SUPERNATURAL: Завета на кайсиите

• 17 875
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Има ли качен епизод ?
Не мога да повярвам ,че другата седмица е краят.

# 241
Има качен, ама буквите ги няма.
Оф, чакам ги с нетърпение.
Който гледа да пише виднагъ Grinning

# 242
Аз да ти кажа свикнах без букви , по-яко ми е.
Довечера ще гледам аз.

# 243
Абе то и аз мога, ама не искам Grinning

# 244
  • # супернатурална #
ГледАх без букви. Квот разбрах - разбрах. Май това е края. Не знам с какво  какво ще запълват 20-ти. Леко съм незадоволена, но не от финала - не можеше да е по-добър, и то не защото е невероятен, а защото просто нямаше как да свърши по-...уау. За уау края отдавна изпуснаха влака. Но както съм казвала и преди- благодарна съм за всеки, дори и изсмукан от пръстите епизод, за всеки един момент повече. Все пак ми се иска да помръмкам, което на фона на финалните сцени (дадоха и припомниха моменти от сезоните назад през годините) си е оправдано, защото си личеше разликата.
За мен най-големия провал в сериала е Джак. Доскоро си мислех, че единствено изборът на актьор ме дразни, и ако бяха подбрали по-младо момче/ младеж, може би по-достоверно би се получила привързаността на Сам, Дийн и Кас към него. Не можах и не можах да им повярвам, неестествено ми седеше, та той е с няколко години по-малък, а символично им се явявашв син. В опитие си да играе чист, невинен и наивен само заприличваше на слабоумен. Но днес си помислих, че и откъм персонаж можеше да го завъртят малко повече. Например винаги ми е било чудно къде е Христос в цялата тази история. Няма как да приемем, че не се е случил, най - малкото заради кръста, с който осветяват водата, и който е това което е само защото Христос е бил разпнат на него. Та аз до последно очаквах Спасителя, но според мен Джак беше нескопосан негов вариант, така нямаше как да се развие в тази посока. Или поне не толкова скоро, защото преди Джак пък беше Антихриста, но пък мина достастъчно време от тогава.

Иначе по серията за да не спойлерирм много, само ще кажа, че като ги видях сам-самички на цялата Земя, си помислих, че може Чък да им прати няколко женички и да почнат да се размонжават, куту идни расови жребци. Ако ме прати мен онова ниското ще го прескачам.

И трето последно. НЕ МОЖЕ просто така да питате за Импала. Импала трябва да бъде призована

Яви сееее!

И вече наистина последно, че се олях. Малко тъжно-търсейки снимки и гифчета от СПН на местата, на които си търся, или четейки в стари теми, все по-често попадам на липсващи изображения.

# 245
  • Вестерос
Не съм гледала още. Ама пак ми стана мъчно.
Фб ми напомни, че преди 6 години на днешния ден съм споделила това
#supernatural #200thepisode awesome 😃 deff in my top 3 episodes ever!

Grinning
Даже не се сещам кой е този епизод.
.................

Ама това Е последният епизод!

Изгледах го!

Рева!!!!

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 20:39 от Tiffany А

# 246
Умряха ли? Cry

# 247
Гледах.
Със смесени чувства съм , симбиоза на радост и тъга.
Не искам да свършва , но е неизбежно.
Много ми хареса :
Скрит текст:
двамата братя заедно от началото до краят.

Ох , мъчно ми стана на няколко пъти си поплаках.

# 248
  • Вестерос
Аз наистина ревах с крокодилски сълзи на края.

Елорка, няма да ти кажа нищо.

Четох, че 20 епизод ще е какво стана с нашите след 19 епизод.

Ама този 19-ти си беше точно като край,

# 249
Ох, ще пукна, моля ви, кажете ми, умряха ли? Astonished

# 250
  • Вестерос
🙄 ама не искам, за да ви е интересно.
Дишай 😘

# 251
На мен не ми пречи.
Утре ще гледам, без това съм сама.

# 252
  • Вестерос
Оцеляха.

# 253
Според мен това си беше КРАЯ.
Епизод 20 сигурно ще е някакъв спешъл - актьорите ще говорят.

Аз съм доволна от това как свърши. Като гледах, последните сцени от серията, ми стана едно носталгично.😀

# 254
  • Вестерос
Някъде четох резюме за последния 20-ти и пишеше, че ще видим каква става с нашите след 19-та серия.

Аз на тези последни сцена най-ревах.

Общи условия

Активация на акаунт