Какви жени харесват мъжете?

• 33 557
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 435
Именно. Привличането не е заради налепените екстри, а защото те са знак, че човекът с тях обръща внимание основно на външния си вид, а тоз човек е и по-лесен. Всяко нещо е за сметка на друго нещо. С по-сложните си е по-сложно, разбира се.

# 436
  • Пловдив
Ще издам една тайна. Много от наготово дарените с ген от родителите си жени имат ниско самочувствие, защото са свикнали външният им вид да им носи редица предимства пред останалите жени и затова личната им себеоценка е силно повлияна от този фактор. Поради това и често не се харесват достатъчно и се опитват (често погрешно) да налучкват как да "подобрят" външния си вид, за да са още по-прелестни в очите на околните. Ако един човек харесва себе си, той не стига до подобни "подобрения" заради едното нищо. Всичко е с точно определена цел и причина.
 В тази връзка, повечето мъже харесват не силиконови протези под женската кожа, а естествено хубавите форми.

Но колкото и една некрасива и нестройна жена да си слага силикон и гелове навсякъде, тя не може да се доближи до привлекателността на една природно красива и стройна жена пак със същите тези силокон и гелове. Оттам идва и заблудата, че мъжете уж харесвали жени с "подобрения". Нищо подобно. Дай му на един мъж една подобна "подобрена" грозна дебеланка и после гледай как ще бяга с 200 в обратната посока. Обаче доста мъже не биха отказали една добре сложена по природа хубавица, макар и да се е загрозила с надути джуки. Още повече, че подобни стройни жени обикновено подбират и по-грабващи окото облекла - без непременно да се разголват (просто им стоят чудесно заради наследения ген), докато пълните жени най-вече наблягат на показване на деколтето си, което заради теглото им също набъбва.

# 437
Повечето мъже около мен заявяват ,Не харесвам силикон и джуки,  но повечето точат лиги по една такава атрактивна колежка.
Но истината е,че тя е сама и не може да си намери сериозен мъж.Дали защото гледат на нея, като еднократен трофей? А момичето има акъл , добра професия, сама се оправя и е добра, ама ето....късмет

Ми аз не мисля, че са привлечени от красотата на устните и силикона. По скоро като си сложат тези атрибути все едно си слагат надпис на челото "имам проблеми с егото и самооценката, отчаяно прося внимание и да ми казват че съм хубава и Бла Бла". Та като прочетем тоя надпис и викаме айде да й хвърлим някой комплимент и да й ударим един лайк от съжаление. Всъщност жените с крехка психика будят умиление. Пък и секс ако даде ще се абстрахираме от джуките и силикона и ще гледаме друга част на тялото....

Абе със силикон, с джуки и тая жена има качество и душевност ( не говоря за повечето)
И тя иска един сериозен мъж до нея, ама вие като видите тия атрибути забравяте за душата.

# 438
  • Пловдив
 Зависи от мъжа. Аз при наличието на хубава жена до мен никога не забравям за душевността ѝ. Двете неща са взаимосвързани. Не бих се задоволил с половинчата жена тип "кукла без мозък".

# 439
Зависи от мъжа. Аз при наличието на хубава жена до мен никога не забравям за душевността ѝ. Двете неща са взаимосвързани. Не бих се задоволил с половинчата жена тип "кукла без мозък".

Жребче, айде ще те запознавам.Излезе ти късмета. Пращам ти снимки на лични.

# 440
  • Пловдив
 Нормално е един човек да харесва себеподобни. Липсва ли общуването на духовно ниво и да има какво да си кажете и да ви е приятно заедно, то се губи смисълът да сте заедно. Физическото привличане свързва много двойки, при които липсва и духовно привличане, но такива двойки са по-скоро съжителстване по взаимен интерес и лесно се разпадат в момента, в който се опре до нуждата от общуване и взаимопомощ.

# 441
  • Бургас
Повечето мъже около мен заявяват ,Не харесвам силикон и джуки,  но повечето точат лиги по една такава атрактивна колежка.
Но истината е,че тя е сама и не може да си намери сериозен мъж.Дали защото гледат на нея, като еднократен трофей? А момичето има акъл , добра професия, сама се оправя и е добра, ама ето....късмет

Ми аз не мисля, че са привлечени от красотата на устните и силикона. По скоро като си сложат тези атрибути все едно си слагат надпис на челото "имам проблеми с егото и самооценката, отчаяно прося внимание и да ми казват че съм хубава и Бла Бла". Та като прочетем тоя надпис и викаме айде да й хвърлим някой комплимент и да й ударим един лайк от съжаление. Всъщност жените с крехка психика будят умиление. Пък и секс ако даде ще се абстрахираме от джуките и силикона и ще гледаме друга част на тялото....

Абе със силикон, с джуки и тая жена има качество и душевност ( не говоря за повечето)
И тя иска един сериозен мъж до нея, ама вие като видите тия атрибути забравяте за душата.
А тя защо ги е сложила атрибутите, защо и трябват? Споделяла ли е, ама честно каква е причината?Явно някои жени не се  замислят какви сигнали дават увеличавайки и набивайки в очите на мъжете "атрибутите си".

# 442
и набивайки в очите на мъжете "атрибутите си".
Да, точно така, горките ние!

Веднъж поправям офисния комп на една кака с такива много пипнати, набиващи се "атрибути"...пък тя като седна от другата страна на бюрото си и нещо ми заразказва...пляскам се (мислено) по челото, гледай я в очите бе...не в тия очи...ма не, той погледа си развива свободна воля...а не си падам нито по пипнати "атрибути", нито по големи...и пак някакви неистови усилия да се фокусирам, където искам, да вдигна поглед при гравитация 12g...пък тя ми казва (с изражение само) споко ве, свикнала съм...
то хубу, ама аз не съм...

# 443
Хаха, то това става инстинктивно. И аз съм попадал в подобни ситуации, но асоциациите не са били за сериозна връзка.

# 444
  • Пловдив
Аз се чувствам свободно до красива жена, но съм забелязвал, че при някои мъже е точно обратното. Те буквално рискуват живота си, защото мозъкът им зацикля и дори забравят да дишат, и се подуват от изчервяване, когато са в присъствието на подобна кака (независимо с изкуствени "подобрения" или не).

# 445
  • Агент под прикритие
Повечето мъже около мен заявяват ,Не харесвам силикон и джуки,  но повечето точат лиги по една такава атрактивна колежка.
Не е важно какво говори един мъж. Важното е с каква жена ще се появи до себе си.
Те на приказки всички са велики, но фактите говорят друго.... Simple Smile

А ей това:
е доста акуратно.

# 446
На мен силиконките, както и чалга певиците ми харесват, харесва ми и така модерния хиалурон в устните, но аз не бих си сложила никога, както и никога не бих се подложила на операция, освен ако не е животоспасяваща, страхувам се, обичам се и не мога да поема такъв риск, нещо да ми се случи или операцията да се обърка. Преди 15 години, една жена от съседната сграда почина при операция за намаляване на бюста в скандално известната Хигия в Пазарджик. После там умря и един мафиот, дето забележете беше оцелял след атентат. После слава на бога я затвориха тая болница. Така, че трябва да се внимава с тия процедури.

# 447
То може да не е важно, ама на нас много ни е важно да задаваме малоумни въпроси по типа - обичаш ли ме, би ли бил с мен, ако, какви жени (не)хсресваш и пр.
Simple Smile

# 448
  • Пловдив
Заглавието на темата е малко двусмислено, защото не е "Какви жени са харесвани от мъжете?", а предполага, че се касае за "Какъв тип жени харесват мъже?". Smiley Би трябвало да е "Мъжете какви жени харесват?".

# 449
Отговор: Като мен.

Общи условия

Активация на акаунт