Какви жени харесват мъжете?

• 34 192
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 165
  • Обран бостан ;)
Ама пак ще е по-добре преди раждането да ми ги покрива "изискванията" на 100%, а след раждането не, отколкото преди раждането да не ги покрива и след раждането съвсем да се скапе работата Grinning

Това е така.

Разликата (в обши линии) е, че сега ти и хобитата ви са на първо място, после ще са на второ, трето и т.н. да си знаеш.

п.п. Това е част от отговора и на Бамбихан.
Какво мога да направя освен да остана с нея и да помагам не се сещам.

# 166
Агенте, да ти споделя, по-добре е човек, който взема решения, па макар и грешни понякога, отколкото човек, който не е по решенията.
Това може и да е вярно, но също така избягвам да съдя хората за неща, които още не са направили и/или биха направили хипотетично. Още повече на база приказки ЕЖК.
Никаква необходимост да ги съдиш не съществува.  Което да не се разбира като указание да ги харесваш. Grinning

# 167
Извинявам се, но защо и какво трябва да направи мъжът, за да предотврати промяна у жена си след раждането? Може ли малко по-конкретно?

# 168
  • Агент под прикритие
Агенте, да ти споделя, по-добре е човек, който взема решения, па макар и грешни понякога, отколкото човек, който не е по решенията.
Това може и да е вярно, но също така избягвам да съдя хората за неща, които още не са направили и/или биха направили хипотетично. Още повече на база приказки ЕЖК.
Никаква необходимост да ги съдиш не съществува.  Което да не се разбира като указание да ги харесваш. Grinning
О, така е, права си. Аз не съдя никой, точно обратното, толерантен съм към всичко навън, а към което не съм, не ми е вкъщи. Simple as that. Simple Smile
Просто такива абстрактни сравнения като горното са ми странни....

# 169
Агенте, аз съм далеч от абстрактните описания. Сдъвкано и смляно инфо ти подарявам, и на останалите, де, да не се налага да преживяте тепърва.

# 170
  • Агент под прикритие
О, абстрактно е. Дори това:

не е общовалидно и подлежи на доказване във всеки един случай. Което става с дела, а не с думи.
Ама нямам намерение да задълбавам повече от това. Simple Smile

# 171
  • Обран бостан ;)
Извинявам се, но защо и какво трябва да направи мъжът, за да предотврати промяна у жена си след раждането? Може ли малко по-конкретно?

Реално нищо не може да се направи. Дори жена ти да прилича на момиче от MotoGP след като роди, пак си остават грижи, безсъние, умора.

Пък и който го е страх от промяна на партньора - да не се жени/омъжва, а да си кара на "шансове".

# 172
Пък и който го е страх от промяна на партньора - да не се жени/омъжва, а да си кара на "шансове".

+1000. Да гледаш дете е най-трудното нещо на света. Поне за мен.

# 173

Аз затова поисках да знам за каква промяна се говори. За физическата не ми се подхваща темата, защото моето мнение не е непременно суперласкаво и не следва модерните течения за tiger stripеs/every body is a beach body/proud of my body и "нормално е да съм качила 20 кг, все пак съм майка и от раждането не мога да ги сваля" (пък те децата вече на училище ходят), и не знам си още какво. Simple Smile И там има какво да направи мъжът предварително, ама наистина не ми се започва темата, много ще стане спам.

За психическата промяна... много мъже например ревнуват от новопоявилия се член на семейството, защото вече не са центърът на планетата. Какво могат да направят, ако става въпрос за това? Да се съпикясат, да си оправят възприятията и да комуникират адекватно с партньорката желанията и усещанията си, без цупни, сръдни и обвинения. Отново - не мога да коментирам много, не е казано за каква промяна става дума.

"Останах с нея и помагам" на мен лично ми звучи като супер пасивно или в най-добрия случай просто реактивно поведение, а не проактивно такова на пълноценен партньор. Но приемам, че може да греша и впечатлението ми да се дължи на липса на контекст и конкретика какво значи "помагам". Simple Smile

# 174
Да, да.Винаги има какво да направи, ама в колко от случаите и ситуациите е “правилното” Simple Smile

+1000. Да гледаш дете е най-трудното нещо на света. Поне за мен.

Да си съхраниш и поддържаш отношенията, след появята на дете/деца е практически още по-трудното нещо
 + 1001
; )

# 175
Те и мъжете много могат да се променят, не е само до жената..

# 176
На лесното никой не се променя. Само и единствено под натиск. На обстоятелства, кардинални промени, трудности.

# 177
Периода бебе ,никак не е лек.Може и да е доста стресиращ,при двойки,които обичат разнообразието,почивките и приятните изживявания.
А може и да е обратно.
Субективно е и зависи от зрелостта и обичта и между тях.

# 178
Бебетата се появяват, за да пречат, да. Simple Smile
Луне, защо, бе, при мъжете промяната се очаква само след един подпис. Проста работа е.

# 179
При мен още със забременяването се прецакаха нещата, доста преди бебето да се появи. А уж беше искано..

Общи условия

Активация на акаунт