Какви жени харесват мъжете?

• 33 550
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 465
Джеймс, колкото и да искам, никога не бих си направила операция от страх...
Иначе имам приятел пластичен хирург, опъва бръчки, обещал ми е да ме поддържа винаги красива. Казва, че за него е удоволствие...

Ако толкоз ти харесва и го искаш, но не го правиш от страх да не умреш, то тъй или иначе все ще се случи, каква полза само да говориш за това?

Съгласен съм със Кристина 1980. На доктор - само ако съм в безсъзнание и ме носят на носилка. Доброволно - твърдо нье !

# 466
Е то нашта е хем боли, хем сърби. Хем да сме красиви и да ни заглеждат, хем пък ни е страх от операцията . Който го е страх от мечки, не ходи в гората, но все пак аз им се кефя на силиконките.

# 467
Абе хора в болниците не се мре само, и хора се спасяват и такива неспасяеми даже.
Относно красотата на жените,всяка е различна и красива сама по себе си. Мъжките очи са огледалото,  в което всяка жена трябва да се оглежда
Криси намери конкуренция по драмите ей сега.

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 01:41 от happy doc

# 468
  • София
Мога да ви кажа какво не харесват.
Драма, мелодрама, истеричност, намилане, емоционална незрялост, цупене и нелогичност.

Всичко останало е едно към гьотере. И за млади и за стари има любов, очи да имаш да я видиш.

# 469
Мога да ви кажа какво не харесват.
Драма, мелодрама, истеричност, намилане, емоционална незрялост, цупене и нелогичност.

Я Горджъс, как си ме описала...

Та я мъжете, кажете си сега, ако ги има тия драми, мелодрами + силикон, дали ще обърнете внимание на драмите...сега говорим за харесване, не чак за общ живот де...

# 470
И плямпала. Мъжете не могат да мислят много, много, ако някой им мели постоянно на главата. Мълчаливите жени са много ценени. Хубавото е, че и аз не понасям мелници.

# 471
  • София
Криси, мъжете са повече от ерекция и празен стомах.
Ще те харесат и още как, за един път.

# 472
  • Пловдив
Не зная защо подценявате мъжете и мислите, че ако им се дадат манджа и горещ креват, значи другото е излишно.

# 473

Е що я обиждаш така...като гледам има мъж повече години от някои други уж много оборотни
Жреб нали беше фен на мусаката, кво стана?

# 474

Е Горджъс, то за повече от веднъж, може и аз да не ги харесам. Сега не сме 13-ти век...
Манджи публикувам доста в кулинарния подфорум, за който го следи...така че за празния стомах, мисля да не го взимам предивид.

# 475
  • София

Е що я обиждаш така...като гледам има мъж повече години от някои други
И?

Жребче, и аз това се чудя. Принизяването на мъжете до първичното не е редно. Нали и нас не искаме да ни тикат в кухни и долапи...

Криси, точно. Ти харесваш, те не и така. Или обратно. Само драма да няма.

# 476
И плямпала. Мъжете не могат да мислят много, много, ако някой им мели постоянно на главата. Мълчаливите жени са много ценени. Хубавото е, че и аз не понасям мелници.

За музеен експонат ли говориш?

# 477
  • София
За хора, които не страдат от логорея.

# 478
О, на мен логореята е второто ми аз...
Дайте още неприятни качества, да я видим тая работа, какво искат мъжете...

# 479
  • София
Не са ли си казали до тази страница?

Общи условия

Активация на акаунт