Какви жени харесват мъжете?

• 34 402
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 300
Познавам много жени, които си гледат децата сами, забременели по неестествен път или осиновили.
Гледат си децата, ходят на работа (някои от тях са с доста ангажиращи професии) и се справят отлично и без мъж около тях. Нищо не им липсва, за да живеят абсолютно пълноценно.
Често съм виждала примери как животът им е даже доста по-динамичен и интересен от този на много, които съжителстват с някого. Много от тях казват, че нищо не им липсва и не усещат липсата на партньор, не търсят въобще.
Има и други, за които партньорът значи много. Те търсят.
И в двете категории обаче не виждам нищо лошо, странно, за чудене и прочие.

# 301
Детето ти е семейство, но компания невинаги може и трябва да бъде.
Осиновяването нито е толкова просто, нито хората, които го правят са готови, повечето.
Това го знаеш по-добре от мен сигурно, Криси. Около мен съшо има самотни в истинския смисъл на думата майки. Не бих казала, че нищо не търсят и нищо не им липсва, по-скоро то никога не се появява, или по-точно то преминава покрай тях.
Не е забавно, но всеки си управлява живота колкото може.

# 302
Детето ти е семейство, но компания невинаги може и трябва да бъде.
Обсебващите маминки са главно самотни майки, вкопчили се в поколението като орлици.
Четем теми за тях. В един момент детето им става най-страшния съдник.

# 303
Нашите не са били нито разведени, нито нещастни, но са ми били винаги най-добрите приятели и хора, от които имам неимоверен респект, които много уважавам и са ми били за пример във всяко едно отношение. Обичаме и да прекарваме време заедно - от детските, през тийн, та чак до годините на възрастен индивид не сме спирали да го правим. В нашия случай детето (аз) съм била и добра компания. Имах едно от най-свободното детство и тийнеджърски години по отношение на избори и права. Всичките ми приятели искаха да имат моите родители.

Обсебващи маминки има и от онези, които си имат партньори.
Даже бих казала, че са доста повече, отколкото самотните.

# 304
Разбира се, но аз изобщо нямах предвид това.

# 305
  • София
На жените може и да не им липсва мъж, което на мен ми е странно, но разбираемо, като знам какви ги има, но на децата дали не им липсва баща? Не че съм на мнение, че трябва да се търпи, който и да е, но все си мисля че едно дете има нужда от двама родители. Иначе мисля, че жените, които се справят сами са героини и нямам предвид само финансовата част.

# 306
То парите са най-малкия проблем, ама това че не може за един миг да останеш сам със себе си, не можеш да отидеш никъде.
Никога не давам на нито една приятелка да се разведе. Какъвто и да е тоя мъж все ще ги погледа. Просто най-големия ми ужас е да остана сама с децата.

# 307
То за да им дадеш, първо трябва да им намериш нови мъже. На твое място и аз не бих им давала, за да си спестя зора.

# 308
От мненията ви (на женската част от форума) оставам с впечатление, че не правите разлика в семейните отношения.
Има разлика между мъжът и жената, майката и детето, бащата и детето. Да не добавям и разликата в пола на детето.
Всички тези отношения са препретени, но трябва да се разглеждат всяко от тях по отделно.
Жена решила съзнателно да отглежда дете сама, първо не е наясно със себе си.
Трябват си двама родители. Това е много важно за детето.

# 309
  • Агент под прикритие
Дидо, детето на тези последните е просто фикс идея. Те не мислят за създаване на семейство, а предимно за собствения си г@з.

Във всяка една нормална мислеща глава, "дете" е дума, асоциирана с думата "семейство", за което трябват поне двама.

# 310
  • София
То парите са най-малкия проблем, ама това че не може за един миг да останеш сам със себе си, не можеш да отидеш никъде.
Никога не давам на нито една приятелка да се разведе. Какъвто и да е тоя мъж все ще ги погледа. Просто най-големия ми ужас е да остана сама с децата.

"Какъвто и да е тоя мъж" - вярвай ми, не е така. С някои неща не можеш да правиш компромиси.
Точно с този страх има доста мъже, които управляват жените си и си правят каквото искат, с или без тяхно знание. Моят страх, който беше същият като твоя, се случи, но не бих взела друго решение като се обърна назад. Защо ли ? Първо, защото не искам никога повече да живея в страх и да завися от някакъв мъж. Второ, защото надеждата е единственото нещо, което е по-силно от страха и предпочитам нея пред страха и обезличаването от мъж.

# 311
  • Обран бостан ;)
Леле, леле, леле.

Репликата ми беше по повод това, че не е редно да наричаш мъж, който не можел да осигури кола смотан. Ако търсиш мъж, който да поеме грижа за деца, от които друг мъж е абдикирал, това дали може да ти осигури кола би трябвало да е последна грижа.

Това само в България май е така. И Саудитска Арабия, където е по-добре да си мъртва, отколкото разведена.
Щото на друго нормално място подобни страхове и грижи няма. Нито за мъжете, нито за жените.
Гледат си доведените деца и общи си правят допълнително техни.

Не знам защо смятате, че "разведена" е диагноза, която отблъсква мъжете.

Дали жената е разведена или не, за да има стабилна връзка трябва мъжът да се чувства добре с нея. Ако успеете да убедите един мъж, че с вас ще му е по-добре отколкото с друга, няма значение нито семейното ви положение, нито държавата. 

Колкото и богата да съм - пак ще искам мъжът да е по- от мен.

От това следват две неща.

- Ако сте без пукната пара ще имате неограничен брой подходящи кандидати.
- Ако сте свръх богата кандидатите клонят към нула.

Честно казано не знам коя опция е по-добрата.

п.п. Как и защо намесихте меркантилните мъже не знам.

# 312

Може би изхождаш от твоя мъж,Кристина.
Но има много,които ни деца гледат,ни внимание им обръщат.Толкова са ангажирани със себе си.
Ако има любовница и жена си не поглежда.
И защо да стои жената?

# 313
А и кой е казал, че при раздяла няма да си гледа децата? Отношенията родител - дете са различни от тези между партньорите. И да са се разделили, пак си остават родители. Затова е хубаво и разделени да са в културни, поносими отношения. Ако има нови партньори, и с тях.
Криси, ако се разделите, мъжът ти вече няма да ги погледне тия деца, тъй ли?
Абсолютно съм сигурна, че не е така.

# 314
Аз с моя мъж съм се разбрала, ако се разделим децата да останат при него. Те са момчета, не ме слушат изобщо, той е по-добрият родител. На мен ми се живее.

Общи условия

Активация на акаунт