Какви жени харесват мъжете?

• 33 559
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 420
Ти на това живот ли му викаш...

# 421
Джеймс, ти първо си я сваляш лека полека, а не така харесаш си я на улицата и я шляпнеш по задника.
Ама вие тук нали сте пълнолетни и до сега не сте живяли в джунгла.

# 422
Кристина, твоето пояснение ми напомня за вица как Иванушка Глупака свалял Василиса Прекрасна Simple Smile
Полека-лека Simple Smile Simple Smile

# 423
Зуки, без да го приемаш навътре, но ти нямаш топки. Не се справяш никак, просто нещата се случват около теб.
Дано до 35 години поузрееш малко.
Истината е, че с годините и напредването им , хората стават все по - претенциозни и изискващи . В смисъл това е нож с две остриета. Хем си уж пораснал ( узрял) , то пък се насъбрали още 101 критерия които трябва да попълни половинката ти.
А времето лети ли лети...
Така като гледам, историята може би ще свърши освен с топки , ами и с един силиконов на батерии. Не че е кофти ,но...

# 424
  • Обран бостан ;)
Нежните жени са разпределени към доминиращите, а забавните - към (п)олегналите.
Успешните са най - прецакани. Скука.
При такова разпределение на ресурси, аз виждам предпоставки и трите типа да поглеждат в чуждата копанка.
Simple Smile

А най вече да им четат мислите.

Не казвам, че няма процент истина в това, което казва преждепишещата, но всяка жена би се оценила като "Да и сече пипито,да отговаря на неговите изисквания за успяла и интелигентна и да стои красиво до него.." и да си каже - "ето, заслужавам мъж с кариера".
Скрит текст:
Всеки път, когато чуя жена да описва как мислят мъжете, или мъж да описва как мислят жените, се сещам за една реплика, коят чух от доста афектирана моя позната, току що разделила се с гаджето.

" Ха, не съм можела да правя св***ки. Да му докарам един и да му направи и той, да видим дали е по-добър от мен."

# 425
  • София
Кристина, твоето пояснение ми напомня за вица как Иванушка Глупака свалял Василиса Прекрасна Simple Smile
Полека-лека Simple Smile Simple Smile
С тухлата ли? И е...ш докато е топла?

# 426
Нежните жени са разпределени към доминиращите, а забавните - към (п)олегналите.
Успешните са най - прецакани. Скука.
При такова разпределение на ресурси, аз виждам предпоставки и трите типа да поглеждат в чуждата копанка.
Simple Smile

А най вече да им четат мислите.

Не казвам, че няма процент истина в това, което казва преждепишещата, но всяка жена би се оценила като "Да и сече пипито,да отговаря на неговите изисквания за успяла и интелигентна и да стои красиво до него.." и да си каже - "ето, заслужавам мъж с кариера".
Скрит текст:
Всеки път, когато чуя жена да описва как мислят мъжете, или мъж да описва как мислят жените, се сещам за една реплика, коят чух от доста афектирана моя позната, току що разделила се с гаджето.
" Ха, не съм можела да правя св***ки. Да му докарам един и да му направи и той, да видим дали е по-добър от мен."

Съгласявам се с Бънди.
Огромната част от семейните проблеми се резюмират до следното: "Много добре знам какво той/тя си мисли!"
Самонадценяване, с една дума.
И още една заблуда да се опитам да разсея, вероятно неуспешно Simple Smile
Заслуги се получават не за способности, а за постигнати реални резултати.
Пример, често четен тук. Жената казва: - Имам висше, 2 висши, или три висши. Следователно заслужавам еди какъв си мъж.
Ми, не. Живота не работи така.

Скрит текст:
За това в скрития текст, Бънди, ако беше прав, то нямаше да има хомосексуализъм, и от двата пола Simple Smile

# 427
Е, добре е, че се подкрепяте поне мъжорята. И в нещастието.
Туканка колкото е по-убита еднЪ жИнЪ и се яви мъж да тъпче, толкоз е по-арешен. Гоу, гоу. Нещастието няма име.

# 428
Босилке, четеш ме както дявола - Евангелието.
Да не стане грешка - аз съм Евангелието Simple Smile

# 429
Няма. Спи спокоен.

# 430
  • София
Бой, глад, стригане и трета смяна работа. Ааа-маха..... Simple Smile

# 431
Аз харесвам без силикон и джуки. Да, жените предполагат, че на мъжете им харесват тези атрибути.
Но чували ли сте мъж директно да заяви, че му харесва силикон и джуки (ама без да се подиграва, или шегува, а наистина да му харесва).

# 432
Повечето мъже около мен заявяват ,Не харесвам силикон и джуки,  но повечето точат лиги по една такава атрактивна колежка.
Но истината е,че тя е сама и не може да си намери сериозен мъж.Дали защото гледат на нея, като еднократен трофей? А момичето има акъл , добра професия, сама се оправя и е добра, ама ето....късмет

# 433
  • Варна
Хелия, нормалните мъже се отвръщават от мъжкарани. Особено ако са авторитарни и винаги са прави. При някои женствеността отдавна е изгубена.

# 434
Повечето мъже около мен заявяват ,Не харесвам силикон и джуки,  но повечето точат лиги по една такава атрактивна колежка.
Но истината е,че тя е сама и не може да си намери сериозен мъж.Дали защото гледат на нея, като еднократен трофей? А момичето има акъл , добра професия, сама се оправя и е добра, ама ето....късмет

Ми аз не мисля, че са привлечени от красотата на устните и силикона. По скоро като си сложат тези атрибути все едно си слагат надпис на челото "имам проблеми с егото и самооценката, отчаяно прося внимание и да ми казват че съм хубава и Бла Бла". Та като прочетем тоя надпис и викаме айде да й хвърлим някой комплимент и да й ударим един лайк от съжаление. Всъщност жените с крехка психика будят умиление. Пък и секс ако даде ще се абстрахираме от джуките и силикона и ще гледаме друга част на тялото....

Общи условия

Активация на акаунт