".
Цитат
Ако вие сте разведената и отношението Ви към мъжете е подобно - никак няма да е лесно.
Няма направено генерализирано твърдение.

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 15:50 от Phoenix Wright

# 231
Проблема не е в децата, а в жената. Поне 5 мои познати са споделяли, че искат мъж до себе си, не защото са самотни, а да им помагат. Най-леката форма беше "поне битовите сметки да ми плаща".
Вярно, една майка е готова на всичко за децата си, но хайде да не е толкова грубо спрямо мъжът.
Много ясно, че той ще и помага, нали ще градят нещо. Но открито да му заявят, че основната му роля е да я издържа, няма как да го задържи.

# 232
Вярно, една майка е готова на всичко за децата си, но хайде да не е толкова грубо спрямо мъжът.
Това може и да е в негова полза. Виждаме старите моми по темите какви капричози са. Една самотна майка рядко да си позволи такава арогантност и капризи.

# 233
  • Агент под прикритие
Арогантните и надменни жени са такива със или без деца. Факт!
Наличието или не на деца НЕ променя нищо, не знам точно това се набива в очите на някои мъже. Или не гледат където трябва, или не знам...

# 234
Мммм не съм съгласен Grinning

# 235
Арогантните и надменни жени са такива със или без деца. Факт!
Наличието или не на деца НЕ променя нищо, не знам точно това се набива в очите на някои мъже.
Така мисля и аз. Затова се изненадах от критерия - разведена с деца.
Иначе горното се отнася и за двата пола.
Няма нищо по-грозно и глупаво от арогантен мъж, независимо какъв е. А най-жалкото е да видиш как арогантен мъж проявява слабостите си по отношение на някоя фуста. Но пък може да е много забавно от друга страна. Trollface

# 236
  • Агент под прикритие
Мммм не съм съгласен Grinning
Кое по-точно не ти харесва? Grinning

# 237
Брат, не се заблуждавай. До човека е, но повечето жени не си дават сметка, колко е отблъскващо. После нямало свестни мъже, почват едни нервни кризи. Първо мъжете им криви, после колеги и приятели, и в един момент целия свят.
Меркантилните мъже, едно че са по-малко, второ като че ли са по-обрани.

# 238
Меркантилните мъже хич даже не са по-обрани. По-арогантни и нагли копелета от меркантилните мъже няма.
Меркантилна жена много често умее да се прикрива доста по-добре, въпреки тунингите, които има по себе си и които понякога (далеч не винаги обаче) са ясен признак за това.
Меркантилният мъж дори не се опитва да се прикрива, той прозира и трябват точно 2 минути около него, за да разбере човек какви са му целите и багажа.

# 239
Може и да си права, вероятно не съм забелязал, защото ме интересуват жени. За това моето наблюдение е обратно на твоето.

Общи условия

Активация на акаунт