Какви жени харесват мъжете?

• 33 528
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 555
Така, така. Тате е много благ, добър и кротък човек. Аз приличам на него. Предпочитам мъжът да е по-силен и самоуверен, демек да ме допълва.

Моята теория е, че човек търси някой не като родителя му, а който да го допълва (има това, което на него му липсва).

# 556
Това, че децата приличат на родителите или следват семейния модел е така, но не винаги. Както и за приликите на партньорите с родителите.. Чисто генетично - "повторенията" са през поколение, а не дете-родител.
Свекърва ми е мила, угодна женица, напълно посветена на семейство и свекър ми. Пълно обслужване и обгрижване на всички, свекчо не пипа нищо.
Да, ама ММ изобщо не е така. Ако харесваше такива, нямаше да е с пълната им противоположност.

# 557
  • София
Ще цитирам за пореден път историята за алкохолика, който имал двама синове. Единият - суперуспешен в професията си и почти не близва, другият - неудачник и любител на чашката. Когато поотделно ги попитали как са стигнали до настоящото си положение, и двамата отговорили : "С такъв баща какъв друг да стана?"

# 558
Така, така. Тате е много благ, добър и кротък човек. Аз приличам на него. Предпочитам мъжът да е по-силен и самоуверен, демек да ме допълва.

Моята теория е, че човек търси някой не като родителя му, а който да го допълва (има това, което на него му липсва).
Благ, добър и кротък не означава слаб и неуверен, та внимателно да не пропуснеш нейде шанс.

# 559
Аз не съм тръгнала да търся шансове, ама иначе имах предвид, че баща ми е и неуверен, и не много силен характер, но пък има много други качества. Grinning

# 560
  • Пловдив
Стреснахте ме с тези приказки кое определяло мъжа. В днешно време човек да не смее да е благ, добър и кротък. Smiley

# 561
  • София
Стреснахте ме с тези приказки кое определяло мъжа. В днешно време човек да не смее да е благ, добър и кротък. Smiley
Има моменти, в които се размечтавам за някой, дето ще тропне по масата....Това трае около 10 минути, след което се сещам, че тропащия няма да го изтърпя дълго.

# 562
  • Пловдив
При някои жени изборът на мъж се случва точно през тези 10 минути... Smiley

# 563
Абе какъв ще е с мен и какъв с околните не е баш едно и също, мисля аз. С жената до себе си естествено е да се поразнежи... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 564

Не се притеснявай, тези се харчат най- много, особено ако жената е малко дзвер 😀

# 565
А аз търся мъж да ме глези...баща ми не го е правил, значи искам пълна противоположност.
Сега баш мъж не търся, ама така по принцип си говоря.

# 566
  • София
Поначало е неправилно да се сравняват родители и половинки. Защото във връзката/семейството имаме двама души с еднакви права и отговорности, вкл. да си тръгнат от тази връзка. При родител/дете не е така, ако не друго, поне законът защитава детето.
А не да се държиш с половинката като с родител и като те зареже, да обясняваш: Сал майчино сърце знае истински да люби на света, сал майчино сърце знае истински да страаада

# 567
  • Варна
Деца, без родители, какви модели търсят? Ако търсех мъж, подобие на баща ми, щях да остана сама. Отделно, всеки характер си има и негативи.
Като дете, общувах с много хора. Различни типажи, маниери, реакции. Някакъв обобщен идеал имам, но той е само теоретичен.
Съгласна съм с Лори, че има стремеж към допълване.

# 568
Стигнахме ли до лошите момчета или не още?

# 569
  • София
Лошото е, ако ти останат единствените качества.

Между другото, наскоро се замислих. Масата хора смятат манипулативността за качество.
И ако им кажеш, че не си манипулативен, някак не го възприемат. Не ги впечатлява грам.

Стигнахме ли до лошите момчета или не още?
Банално.
Сега на мода са "алфата".

Общи условия

Активация на акаунт