Какви жени харесват мъжете?

• 34 139
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 120
Мен ме кефят щастливите мъже, като Иво и Стрейнджъра. Дай Боже да има повече такива.

Аз мисля, че няма други такива. Ако имаше, щяха и те да кажат по едно  уау в бг мама. Simple Smile
Наздраве!

А, останалите са сигур чехлювци - жените са им забранили да пишат у женските форуми и те не смеят да си ги похвалят публично, че ще си навлекат бели.

# 121
Мен ме кефят щастливите мъже, като Иво и Стрейнджъра. Дай Боже да има повече такива.

Аз мисля, че няма други такива. Ако имаше, щяха и те да кажат по едно  уау в бг мама. Simple Smile
Наздраве!

Може просто да не са в бг мама - аз имам и познати-жени, които не харесват бг мама и според тях нямало какво да научат. На едната тъкмо и набиха бебе след 1 година познанство и сега само мрънка колко и е тежко и че не била видяла нищо от живота. А таткото това си му беше целта - да направи деца, да изкарва някакви пари, а тя да чисти и готви. Ама това е друга тема. Аз за себе си съм намерил доста полезни неща в бг-мама, просто като мъж ми се налага да чета между редовете. Т.е. ако ме интересува (само пример давам) колко често се храни едно бебе, трябва да прочета три страници, в които се карат 8 мами и да намеря в тези три страници полезната информация, без да обръщам внимание на емоциите на мамите Grinning

Последна редакция: ср, 12 авг 2020, 20:11 от Ivo1982

# 122
Няма еднозначен отговор на този въпрос. Зависи от конкретния индивид (генетика, семейство, образование, социална среда...), от възрастта му. Предпочитанията се променят с годините и със здравословното състояние на индивида.

# 123
Не се прехласвайте на сляпо и празни думи, защото не знаете историята на The Stranger.
Няма да я разказвам баснята за Манекена и наема, който я знае може да се усмихне под мустак Grinning

# 124
Не лишавай наивния от мечтите му...

"...никой не живее дълго, когато мечтите му са мъртви. ... Знаеш ли, аз мисля, че сега на щастие могат да се надяват само наивните мечтатели..." - А. Кристи

# 125
Иво, аз за мъжете говоря. Много хубава жена имаш Simple Smile.
Смятам да се разсърдя, че и мене така не ме показват на хората Sad

# 126
Не се прехласвайте на сляпо и празни думи, защото не знаете историята на The Stranger.
Няма да я разказвам баснята за Манекена и наема, който я знае може да се усмихне под мустак Grinning
Познаваш ли Манекена, къде живее, какво работи и каква кола кара? Явно си поредния, вързал се на въдичката.

# 127
Хехехехе, не и не ме вълнува особено.
Дори и да си тролвал, това си остава най-смешната история в този форум, за което поклон.

# 128
Хехехехе, не и не ме вълнува особено.
Дори и да си тролвал, това си остава най-смешната история в този форум, за което поклон.
Известно време нямаше нови теми тук, затова реших да раздвижа аудиторията.

# 129
Кой трол, кой гном, няма голямо значение.  Отстрани.

# 130
Дайте линк към Манекена, да има с какво да се позабавляваме утре с кафето.

# 131
Аз манекена го свързвам с успешен син ит. Аз като човек с деца, най се радвам на успехите на чуждите деца, защото нашата се е видяла каква ще е. Е за момите и ергените сигурно все още очакванията към противоположния пол са водещите. За мен на този етап са основно очакванията към децата.

# 132
Дайте линк към Манекена, да има с какво да се позабавляваме утре с кафето.

А-а, Джуди, тук не е за забавление. За забавление трият.

# 133
Боже, че от това няма по-полезно за нацията.

# 134
Е, Judy, ти поне трябва да го знаеш. Влизаш в профила и назад, назад.  Grinning Може и да има опция "започнати теми"... Ако менекена е правил повече секс, отколкото да кисне у форума, ще имаш късмет бързо да намериш темата за наема...

Общи условия

Активация на акаунт