Какви жени харесват мъжете?

• 34 249
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 180
Харесвам си моята. И съм си я купила сама.
Мини Купър Клубмен..)
"Минито" си е точно дамска кола. За истински жени. Особено тези с двете врати.

# 181
Бебетата се появяват, за да пречат, да. Simple Smile
Луне, защо, бе, при мъжете промяната се очаква само след един подпис. Проста работа е.
Щото незнанието, липсата на умения, глупостта и наивитетът не отстъпват без бой по кратуните, още по-малко пък с едно драскане. Те са необходими единствено, за да ти замаят погледа и мъглявите наченки на разсъдък, за да се впуснеш да създаваш семейство и деца.  Важи и за двата пола.  Grinning

# 182
Луна, върна ме в ученическите години, когато трябваше да си чета урока по два пъти, за да го разбера. Респект!

# 183
И аз те прочетох не два, три пъти, ама не разбрах да се радвам ли, да плача ли.
Надявам се все пак, че разбираемо съм се изразила.

# 184
И аз така, докато чета и слушам  за дразнещи мъже, но ме уверяват, че всичко е ок, и избрах  да се радвам.

# 185
Бамбина, кога пък мъж е бил зентъра на вселената за жената, че и да ревнува от детето.
По-скоро би се дразнил от амбициозни майки, чиято мисия е да родят дете, че на тези години е кофти да се занимават с кукли.

# 186
И аз така, докато чета и слушам  за дразнещи мъже, но ме уверяват, че всичко е ок, и избрах  да се радвам.

Няма лошо:)
Докато се любят и дразнят, всичко е ок:)
Ама стигне ли се до апатия..

# 187
Нали? “Повтарям, повтарям и той вика - добре, и пак едно и също. Ама много се обичаме иначе”. Нещо като състезание кой по-напред ше стигне при психиатъра.
Simple Smile

# 188
Дренке, плашиш хората, които са на две да се съединят с любовта на живота си. Задължителен елемент ли е близкият контакт с психиатъра?

# 189
  • Обран бостан ;)
Няма лошо:)
Докато се любят и дразнят, всичко е ок:)
Ама стигне ли се до апатия..

Съдейки по темите тук за дразнене от Свекървите има 123 теми, а за дразнене от мъж само в 5.  Тоест за да имаш здраво семейство е по-важно да те дразни свекървата, а не мъжа.

Ето и отговора на въпроса в темата:

Мъжете харесват жени, които не харесват майките им. Trollface

# 190
  ...

Ето и отговора на въпроса в темата:

Мъжете харесват жени, които не харесват майките им. Trollface
... и които майките им не харесват. Trollface

# 191
Дренке, плашиш хората, които са на две да се съединят с любовта на живота си. Задължителен елемент ли е близкият контакт с психиатъра?

За любовта вече се изказа в друга тема, от което аз отново не разбрах какво точно искаш да кажеш с онова за свободата, която междувпрочем и аз намирам за жизненоважна. С едно изречение - не мога да ти отговоря, защото не разбирам накъде се извърташ от мнение на мнение.
Тоест, продължавам да смятам онова с психиатъра за тъжната реалност в  човешките отношения. Помоли някой от свежите татковци тук да ти го облече във виц, ако искаш Simple Smile

# 192
Единственото, което разбрах от постинга ти е, че аз  до психиатър няма да опра, което пак е много.

# 193
Това е чудесно, значи да ти благодаря, и да се радвам, че ще се разсее мозъчната мъгла в мен по тези няколко така важни въпроси.

# 194
Имаш практика. Ако тя не ти е помогнала, не знам дали някой ще е в състояние.

Общи условия

Активация на акаунт