Какви жени харесват мъжете?

• 33 502
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 540
Еха, как се брани мъжката чест
К'во се брани,  то да нямаш желание е по-лошо отколкото да си изплашен...

# 541
''On est amis, pas de soucis!''
Колко обичам да го чувам, ако знаете!
Това ми развързва ръцете да си я карам, както аз си знам. Joy
Лошо е, когато някой предяви претенции за собственост и сметне, че доживот може да те върти на малкия си пръст. И за двете страни се отнася. Аз съм за конкурентния принцип. Blush

# 542
Жената е важно да внася топлота и хармония, да те кара да се чувстваш ценен и значим, да виждаш, че има нужда от теб, еижда сигурност и е щастлива, че сте заедно - това дава сила, смелост и спокойствие на мъжа, което ще е от полза и за жената. Поне при мен е така. Мен ме отблъскват еманципирани жени, говорещи колко са независими, борещи се с мъжа за всяко нещо за да го докажат.Все пак ако искат да са сами няма нужда да се обвързват за да се доказват на мъжа. Това да прилича на майка ми - никога не ми е минавало првз ума, има неща, които не искам да са като при майка ми. Готвенето не е толкова важно, аз поне обичам да има взаймност, а не някоя да върти тигани по цял ден.Да има собствено мнение е важно. Колко е реализирана си е нейна работа. Отблъскват ме жени натрапващи ми колко са независими и, които се борят с мен за да го докажат.Не харесвам и нарцистични и самовлюбени, но то това важи за хората като цяло.

# 543
  • Пловдив
Никак не кореспондират. При жените е често явление. Simple Smile
Сериозно - естествено, че само се бъзиках как мъжете ги е шубе да си кажат, а Жребчо веднага реши да защити честта ви. Сякаш мъж не може да се страхува
Интересно... Ти по този начин ли разтълкува думите ми? Smiley Аз написах един всеизвестен факт, а ти мислиш за оправдания.

# 544
  • По света и у нас
Благодаря ти Божидаре, че връщаш надеждата, че нормални мъже има!
Най-студения душ е когато мъжът ти започе да обожествява майка си и как тя е толкова дейна, абсолютна многоръка Дурга, нея никой не може да я надмине по никакви параграфи.
Това не го правете освен ако не искате са си живеете в безсексие, вовек и веков.

# 545
От къде битува мнението, че мъжете искат жените да приличат на майките им?
Обективно или субективо мнение сте си изградили?
Вярно е, че имам мамини синчета, но мисля, че са пренебрижително малко.

# 546
Най-студения душ е когато мъжът ти започе да обожествява майка си и как тя е толкова дейна, абсолютна многоръка Дурга, нея никой не може да я надмине по никакви параграфи.
Това не го правете освен ако не искате са си живеете в безсексие, вовек и веков.

. Ами не знам би ме изненадало ако е толкова често срещано. Около мен не познавам такива мъжа, сред приятелите ми. На 30г. съм и те са горе долу на толкова. Предполагам подсъзнателно мъжа може да търси някой черти, които притежава майка му в жена или дъщерята черти притежаващ баща и в мъж, но ми се струва извратено да търсиш копие на майка си. Мен поне и през ум не ми е минавало, на приятелите ми също. Майка ми примерно доста домакинства, готви, чисти пере, баща ми почти не се занимава с такива неща. Аз това не го искам от една жена. Държа да го правим и двамата, а ако е заедно още по-хубаво. И много други неща са различни де не само това. Но пък съм срещал жена, която започна да ми дава за пример баща си, той правел това и това, а аз не.

# 547
  • Бургас
Психолозите са го открили-важи не само за мъжете, а и за жените.Подсъзнателно търсим партньор, който да ни напомня на единия родител.Може и обратното ако го отхвърляме да търсим противоположното.

# 548
Психолозите са го открили-важи не само за мъжете, а и за жените.Подсъзнателно търсим партньор, който да ни напомня на единия родител.Може и обратното ако го отхвърляме да търсим противоположното.
. От части е вярно, но пак е много относително. Аз не съм отхвърлил майка ми, но харесвам жени доста различни от нея.Пак зависи от нивото на самостоятелност и зрялост на човека. Ако порасналият вече мъж, жена е залепен за родителите си, не взима самостоятелни решения и им снася всичко нормално да търси заместник в партньора си било то и неосъзнато.

# 549
  • Агент под прикритие
Подсъзнателно търсим партньор, който да ни напомня на единия родител.
И по-конкретно по-неглежиращия от двамата... Simple Smile

# 550
  • София
Защо смяташ, че липсата на съпруга означава непременно безсексие? Аз завиждам на тези мъже, честно казано.
И да, има майки, които са способни и умеят много неща. Но сакън синът й да не я похвали, особено ако женичката му не е на висотата на свекърва си. Снахата е свободна също така да хвали тъщата, нали така?

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 10:20 от Cuckoo

# 551
  • Агент под прикритие
Мен това "вовек и веков" ми идва малко too much.
А иначе цялото това изречение става като за тези, чиито емоционални (и ментални) настроения са в пряка зависимост от дневната дозичка. Simple Smile

# 552
  • София
"висотата" не е как размята черпака и как подгъва дюшека.
Какви критерии, какво нещо.

# 553
  • София
"висотата" не е как размята черпака и как подгъва дюшека.
Какви критерии, какво нещо.
Не знам защо все към кухнята ви влече. Впрочем, да сготвиш вкусна храна хич не е за подценяване. Обаче жените се  впечатляват само когато един мъж сготви, ако е жена - я оплюват.
Ами ако свеки има няколко образователни степени и владее 3 езика?

# 554
  • София
Аз пък винаги съм харесвала мъже пълна противоположност на баща ми. Не че сме в конфликт с него, просто възгледите ни за живота коренно се различават и си е тегаво да живееш с някого, който счита че е истина от последна инстанция.
Съмнявам се, че и синът ми ще си търси жена като мен, предвид факта, че като домакиня съм кръгла нула (и най-смотаната домакиня ще е една степен по-добра). Виж на шантави идеи трудно ще ме достигнат, но едва ли мъжете се натискат да имат ку-ку вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт