Къде в Пловдив??? тема - 87

• 34 427
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
И така и така подхванах темата да питам и това: някъде в Пловдив има ли курсове за бебешко плуване?

# 226
  • Пловдив
Има, братовчед ми водят малкия от много малък, сигурно от 5-6 месечен. Но тези дни няма да мога да го питам къде. Като получа информация, ще пиша отново.

# 227
  • Пловдив
Лили, чудесно, ще ти бъда благодарна да получа информация от първа ръка Flowers Cherry Blossom

# 228
https://baby-swim.wixsite.com/pluvanezabebeta
Ленка е страхотен човек и професионалист

# 229
Лили, чудесно, ще ти бъда благодарна да получа информация от първа ръка Flowers Cherry Blossom
Ако напишете в търсачката ще Ви излезе.....има и фейсбук страница, достатъчно отзиви, снимки и информация, за да придобиете представа за  басейна и самото плуване.
А от първа ръка давам +1 глас от мен за бебешко плуване. Има за всякакви възрасти. Ние се възползвахме от индивидуално плуване във вана още на няколко месеца като беше първото дете.
Скрит текст:

Колкото до водното раждане, не мисля че е екзотика, в Бг обаче пак сме назад.....в Хирургиите рядко май някой иска водно. Още преди години с първото дете ми се искаше, но именно заради съмнение в това дали хигиената е на ниво, дали се поддържа и мие правилно ваната, дали има достатъчно обучен персонал( като качество и количество), който да го води. Залата за водно раждане не е кой знае какво.....ваната също. Нямам позната да се е решила на водно раждане тук в Бг. И не е чак толкова скъпо и подкрепям мнението Ви за по-лесни и бързи методи за вадене на пари.

# 230
  • Пловдив
Точно това търся: от ранна бебешка възраст. Ще разгледам сега по-обстойно да знам как да процедирам живот и здраве.

# 231
  • Пловдив
И от мен много положителен отзив за Ленка Heart

# 232
  • Пловдив
Съвсем ще разводним темата, но питайте със сигурност ли раждате във ваната. Не вярвам и лекарят да се накисне при вас.

# 233
  • Пловдив
Разбира се, че лекарят е до, а не във ваната...
Когато родих преди 9 и половина години, моя позната ражда във вана в Хирургиите. За мен едно от предимствата е, че си изолиран от другите родилки, не чуваш стоновете им от родилна зала и т.н. За мен по-скоро именно това беше травмиращо.
Десислава, какъвто и начин на раждане да избереш, важно е бебето какво е решило Wink. Пожелавам ти да мине леко раждането да се случи както си го очаквала.

# 234
  • Пловдив
Здравейте! Имам стар компютър, който с лек upgrade и преинсталация ще ми служи още малко време. В тази връзка търся добър сервиз, с условие да е с лесен достъп
с кола, че ми идва тежичък. Ако е от Кършака още по добре.

# 235
Здравейте! Имам стар компютър, който с лек upgrade и преинсталация ще ми служи още малко време. В тази връзка търся добър сервиз, с условие да е с лесен достъп
Ако те устройва срещу входа на УХТ точно, до светофара има сервиз.
Ъпгрейд...зависи дъното какво позволява... Понякога нов е по-евтино от това да съживиш стар.

# 236
  • Пловдив
Ако те устройва срещу входа на УХТ точно, до светофара има сервиз.
Ъпгрейд...зависи дъното какво позволява... Понякога нов е по-евтино от това да съживиш стар.
Благодаря! Те да преценят и да кажат.

# 237
вчера в автобуса  в който пътувах , нямаше друг с маска освен мен
не бяха ли задължителни маските в градски транспорт Rolling Eyes
от 15 септември синът ми ще пътува всеки ден с този рейс
къде мога да подам сигнал за това

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 11:04 от The Invisible

# 238
  • Пловдив
вчера в автобуса  в който пътувах , няше друг с маска освен мен
не бяха ли задължителни маските в градски транспорт Rolling Eyes
от 15 септември синът ми ще пътува всеки ден с този рейс
къде мога да подам сигнал за това
РЗИ?

# 239
Задължителни са маските в ГТ.
Кой е автобуса?
Не ползвам често, но по празниците да, всички бяха с маски. 44 и 9.

Общи условия

Активация на акаунт