Какви жени харесват мъжете?

• 34 168
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 150
Бих добавил и адекватна.
Жена, която ежедневно спами еднотипни селфита във фейсбук за мен си е знак за мен си има някаква диагноза.
Всъщност един преглед на фейсбука всъщност може да даде една сравнително детайлна картина на личността.

# 151
  • Обран бостан ;)
Според мен не е проблемът в това какви жени харесват мъжете, а че всяка им омръзва рано или късно, та май са на принципа като при колите - какви коли харесват мъжете - новите 😀

А жените какви коли харесват ?

Прави ми впечатление, че мъжете, които хвалят жените си не споменават деца. Брак без деца си е чист гаджалък. Ако смятат, че най-голямото приключение е да спят в палатка сред змии, лъвици и мечки стръвници, мога да ги уверя, че приключенията с малки деца са доста по-екстремни и запомнящи се.

# 152
Неотдавна имах среща с приятел, обективно доста по-умен, по-образован, по-харесван и по-успял мъж от мен...та неговото мнение за какви жени харесват мъжете е: шармантни, внимателни, досетливи, с чувство за хумор, добре оформени, без значение някой кг нагоре-надолу, флиртуващи, женствени...Може би "шармантни" ако трябва с една дума. Та реших да споделя това експертно мнение. Simple Smile

# 153
Бънди, нашите деца са отгледани и големи вече. Нямаме намерение пак да минаваме през това, но не е да знаем какво е грижа, отговорност и тн.
Та, нека ни е гаджалък. Заслужили сме си го.

# 154
Децата наместват разцентровани чакри, да. Приземяват литнали глупаци и после им обират парсата, ако ония са си природно тъпи. Каквото остане след тях, това е.

# 155
  • София
На шега и не съвсем 😀 , като разбира се може и да се обърнат ролите - изискванията към жена да са много, а към мъжа - само подобни.

Всичко зависи и от това, какво цели и иска човек - дали дългосрочна връзка или нещо между другото. Не че и плановете се сбъдват винаги... При всички случаи и за двата пола мисля важи, че ако мнооого ни хареса някой, на първо време сме склонни да го приемем всякак.

# 156
  • Обран бостан ;)
Бънди, нашите деца са отгледани и големи вече. Нямаме намерение пак да минаваме през това, но не е да знаем какво е грижа, отговорност и тн.
Та, нека ни е гаджалък. Заслужили сме си го.

Става дума за първи брак, не за трети.

Така и нe ми отговорихте какви коли харесват жените.

Жокер - подарените. Trollface

# 157
Харесвам си моята. И съм си я купила сама.
Мини Купър Клубмен..)

# 158
Според мен не е проблемът в това какви жени харесват мъжете, а че всяка им омръзва рано или късно, та май са на принципа като при колите - какви коли харесват мъжете - новите 😀

А жените какви коли харесват ?

Прави ми впечатление, че мъжете, които хвалят жените си не споменават деца. Брак без деца си е чист гаджалък. Ако смятат, че най-голямото приключение е да спят в палатка сред змии, лъвици и мечки стръвници, мога да ги уверя, че приключенията с малки деца са доста по-екстремни и запомнящи се.

Ами един от мъжете (т.е. аз) е информатик и отговаря на въпроса, който е зададен. Т.е. питат ме какви жени харесвам и отговорям на този въпрос. Пиша го това, понеже очевидно мен визираше.

# 159
  • Обран бостан ;)
Иво,
Ти описа жената с която си. Ако нейните качества в момента покриват 100% качествата на жените, които харесваш, трябва да те предупредя, че една жена преди да роди, доста се различава от същата жена след като роди. Поне така стана при мен.

Трудно ще ми повярваш, но имай едно на ум.

# 160
  • Агент под прикритие
Става дума за първи брак, не за трети.

Така и нe ми отговорихте какви коли харесват жените.

Жокер - подарените. Trollface
Това е много на място. Защото ей такива ходят най-често да пръскат акъл как се прави и поддържа "успешна връзка".
Даже не знам в тази тема ли беше или друга, се даваше акъл човек да се хване с разведен/разведена, вместо с такива, които не са минали оттам. Тоест, да избере човек, доказал се с взимането на лоши житейски решения, вместо такъв, който не се е доказал в това още. Simple Smile

# 161
Иво,
Ти описа жената с която си. Ако нейните качества в момента покриват 100% качествата на жените, които харесваш, трябва да те предупредя, че една жена преди да роди, доста се различава от същата жена след като роди. Поне така стана при мен.

После ще споделя дали е така. За момента няма как да коментирам Simple Smile Ама пак ще е по-добре преди раждането да ми ги покрива "изискванията" на 100%, а след раждането не, отколкото преди раждането да не ги покрива и след раждането съвсем да се скапе работата Grinning

# 162
че една жена преди да роди, доста се различава от същата жена след като роди. Поне така стана при мен.

Любопитно. Защо?
И замислял ли си се ти какво направи или си могъл да направиш, за да го предотвратиш? (ако промяната е неприятна за теб, разбира се)

# 163
Агенте, да ти споделя, по-добре е човек, който взема решения, па макар и грешни понякога, отколкото човек, който не е по решенията.

# 164
  • Агент под прикритие
Агенте, да ти споделя, по-добре е човек, който взема решения, па макар и грешни понякога, отколкото човек, който не е по решенията.
Това може и да е вярно, но също така избягвам да съдя хората за неща, които още не са направили и/или биха направили хипотетично. Още повече на база приказки ЕЖК.

Общи условия

Активация на акаунт