Къде в Пловдив??? тема - 87

• 35 493
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Казаха ми, че вече са го затворили този на бул. Дунав иначе, да там исках да видя
Преди седмица минавах от там с колата, бензиностанцията я нямаше, но не ми направи впечатление магазинът да е затворен... Имат друг и в Капана. Може по телефона да питате дали са се преместили или затворили. Друго място е в Тракия в Сани( но обслужването не ми харесва и имат малко неща) както и във Форума на първо ниво.( там нямам лични наблюдения). Като цяло платовете са горе долу едни цени на повечето места.

# 211
  • гр.Пловдив
Здравейте, търся подобни държачи но във физически магазин из Пловдив.
Намирам само он-лайн, път за нещо 4-5 лв, не ми се плаща и толкова доставка

# 212
Здравейте, търся подобни държачи но във физически магазин из Пловдив.
Намирам само он-лайн, път за нещо 4-5 лв, не ми се плаща и толкова доставка
От Лекси горе съм купувала, никаква работа не вършат Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 213
Здравейте! Някой може ли да даде инфо за магазина на "Попов" в кв.Смирненски, още ли е в ремонт?
Да! Все още неработи. Но не се вижда да правят ремонт.
За сметка на това, вече работи магазинът им на Коматевско шосе. Не искам да им правя антиреклама, но вече качеството им не е това, което беше. Даже в кварталния ни хранителен магазин престанаха да им предлагат замразената кайма. Минаха на Маджаров. По-добро качество, на същата цена. И не е измисления от Попов стандарт при каймата 90%свинско и 10% телешко. Такова чудо, никъде го няма.

# 214
Здравейте, снощи видях, че витрината с печени ядки в МОЛ Марково тепе/ долу на ниво -2/  я няма. Някой знае ли къде се е преместила?
В МОЛ Пловдив е.

# 215
  • Пловдив
Водно раждане само в УМБЛ Св. Георги ли има в града? Някой скоро да е раждал по този начин?

# 216
Водно раждане само в УМБЛ Св. Георги ли има в града? Някой скоро да е раждал по този начин?
От много години там има оборудване за водно раждане. Информацията ми е много, много стара. Най-добре да отидете на място и да разберете какво е положението в момента. Говореше се, че лекарката, която работеше в Св. Георги е отишла в Торакс, но там, до колкото знам нямат ваната и оборудването.

# 217
  • Пловдив
Така или иначе няма да раждате във ваната, а на гинекологичния стол. Идеята каква е? Аз по принцип съм гнуслива. Хигиена и държавна болница.....? Ако имаше далавера в този бизнес, частните клиники щяха да го предлат. Stuck Out Tongue Winking Eye Безплатно ли е?

# 218
  • Пловдив
Във ваната се ражда.

# 219
Като знам, че по време на раждане може и други рефлекси да се задействат неволно, не бих рискувала водно раждане. Нехигиенично е.
Също е добре да се помисли за налични добри неонатологични грижи за бебето, вместо за екзотични техники на раждане.

# 220
  • Пловдив
В посока водно раждане бих ви препоръчала Акушерски кабинет “Зебра”, но е в София.
Със сигурност ще получите подкрепа и разбиране.

# 221
  • Пловдив
Чувала съм за Зебра и да, всички са доволни, но почти месец няма къде да стоя в София.

Напротив точно във ваната се ражда. При всички положения ще раждам в държавна болница, ще ходя да раждам не на курорт. Неонатологията и в двете ни държавни болници в Пловдив са много добри, а за мен това е по-важно от моя комфорт за 3 дена. Не е безплатно - заплаща се. Отдавна е писано за ползите от водното раждане, не искам никой да убеждавам в нищо, както едни искат да ги кълцат на секцио, така други искаме нещо друго. Ако имах избор най-хубаво би ми било с акушерка вкъщи да си раждам и да имам екип пред къщата си срещу заплащане, но към днес това все още го нямам като вариант.
И как - далаверата е в секциото в частните болници: 15-20 минути работа, около 1500лв., ама пълна далавера, ама дали за родилката или за ЕООД Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 21:53 от Десиссслава

# 222
Амм, верно.. Има ли обучен екип да води такова водно раждане, чак се притесних да не удавят бебето....
 А, тва водно раждане, за да е по-кеф на майката ли е?

# 223
  • Пловдив
Ами утре като звънна в болницата ще разбера повече подробности. От доста години я има тази вана в Хирургиите, др Паскалева уж е водила този тип раждания преди 5-6 години. Целта на водното раждане е, че уж облекчава и улеснява процеса, че водната среда е позната на бебето. Възможно е тук да не е точно това, което трябва да бъде след като уж от много четене чак сега разбрах за нея. Ако нещо ме отблъсне в този вариант ще си остана на доброто "сухо" раждане но в Окръжна болница.

# 224
  • Пловдив
Бебето излиза от водна във водна среда.
За какво удавяне говорите?

Защо наричате естественото раждане сухо?

В моя случай, с две операции секцио, ви пожелавам да не стигате до такава. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт