Какви жени харесват мъжете?

• 33 547
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 480
Мога да ви кажа какво не харесват.Драма, мелодрама, истеричност, намилане, емоционална незрялост, цупене и нелогичност.
Форумките отпадат, викаш Laughing

# 481
Е, не си спомня, аз съм малко хиперактивна, не слушам и не чета внимателно...пък и ти сега от позицията на жена, кажи какво искат мъжете. Аз доколкото съм ги чела, нямат много претенции, стига да не дразни...Те мъжете не са много по приказките...не обясняват много, много..

# 482
  • София
Като не ме четеш, защо да се хабя? Казах вече.

Ефи, няма ли оферти до 33 страница, не става работата Mr. Green

# 483
За хора, които не страдат от логорея.

Тука са малко идеалните жени.

# 484
  • София
На идеалните не им пука за неидеалните Laughing

# 485
Няма идеални, то самочувствието не е лошо, ама трябва и умереност

# 486
  • София
Тъй причат рандъм класссс

# 487
  • Варна
Да мълчат мъдро, предимно с пълна уста.😁
Christina, операциите не са гаранция за красота. Дори напротив. А и след определени години, кое по-напред да опъваш и смаляваш? Пресито си вкара доживотен автогол.

# 488
Виви, ти като си  91-ви набор, не си мисли, че няма да дойдеш на нашето...Да сме живи и здрави, пък каквото такова...

# 489
  • По света и у нас
Имам чувството, че мъжете само се оплакват че не искат плямпало и драматизаторка, а всъщност точно това искат.
С музейния експонат, той не знае какво да прави.

# 490
  • Варна
Естествено Crisi. Но имам преки наблюдения. Млади мумии и запазени жени, с естествена красота.  Не става със скалпел.
Мъжа също допринася за разкоша на жената. Нещастната жена няма нужния чар и обаяние.

# 491
То ако чака 1 жена мъж да я направи щастлива начи работата е изтървана. По-скоро щастливата жена привлича мъжете. Латерни никой не обича, не само мъжете, надуват ти главата.

# 492
  • София
А, що да не става. Фаща я и почва да и обяснява, колко щастлива ше я прай. Laughing

# 493
Е то нашта е хем боли, хем сърби. Хем да сме красиви и да ни заглеждат, хем пък ни е страх от операцията . Който го е страх от мечки, не ходи в гората, но все пак аз им се кефя на силиконките.

Ше гледаш да не изпадаш до липосукция, че там мрат и усложнения много.

# 494
  • Агент под прикритие
И друг път съм казвал, че личното щастие на един човек трябва да е минимум 50% (количествено) от него си.
Да тръгнеш да "ощастливявяш" изначално нещастливи жени/мъже от нулата, е загубена кауза, ама само който си е бил главата с това, знае за какво иде реч... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт