Какви жени харесват мъжете?

• 33 214
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Ало, Канада, отворете си тема.

# 886
  • Paris, France
Равена, купи си червила, дето не се изтриват лесно и се махат само с мазнина. No transfer lipstick им казват и ги има навсякъде. 12-24 държат безотказно. Може момчето да го е страх да не го оцапаш.

# 887
  • София
Тролва, кой си слага прекалено много червило, ако смята да се целува?

# 888
  • Варна
Темата заби към какво не харесват мъжете....

# 889
Тролва, кой си слага прекалено много червило, ако смята да се целува?
А, аз съм му прочела мислите, че смята да ме целува?
То дори не е и червило, ами най-обикновен гланц за устни.
Не тролвам, разказах го в подкрепа на твърдението, че не всички налитат на секс. (За мое огромно съжаление в случая, защото на пръв поглед го харесах, ама колкото повече се опознаваме сякаш клоня към нехаресване.)
Между другото от това, което той ми разказа придобих сериозни съмнения.
С разни консервативни американки прекарвал по 1, 2, 3 часа в леглото...
Но единствената жена, заради която не могъл да си сдържи оргазма била една канадска сервитьорка и тя не пожелала да повторят.
Брех, да му се не види! Не всички жени получават оргазъм от дебелината на портфейла явно, което е много радостно. Simple Smile
На такова даже и аз съм бил. Едно гадже настояваше и отидохме.
Клуб 21 ли какво беше.

Я, виж ти! Ти си бил навсякъде! лол
А, аз мислех, че е място само за жени.
Той ми го разказа по повод на това, че имал приятел стриптизьор и как му налитали жените...Не ни е срам! Joy

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 01:44 от Ravenna

# 890
Иначе единствената причина да си стискам зъбите е, ако не желая другият човек да ме целува.
ъ-ъ, не е ли някак по...практично когато не ти се целува...знам ли, примерно да не се целуваш... вместо да стискаш зъби в кръгова отбрана

# 891
Равена, защо не отвориш наистина една тема за Канада и да се преместим там?
Че ми се ще да се включа, ама няма да съм по темата тука. Аз като 45-годишна, разведена тук се сблъсквам с подобно поведение също. Не чак като при тебе, твоите са екстриймни, но плашещо подобно. А съм и в друга провинция, което ме навежда на мисълта, че дърветата са навсякъде..

# 892
  • София
Иначе единствената причина да си стискам зъбите е, ако не желая другият човек да ме целува.
ъ-ъ, не е ли някак по...практично когато не ти се целува...знам ли, примерно да не се целуваш... вместо да стискаш зъби в кръгова отбрана

Попринцип да Joy Ама предполагам има случаи, в които се получава точно така. Този на Равена е мъж, пък явно и някакво дърво. Хем не иска да я целува, хем явно не може и да я отблъсне (сигурно да не излезе женчо)... и така се стига до такава нелепица Joy

Иначе на мен ми се е случвало да ми налетят без мое желание, ама примерно се дръпвам, че и шамари съм раздавала Joy

# 893

Попринцип да Joy Ама предполагам има случаи, в които се получава точно така. Този на Равена е мъж, пък явно и някакво дърво. Хем не иска да я целува, хем явно не може и да я отблъсне (сигурно да не излезе женчо)... и така се стига до такава нелепица Joy

Иначе на мен ми се е случвало да ми налетят без мое желание, ама примерно се дръпвам, че и шамари съм раздавала Joy

А какъв е най-деликатния и добър начин да отблъснеш една жена, в случай, че не ти е по вкуса? (По възможност без да я обидиш)

# 894
  • София
А какъв е най-деликатния и добър начин да отблъснеш една жена, в случай, че не ти е по вкуса? (По възможност без да я обидиш)
Да зададем обратния въпрос към дамите.
Те винаги имат повече опит, а отговорът е валиден и реципрочен.

Може би,

"Не съм си мил(а) зъбите"?

Попрекалих с чесъна!

Още не те познавам достатъчно! (А, това май вече го чухме в темата) Satisfied

Хайде да си останем приятели!

Не на 1ва среща!

Какво ще каже мама!

Ти със всички ли така правиш!?

А подарък и ухажване!?

# 895
  • София
Отпуснете се, бре. Simple Smile
Скрит текст:
Laughing

# 896
  • София

Ами много е относително. Това което е деликатно за един, е объркващо за друг и абсурдно за трети. За мен най-правилното е директно, но не грубо. Това, което казвам аз е, "прибързваш" (ако мисля, че все пак има някакъв шанс) или "няма да се получат нещата (ако всичко е ясно и ще режа). Това е правилният формат за мен, с който аз се чувствам комфортно. За другата страна нито има как да улуча винаги, нито има формула.

# 897
  • София
Казал е човека, ама не е разбран правилно.

# 898
Равена, този е девственик, да знаеш. Laughing
Или свършва за 1,2,3 секунди. И затова се дърпа. Щом толкоз пукнктуално обяснява с коя колко време е бил в леглото, ясно. 40-годишния девственик.
Ти не го ли виждаш какъв е неуверен, мекунчо, защо го натягаш толкоз. Един типичен балканец досега да те е тръшнал и да се е свършило.

# 899
Мъжете харесваме или по-точно от моя гледна точка като мъж , аз лично харесвам жени които да са свободолюбиви с твърд характер и без така станалото напоследък модерно кифлеене , харесвам жени с цели здраво стъпили на земята с конкретно поставени цели и съответно здраво работещи до достигането им . А останалото със секса и външния вид не е толкова важно .

Общи условия

Активация на акаунт