Какви жени харесват мъжете?

• 33 479
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 585
Лошите момчета нямат ли (поне) пари всички, или се делят на подвидове?

# 586
  • Далечният изток
Алфа жените определено са модерни, но все си мисля, че мъжете предпочитат бета....

Жените предпочитат алфа мъже... алфа мъжете не им се налага да предпочитат, а бета мъжете се радват на каквато и да е Joy

Сериозно обаче. Не мисля, че алфа жените са много харесвани, защото карат мъжете да се чувстват излишни. Не е нужно жената да е бета (подчинена без мнение, поне така аз го разбирам термина в случая), просто да не е някаква дива кастраторка. Иначе алфа жените често амбицират алфа мъжете, но в дългосрочен план натежават.

Хич не ги виждам във връзка алфа мъж и алфа жена. Но и с бета мъж не я виждам как ще пасне... Тя няма да търси и такъв де, нито пък ще му обърне внимание. Определено алфа си търси алфа, ама в борбата за надмощие как ще има печеливши...

# 587
  • София
Скрит текст:
Алфа жените определено са модерни, но все си мисля, че мъжете предпочитат бета....

Жените предпочитат алфа мъже... алфа мъжете не им се налага да предпочитат, а бета мъжете се радват на каквато и да е Joy

Сериозно обаче. Не мисля, че алфа жените са много харесвани, защото карат мъжете да се чувстват излишни. Не е нужно жената да е бета (подчинена без мнение, поне така аз го разбирам термина в случая), просто да не е някаква дива кастраторка. Иначе алфа жените често амбицират алфа мъжете, но в дългосрочен план натежават.

Хич не ги виждам във връзка алфа мъж и алфа жена. Но и с бета мъж не я виждам как ще пасне... Тя няма да търси и такъв де, нито пък ще му обърне внимание. Определено алфа си търси алфа, ама в борбата за надмощие как ще има печеливши...

Ооо, няма как. Това е за кратки, страстни връзки с див секс. После единият трябва малко да отстъпи, иначе горят. Попринцип в една връзка винаги единият трябва да е малко отгоре. Защото когато се разминат мнения, трябва да може да се вземе решение. Ако никой не отстъпва, няма как да стане. При другата крайност също е зле, когато и двамата нямат позиция и никой не желае да поеме отговорност. И тогава решенията стават невъзможни.

# 588
  • София
Анатолий Протопопов
Трактат за любовта, как я разбира ужасния досадник

https://chitanka.info/text/2153#text-toc

В това есе подробно са описани мъжете, жените, алфи, бети, тети.

Да не гадаем.
Далеч не е задължително алфа мъжете да предпочитат алфа жени. Има си обективни причини.

На жената, мъжът алфа ѝ е необходим за оцеляване. Да ѝ носи храна, да я пази от животни и други хора. Да предаде гените си и децата ѝ също да са мъже-алфа.
На мъжът за какво му е жената алфа!? Да го дразни и провокира? Ами това не е чак толкова запленително, колкото си мислят някои дами.

# 589
  • София
Скрит текст:
Анатолий Протопопов

Да не гадаем.
Далеч не е задължително алфа мъжете да предпочитат алфа жени. Има си обективни причини.

На жената, мъжът алфа ѝ е необходим за оцеляване. Да ѝ носи храна, да я пази от животни и други хора. Да предаде гените си и децата ѝ също да са мъже-алфа.
На мъжът за какво му е жената алфа!? Да го дразни и провокира? Ами това не е чак толкова запленително, колкото си мислят някои дами.

Като цяло, от жена алфа, мъжете могат да търпят единствено негативи. Тя ги обезценява. Тръпката е, да я подчинят, така издигайки още повече статута си на мъжкар. Защото някоя послушка всеки може да я подчини, ама за алфата трябва майстор Wink

# 590
  • Агент под прикритие
Аз винаги съм се чудел, има ли разумно обяснение в това да тръгна да търся някой, предлагащ това, което вече имам, вместо някой, предлагащ това, което нямам...
Ако ми трябваше това, което вече имам, щях да се клонирам и нямаше да се занимавам с глупости. Grinning

# 591
  • Далечният изток
Анатолий Протопопов

Да не гадаем.

Така де, аз затова в началото казах, че /поне така си мисля/, мъжете предпочитат бета. Под бета не разбирам празноглава домакиня.

# 592
  • София
Алфа жена не значи амазонка в ПМС, господа. Стегнете се.

# 593
Като цяло, от жена алфа, мъжете могат да търпят единствено негативи. Тя ги обезценява. Тръпката е, да я подчинят, така издигайки още повече статута си на мъжкар. Защото някоя послушка всеки може да я подчини, ама за алфата трябва майстор Wink
Tръпката за нея е да си мислят, че са я подчинили...Блажени са вярващите...майстори! Joy

# 594
  • София
Голямо натискане за няма нищо.
Да натриеш нос на човек, който се предполага, че харесваш и да речем обичаш.

Редова истеричка, ни алфа ни омега. Пълно зеро.

# 595
Какво значи? Никой не ще да покаже. Или да чета тук и да не питам. Алфа до алфата.

# 596
  • София
Tръпката за нея е да си мислят, че са я подчинили...Блажени са вярващите...майстори! Joy

Ами не знам... аз като припозная някой като мъж, нямам проблем да го следвам. Все пак съм жена, обичам да се чувствам като такава, нежна и женствена.

Какво значи? Никой не ще да покаже. Или да чета тук и да не питам. Алфа до алфата.

За мен Алфа жена е успяла, самостоятелна, уверена, готова да взима сама решения и да носи отговорността за тях.

# 597
  • София
Дрен, най-малкото си знае способностите и ги ползва по предназначение, не в игрички на егото.
 Доминантност не значи да подчиняваш, наказваш и бла бла.

Истеричните и холерични жени, които не са се обрали са чисти простачки. С ботуш мачкат тези, които мислят, че това е формулата на успеха. После сълзи и сополи....

# 598
Демек ако е успешна професионално, но нежна по душа, алфа или бета? Thinking

# 599

Ами не знам... аз като припозная някой като мъж, нямам проблем да го следвам. Все пак съм жена, обичам да се чувствам като такава, нежна и женствена.

И аз съм така. Не обичам да ми правят кризи, обаче когато откажа да направя едно или друго нещо поради мои лични съображения, заради които не е нужно да влизам в обяснителен режим.

Общи условия

Активация на акаунт