Какви жени харесват мъжете?

• 34 129
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 135
Няма да я разказвам баснята за Манекена и наема, който я знае може да се усмихне под мустак Grinning
Познаваш ли Манекена, къде живее, какво работи и каква кола кара? Явно си поредния, вързал се на въдичката.
На мен ми е интересно. Може да е нещо невиждано до сега.

# 136
Е, Judy, ти поне трябва да го знаеш. Влизаш в профила и назад, назад.  Grinning Може и да има опция "започнати теми"... Ако менекена е правил повече секс, отколкото да кисне у форума, ще имаш късмет бързо да намериш темата за наема...

И създаден бе Интернет по образ и подобие на жената.
Не можеш да се откъснеш от него, а нищо не забравя. Припомня ти го в удобен момент.

# 137
Джеймс, има хляб в тебе за проповедник.

# 138
Той въпроса си става предимно за забавление.
Защото освен да карам поименно, не виждам особен смисъл да мъдря абстракции.

Харесваме индивиди, личности, не съвкупности от качества по списък. Разбирам, като пуснат синтетични жени с ИИ да обменим опит за настройките, ама засега пускат дрънци.
Сериозно - чарът в това да опознаваш нови хора, живи, всеки с башка лудостите си, е че може да не си предполагал и на йота какво ще харесаш, докато не го намериш. Обратното също е вярно - внимавай каква жена си пожелаваш, да не вземе да те срещне.

А иначе трите основни течения в темата накратко:

1 Какви жени харесват жените.
2 Опиши жена си (или квото имаш там под ръка)
3 Философски блянове на професионалния чекиджия.
Харесват жените да им се възхищават, да се чувстват единствени и неповторими, но без жената да губи себе си и да се обезличава.
Хех, мъжете са новите жени, а Simple Smile

# 139
vяsko, когато вземеш да разпознаваш и подмолните течения ще си изучил жените и ще ти стане скучно. Ще се откажеш  доброволно от секса с тях.
Лайк за разсъжденията ти.

# 140
vяsko, когато вземеш да разпознаваш и подмолните течения ще си изучил жените и ще ти стане скучно. Ще се откажеш  доброволно от секса с тях.

Е, когато жените доскучеят, идва ред на мъжете...

Последна редакция: ср, 12 авг 2020, 20:18 от Анонимен

# 141
Братане, като ме цитираш, ми оправяй първо грешките.
Инак не съм съгласна с теб.

# 142
vяsko, когато вземеш да разпознаваш и подмолните течения ще си изучил жените и ще ти стане скучно. Ще се откажеш  доброволно от секса с тях.
Предполагам, намекваш за онази митична зависимост между секса и харесването. Да ти кажа, мислиш малко като жена 😶

# 143
Предполагам, намекваш за онази митична зависимост между секса и харесването. Да ти кажа, мислиш малко като жена 😶
Нищо подобно не ми е минало през ума.

# 144
Позволява ли се еротично съдържание, че попаднах на ревю със супер екстравагантни бански от фолио - направо ходещ сексапил, за всеки мъж и всеки вкус ще има по нещо.

# 145
Мда...когато само аз си знам че съм се пошегувал май не е много на добре...

# 146
Мда...когато само аз си знам че съм се пошегувал май не е много на добре...
Нищо де. Сега, когато и аз знам, се почувствх тъпа. Grinning

# 147
Позволява ли се еротично съдържание, че попаднах на ревю със супер екстравагантни бански от фолио - направо ходещ сексапил, за всеки мъж и всеки вкус ще има по нещо.

На лични може, особено ако си сред тестващите тези фурорни бански.

# 148
  • София
Според мен не е проблемът в това какви жени харесват мъжете, а че всяка им омръзва рано или късно, та май са на принципа като при колите - какви коли харесват мъжете - новите 😀

# 149
Тфа не е вярно.
Който и да е стар кадилак е по-добър от който и да е нов фолцваген
Trollface
В интерес на истината стар кадилак е по-добър и от нов кадилак, но това е друга тема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт