Какви жени харесват мъжете?

• 33 551
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 450

Това е най-правилния отговор. Всяка жена трябва да си го казва непрекъснато.

# 451
  • Пловдив
 Позволете все пак някои жени да харесват и жени. Не всички жени попадат под обобщаващото "всяка жена". Wink

# 452
Жребче, при всички случаи непрекъснато трябва си повтаряме, че сме идеални и всички ни харесват. А който не ни харесва, няма вкус и никога не бива да си задаваме въпроса: какви жени харесват мъжете. Този въпрос ще го счетем за невъзможен и като такъв не бива да се задава, нещо като от сорта на въпроса: какво има отвъд Вселената.

# 453
  • Пловдив
Аз предпочитам да не се самозаблуждавам така и вместо това да приемам фактите такива, каквито са. То и за повечето майки тяхното дете е най-красиво, както и "чуждите деца са все послушни, а собственото не", но на практика нещата стоят другояче. Smiley

# 454
Аз съм напълно искрена в отговора си.
На практика.

# 455
Аз пък предпочитам така да мисля за себе си, като за идеална.

# 456
Ем така де. Перфектни сме. Wink

# 457
На мен силиконките, както и чалга певиците ми харесват, харесва ми и така модерния хиалурон в устните, но аз не бих си сложила никога, както и никога не бих се подложила на операция, освен ако не е животоспасяваща, страхувам се, обичам се и не мога да поема такъв риск, нещо да ми се случи или операцията да се обърка. Преди 15 години, една жена от съседната сграда почина при операция за намаляване на бюста в скандално известната Хигия в Пазарджик. После там умря и един мафиот, дето забележете беше оцелял след атентат. После слава на бога я затвориха тая болница. Така, че трябва да се внимава с тия процедури.

Вие знаете ли случай в поледно време някой изобщо да е умирал извън болница? Най-много на стъпалата пред нея.
Болниците са мястото, където се умира понастоящем. Мислех, че всички са наясно с това.
Trollface

# 458
Джеймс, концентрирай се, намираш се сред идеални жени, какво умиране, какви болници...

# 459
Ще умре от възхищение. Rolling Eyes

# 460
Джеймс, колкото и да искам, никога не бих си направила операция от страх...
Иначе имам приятел пластичен хирург, опъва бръчки, обещал ми е да ме поддържа винаги красива. Казва, че за него е удоволствие...

# 461
  • Пловдив
Около една жена няма ли драми, не ми я хвалете изобщо. Sweat Smile

# 462
Около една жена няма ли драми, не ми я хвалете изобщо. Sweat Smile

ха, Жребче, аз съм кралицата на дамите...разсмя ме от сърце. Добре, че се включи в разговора тая вечер.

# 463
Джеймс, колкото и да искам, никога не бих си направила операция от страх...
Иначе имам приятел пластичен хирург, опъва бръчки, обещал ми е да ме поддържа винаги красива. Казва, че за него е удоволствие...

Ако толкоз ти харесва и го искаш, но не го правиш от страх да не умреш, то тъй или иначе все ще се случи, каква полза само да говориш за това?

# 464
Ма Дренчи, аз още нямам бръчки, след 10 години ще говорим пак. Младежът ми е във фейса, само го лайквам, за сега. Постоянно ходи на разни конференции, обучения ,всичко надлежно качва, за да ни зарибява.

Общи условия

Активация на акаунт