Какви жени харесват мъжете?

• 33 516
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Точно семпло.

# 511
  • Варна
По тази логика, той може да живее и с мама. Готви и обгрижва перфектно.😄

# 512
Че лошо ли да му е. За мама е единствен и неповторим Simple Smile

# 513
  • София
Затуй - гответе на мъжете си, не на синовете си Laughing

# 514
  • София
Такъв дето всичко му минава само през стомаха го подарявам одма.

Съгласна с Дренка.
И не съм съгласна за разнообразието с Лъвица. Хората не са чанти или обувки да ги сменяш като ти втръснат, а и никой не е длъжен да е клоун или аниматор за другия. Разнообразието се създава от двамата, не от смяна на хора като на конвейр.

Е не са де, ама това трябва да се осмисли Wink

По тази логика, той може да живее и с мама. Готви и обгрижва перфектно.😄

Ами те много така живеят Joy Аз пък обичам мъже с плоски кореми, та цялата работа ми е малко конфликт на интереси... и гледам да внимавам с готварстването Joy

# 515
  • Пловдив
Жените обикновено не се ли притесняват от увисването не на брадичката, а на нещо друго?
Не, Жребчо, тва са мъжете. Innocent
Не съм чувал за мъже, които да се притесняват от увисването на нещо у жените им. По-точно, много мъже внимават с каква жена да се съберат, така че след години притеглянето да не направи нещата твърде различни спрямо преди. Smiley

# 516
  • София
Писах и в друга тема - мъжете говорят как не харесват корекции най-вече за да се докарат пред жените и да не ги вземат за прости и елементарни, които мислят само за едно нещо.
Но има корекции, които няма да познаеш, особено ако не си познавал жената преди това.
От 8 години виждам една манекенка, в началото ми се струваше, че има малко пълнеж в устните, но изглеждаше нормално добре. Преди няколко години си ги направи....ужас, а и на снимки винаги са подчертани с кафяв молив.
Защо...та тя е с перфектно тяло и достатъчно красиво лице....Защо....

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 14:40 от Cuckoo

# 517
Laughing Тя Лори имаше предвид увисване при мъжете на някои неща, не при жените. Какъв забавен този Жребчо.

# 518
Мъжете не харесват корекции, а жени с естествено прекрасно тяло от майката природа. В смисъл харесват жени, които нямат нужда от корекции. Smiley

# 519
  • София
Корекциите са за лична употреба, не да се натъкмиш по нечий вкус.

# 520
  • София
По-скоро да се натъкмиш по (това, което се смята за) всеобщо приетия вкус... иначе нямаше всички да са като от калъп.

# 521
Освен това не всичко подлежи на корекция. Да видя как ще удължат едни къси крачета... Smirk

# 522
Корекциите са за лична употреба, не да се натъкмиш по нечий вкус.
И колко много вариации на тема "естетично"! За всеки по нещо има в кошницата.

# 523
  • София
Никво въображение. Simple Smile
Виси, ами. Става, кат трябва. Simple Smile
А има и случаи, дет размера предполага, кат стане, притежателят да губи съзнание. Та, ще гледа повечко да виси. Laughing

# 524
  • София
Перефраза - за всяка безвкусица си има желаещи.

Общи условия

Активация на акаунт