Какви жени харесват мъжете?

• 33 567
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 405
Хората сме социални животни и всеки има нужда от другар. Приемащите другия пол само като полов орган са счупени.

# 406
  • Агент под прикритие
Хората сме социални животни и всеки има нужда от другар. Приемащите другия пол само като полов орган са счупени.
+1

На мен никога не ми е трябвал "мъж" извън леглото. Трябвал ми е "другар", защото самата самота понякога убива. Да нямаш с кого и две приказки да си кажеш, с кого да отидеш някъде, с кого да си изпиеш бирата... била съм доста време така. Иначе, "мъже" си намирах, но не е същото.
За конкретно тези нужди имам приятели.

# 407
Все пак е добре по принцип да можеш да разговаряш и с половинката на всякакви теми. Smiley

# 408
Ще пиша на база какво съм виждала:
Мъжете,които са по-доминантни харесват,по-скромни,нежни жени,КОИТО ЩЕ ГИ СЛУШКАТ и няма да оспорят нито едно негово решение..И ще се оставят в негови ръце..(и при най-малкото кривване от тяхното разбиране,точно те се превръщат в "истерични,викащи,крякащи като ""жена""мъже"...

Другия тип:
Спокойните,айде не спокойни Еми олегнали да кажем мъже харесват жени,които ще внесат малко цвят в живота им.Тази жена ще притежава качества на: Забавна,импулсивна,емоционална,но ще си знае границите..!!!

Успешните мъже (кариеристи) харесват жени,които стоят добре на тяхната черга..Тя трябва: Да и сече пипито,да отговаря на неговите изисквания за успяла и интелигентна и да стои красиво до него..(има и обратното на това-успял да харесва неуспели жени за да бъде тя зависима от него и не до толкова успели, харесват жени,които са по-могъщи от тях или обратното да са на тяхното ниво) Тук вече зависи и какви мъже харесват жените на такива мъже и така...Всичко е относително,хора много,свят голям,идеали различни..Всеки рано или късно си намира човек с който си напасват..

# 409
Нежните жени са разпределени към доминиращите, а забавните - към (п)олегналите.
Успешните са най - прецакани. Скука.
При такова разпределение на ресурси, аз виждам предпоставки и трите типа да поглеждат в чуждата копанка.
Simple Smile

# 410
Пак казвам на база мои наблюдения..!
Кой къде гледа и какво прави не ми влиза в работата..
Да при успелите е скука (защото имат големи изисквания към дамата до себе си..)
 А по- улегналите им е скучно и за това им харесват по-забавни и тя,ако е скучна какво ще правят не знам..
А и забравих да допълня:
Доминантите са с нежни,защото за тях умните и жени с малко мъжки качества са СТРАШНИ за тяхното мъжко достойнство и гордост.Няма да понесат жена да се държи по друг начин...(лично за мен този тип са: Мъже с изкривено разбиране за "МЪЖ"

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 13:23 от Хюлия

# 411
  • София
В повечето случаи, мъжете ги разбират по-просто нещата. Simple Smile

Скрит текст:

# 412

Мъж ти трябва за разходки, ресторанти, кръчми, екскурзии
, секс и за да си вечеряте заедно. Ако това те удовлетворява да го правиш сама, тогава наистина не ти трябва мъж.

Болднатото ми се получава чудесно по женски..Пак усещам липсата на мъж и не е само заради секс.

# 413
Компас за мъжете:

# 414
Рози и мъж си трябва, не става само с приятелки. Скучно е.
Мъжът те закача, пощипва, пляска по задника, абе обръща ти внимание, кара те да се чувстваш красива.

# 415
Рози и мъж си трябва, не става само с приятелки. Скучно е.
Мъжът те закача, пощипва, пляска по задника, абе обръща ти внимание, кара те да се чувстваш красива.

Кристинче, това твоето си е подбудителство, дарлинг. За твоите примери на обръщане на внимание 
по белия свят дават от 3 до 8 години строг тъмничен Simple Smile

# 416
Аз приятелки не съм имала никога. Тъпо ми е да си говоря за мъже, гримове, бебенца, още повече да коментирам другите зад гърба... Не ми се получава, още от даскало.

# 417
Добре че в тия теми липсват илюстрациите към обясненията. Т.е. няма я голата истина.

# 418
Кое па му е доброто да си кютиш на въображение?

# 419
Кое па му е доброто да си кютиш на въображение?
Някои така си кютат цял живот

Общи условия

Активация на акаунт