Какви жени харесват мъжете?

• 33 482
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Не,модата е на хипер-супер-алфа жени.😁

# 571
  • София
Алфа момичета, да.

# 572
Дайте някой фотос, че не си го представям.

# 573
Не си ли виждала мой?

# 574
  • София
Ти кога ще го смениш тоя автар. Не се издържа.
Все си представям, че тия гащи намирисват.
Проява на лош вкус е да си снимаш гащите.
Чувал съм едни легенди, по едни други форуми, за едни други потребителки, с едни други снимки, на едни други гащи ...

# 575
  • София
Алфата, за предпочитане ли е? Щот първата версия, обикновено е с бъгове. Simple Smile
Не е ли по-добре Бета или Гама, вече поразработени и без "децки болести". Laughing

# 576
  • Далечният изток
Алфа жените определено са модерни, но все си мисля, че мъжете предпочитат бета....

# 577
  • Пловдив
Не,модата е на хипер-супер-алфа жени.😁
Скрит текст:
Тези жени ли? Smiley

# 578
  • Агент под прикритие
Алфа жените определено са модерни...
Спомням си изказване на един другар, че умните хора се обличат сами, а глупавите ги облича модата... Та, така.... Simple Smile

# 579
  • София
Алфа жените определено са модерни, но все си мисля, че мъжете предпочитат бета....

Жените предпочитат алфа мъже... алфа мъжете не им се налага да предпочитат, а бета мъжете се радват на каквато и да е Joy

Сериозно обаче. Не мисля, че алфа жените са много харесвани, защото карат мъжете да се чувстват излишни. Не е нужно жената да е бета (подчинена без мнение, поне така аз го разбирам термина в случая), просто да не е някаква дива кастраторка. Иначе алфа жените често амбицират алфа мъжете, но в дългосрочен план натежават.

# 580
Но пък съм срещал жена, която започна да ми дава за пример баща си, той правел това и това, а аз не.
Ааа, аз съм точно такава! Естествено пък ще правиш всички неща, които умее тати, пък и други  х 3, инак защо съм те взела? На мен нежни мъжленца не ми трябват! Или ако си нежен, трябва да имаш достатъчно пари да плащаш!

# 581
  • Агент под прикритие
Но пък съм срещал жена, която започна да ми дава за пример баща си, той правел това и това, а аз не.
Ааа, аз съм точно такава! Естествено пък ще правиш всички неща, които умее тати, пък и други  х 3, инак защо съм те взела? На мен нежни мъжленца не ми трябват! Или ако си нежен, трябва да имаш достатъчно пари да плащаш!
Това никой не го оспорва, но когато кажеш няколко пъти така, имаш пълното право да си идеш обратно при тати (или при някой друг по желание). Същото важи и ако главния герой не беше тати, а някой от бившите... Simple Smile

# 582
  • София

Ааа, аз съм точно такава! Естествено пък ще правиш всички неща, които умее тати, пък и други  х 3, инак защо съм те взела? На мен нежни мъжленца не ми трябват!
Готово. Simple Smile
И кво? Simple Smile

# 583
  • София
Това никой не го оспорва, но когато кажеш няколко пъти така, имаш пълното право да си идеш обратно при тати (или при някой друг по желание). Същото важи и ако главния герой не беше тати, а някой от бившите... Simple Smile
Това хубаво, ама след двуцифрен брой опити да не се окажеш сама с котката и само да си мислиш за тати и за най-различни измислени истории, с номера 1,2,3.

# 584
Ако търсех мъж, подобие на баща ми, щях да остана сама. Отделно, всеки характер си има и негативи.
Абе и аз така си мислех. Взех пълната противоположност на баща ми и ей го на!...На 50 съм сама, защото подсъзнателно винаги ми е трябвал мъж, а не путьо.
Сега вече не ми пречи да съм сама, затова и си падам по лоши момчета. По-интересни са ми заради характера.
Това хубаво, ама след двуцифрен брой опити да не се окажеш сама с котката и само да си мислиш за тати и за най-различни измислени истории, с номера 1,2,3.
Съветвам те да се съсредоточиш върху темата, защото нямам намерение да се обяснявам с теб на лични и ще чуеш и за бан, както някои потребители вече чуха!

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 15:46 от Ravenna

Общи условия

Активация на акаунт