Какви жени харесват мъжете?

• 34 522
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 330
Крайностите никога на се верни. Ама винаги са глупост, точно такава, на каквато се присмиваме или чудим как съществува, гледайки я навън, обаче наша лична и невидима за нас, защото гледаме все другите, не себе си.

# 331
  • Агент под прикритие
Много се чудя на жени, които вземат "парцали" за мъже и после реват, че нещо не е наред.
Ако няма такива прости жени, които да се връзват на елементарни неща, само заради това, че трябва да са с партньор и от тях се очаква да създават семейство, като основна цел в живота, няма да има и мъже "парцали".
Сещам се поне 4-5 случая на разни познати, които търпят някакви мъже-парцали до себе си, само щото "не можели сами". Такива жени за мен са абсолютно безхарактерни мекотели. На тях все някой друг им е виновен, че мъжете са парцали. Това, че си падат по парцали, също е чужд проблем...
Право в целта! Hands Plus1

И като им кажеш, че очевидно преценката им за мъжете куца, защото не са видяли знаците от самото начало, а то ги е имало със сигурност, подскачат два боя.
Аз лично продължавам да твърдя, че хората (мъже или жени) са си такива, каквито са и ако те самите не пожелаят да се променят заради някого, никой не може да ги промени насила. Защото съм срещал много ентусиазирани изказвания "Аз мога да го/я променя" през годините и всички те си останаха просто ентусиазирани изказвания.

# 332
Защото детето не е безгласна буква..
каквито и да са конфликтите между родителите,баща му е баща!
Част от живота му и фигура,човек.
Майката може да има конфликт с бащата,но ..
Има телефони има интернет и ако бащата желае ще е част от живота му..
Даже и при майка простакеса..
Сори,но познавам такива и само така мога да ги назова

На мен постът Ви ми прозвуча като - от един момент от бащата зависи всичко, т.е. какво - майката я изключвате от един момент или друго сте имали предвид ?

Казвам,че ако един баща иска да поддържа контакт с детето си и детето му има същото желание,ще се случи.
Даже и през главата на майката.При по-големи деца.
Всичко останало са оправдания на незаинтересовани бащи!

Но темата не е за това и се отклонихме!

# 333
Тихи, сладкодумни, галещи егото на мъжа. Богини в леглото, царици в кухнята.

Най-точното определение сте написила вие какво търси един мъж в една жена!!!

# 334
Като искате бащата да се грижи пълноценно за детето, поверете му правата и му дайте детето на него.

Смешно и абсурдно е да се мисли, че баща, който не живее с детето си, може да му даде пълноценна грижа. На вас ви изнася, ако бащата ви дава стабилна финансова подкрепа и гледа децата за ден, докато сте заети, ама не е това грижата, която трябва да получи едно дете от бащата.

# 335
Като искате бащата да се грижи пълноценно за детето, поверете му правата и му дайте детето на него.

Смешно и абсурдно е да се мисли, че баща, който не живее с детето си, може да му даде пълноценна грижа.
Ей тая гледна точка, дали ще е от майчина или бащина страна, е в ущърб на детето.  Деца не се създават за удобство, Братане, или пък при раздяла да си на въпреки. Ама това първо трябва да го преживееш и ще схванеш. Родителството.
Някои патки и патоци си "мислят", че споделеното родителство е докато са заедно, после единият да се оправя. Паткенски истории.

# 336
Луна, нали и тай това написа?

# 337
Не. Изобщо не споделям приумици като тая при когото е детето, той е родителят... а другият да плаща.
На детето интересът не е този, а деца не се създават за удобство, а  за да им даваш от всичките си ресурси - време, внимание, обич, хляб, вода, дреха, опита си... много време.

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 15:39 от luna

# 338
Луна, това е просто твоята гледна точка, не го вметвай като универсална истина, защото за мен това са въздухарски приказки - иска ти се да става така, ама реално не става.

Плюс това нямам намерение да преживявам развод, защото ми е позорно дело и не гледам с добро око на разводите. Затова съм внимателен с предложенията си Joy

# 339
Здравейте. Първо знам, че въпроса няма еднозначен отговор. Не питам визуално-знам, че то е първото впечатление, но е страшно субективно и не най-важното.
Въпросът е за качествата на характера-кои черти, поведения и т.н. са харесвани.
Питанията не са за еднократки секс свалки, а примерно какво търсят в една жена с която биха имали пълноценна връзка или семейство?
На "първо четене", всички искат някоя, която да се грижи за тях "като мама".
Обаче, намерят ли я, на "втория ден" ги хваща скуката и хукват да гонят "фаталната" жена.....   Smiley
Та, не знам...

# 340
Братане, родителството преживей първо.  Това съм написала. Макар и това да не е гаранция за адекватност.
Това е доброто за детето, но да, прав си. Твърде често не се случва за доброто на детето, а за удобството на големи задници.

# 341
Луна, имаш опит с множество задници, че така общо и наедро?
Родителство означава всеки да си решава как да действа, извън съветите на радетелките за вселенска справедливост.
Децата взимат личния пример, не им го наливаме с фунии.

# 342
Не. Изобщо не споделям приумици като тая при когото е детето, той е родителят... а другият да плаща.
На детето интересът не е този, а деца не се създават за удобство, а  за да им даваш от всичките си ресурси - време, внимание, обич, хляб, вода, дреха, опита си... много време.

Хващам се за твоя пост. Когато ние се разделихме,не е ставало дума за родителски права.Така се случи,че средата на детето е тук при мен(училище ,приятели)
Ако детето, обаче беше казало "искам с баща ми",сигурно щеше да ми се скъса душата,но щях да кажа добре.
Бащинството изобщо не е пари.(не ,че не са важни).
То е контакт и общуване.
Моя начин на общуване с младежа е един.
С баща си доста по различно общуват.С малко приказки,много неща си казват.И това е важно.
Радвам се ,че го запазиха.

# 343

Не се твърди точно такова нещо.
Но е вярно, че който живее постоянно с детето, той се грижи за него. Виждане с дете по веднъж за два дни на две седмици е наистина нищо. Колкото и хората да се опитват да се самозалъгват. Ако родителите живеят разделено, споделянето на родителството е горе-долу по равно прекарано време с децата. Другото е само поддържане на контакти, колкото да не се забравят едни-други. Въпросът е в баланса, по-скоро, дори не в това, на кого са присъдени правата.

# 344
За мен и западният модел на споделено родителство не е оптимален - всяка седмица детето да живее при различен родител, като някой чергар.
Много зависи какви отношения са запазили родителите, ако има разбирателство, свижданията ще излизат извън регламентираните и може да се постигне някакъв баланс.

Общи условия

Активация на акаунт