Какви жени харесват мъжете?

• 33 518
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 495
Дренчи, гладувам и спортувам. Вярвам, че освен ако не е на хормонална основа, не бих стигнала до липусукция.
По скоро ме притеснява увисването на брадичката и разни бръчки, но се надявам, тези интервенции като не са съпроводени с много кръв, да са по-безопасни. На този етап обаче, нямам нужда все още.

# 496
"Трътлеста,  ама шава"  по-добре, отколкото много умряла.

# 497
  • Пловдив
Жените обикновено не се ли притесняват от увисването не на брадичката, а на нещо друго?

# 498
  • София
Различните мъже харесват различни жени. Ама и те не знаят много какво искат. Получат ли едно, започват да искат друго.

Иначе всички (отностително) харесват красиви жени. И разнообразие Wink

# 499
Жените обикновено не се ли притесняват от увисването не на брадичката, а на нещо друго?
Не, Жребчо, тва са мъжете. Innocent

# 500
Различните мъже харесват различни жени. Ама и те не знаят много какво искат. Получат ли едно, започват да искат друго.

Излиза, че знаят. Кскво да се направи, като с една жена не се получава Simple Smile

# 501
  • Варна
Като развален телефон стана. Щастливата жена, ако е подигравана или малтретирана от мъжа си ще е мис Вселена, с опъната кожа. И лудите са доста ухилени и хипи, но реалността е друга.

# 502
  • София

Излиза, че знаят. Кскво да се направи, като с една жена не се получава Simple Smile

Амиии... излиза, че аз знам Wink

Иначе ни мъже, ни жени се задоволяват само с един. Точно защото на човека му е заложено да гони различното. Няма как един човек да съвмести всички желани качества, защото много от тях са несъвместими в един човек. Въпросът е, дали това е осъзнато и подлежи на компромис.

# 503
По мои наблюдения, жените са тези, които гонят Михаля, изисквайки от един мъж да сбере още няколко. Мъжете са си мъже, там е ясно - всяка си е индивидуалност😈

# 504
Според мен ключа към един мъж е стомаха му. Научете се да готвите добре

# 505
Такъв дето всичко му минава само през стомаха го подарявам одма.

Съгласна с Дренка.
И не съм съгласна за разнообразието с Лъвица. Хората не са чанти или обувки да ги сменяш като ти втръснат, а и никой не е длъжен да е клоун или аниматор за другия. Разнообразието се създава от двамата, не от смяна на хора като на конвейр.

# 506

Дрън-дрън. Не готвя. Мъжете ми готвят и им е хубаво да го правят и да се грижат за мен..))

# 507
  • София
Аз говя хубаво и обичам да глезя с храна.
Но, ако манджата е поантата в нашите отношения, просто няма да има дългосрочни такива.

# 508
  • Агент под прикритие
Е, кой като теб, Уинг.... Joy
Ама се сещаш, че попадаш в изключенията, не в правилото, нали? Или не? Grinning

# 509

Дрън-дрън. Не готвя. Мъжете ми готвят и им е хубаво да го правят и да се грижат за мен..))

Ами всеки според способностите си, дадох семпло предложение.

Общи условия

Активация на акаунт