Къде в Пловдив??? тема - 87

• 34 417
  • 737
  •   2
Отговори
# 270
Мерси, ще отида тогава! Надявам се преди вторник да успея да купя, че с маска или с шлем не мога да пея Simple Smile

Усмихна съботната ми сутрин!
Аз видях на родителската среща в четвъртък, че директорката и класната на децата са с подобна, та линкът ми беше добре дошъл. От както се въведоха задължителни маските, започвам да се съмнявам в слуха си. Явно имам някакъв проблем все пак, но в 80% от случаите не мога да разбера какво ми се говори, когато човекът срещу мен е с маска. Но вчера не успях да отида да купя за ученичките подобни "мини шлемове". За понеделник ми е N 1 в списъка за посещение, при подготовката за новата учебна година.

# 271
  • Пловдив
В някой Лидл да сте забелязали останал ламинатор от предната седмица? Утре ще звъня на номера им.
На този номер ли питате 080014141 ли звъните, защото аз вчера звънях да ги питам за номер, в кой магазин има и те ми казаха, че те такава информация нямали

# 272
Опитай да изпратиш запитване по електронната поща. Аз скоро звънях на националния телефон на Кауфланд, отказаха ми информация. Пратих запитване по мейл и ми се обадиха в рамките на работния ден, с точна информация, по магазини в Пловдив, за налични бройки от уред, на който беше изтекла промоцията предишната седмица.

# 273
  • Пловдив
Има ли човек в Пловдив, който с лазер да реже желязо по домовете?
Става въпрос за тези винкели.

# 274
Момичета, къде правят евтини железни врати ме интересува нестандартни размери. За мазе и входна. Едната е много малка, другата висока.

# 275
  • под тепетата
Padme, току-що звънях на този телефон и служителката беше много любезна. Каза ми къде има от ламинатора в Пловдив. Но намерих в сайта къде да питаш.  Иначе бях забравила, благодаря че ме подсети!
 https://obsluzhvane-i-kontakti.lidl.bg/SelfServiceBG/s/contactsupport

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 14:41 от bilqna_69

# 276
На бул. Източен има 5-6 ламинатора на цена 40 и няколко лева, не знам за този ли говорите.
Аз издирвам ръчната им цитрус преса.

# 277
  • под тепетата
Да, за него. Насочиха ме към Кичука и този на бул."България". Благодаря за информацията, Г-жа Шантал!

# 278
Здравейте, някой би ли ми препоръчал стая на загадките  в Пловдив за рожден ден на дете на 10 години (за около 6-7 деца)?

# 279
  • Пловдив
Здравейте, доскоро имаше един магазин за капачки за токчета срещу Доминос до Търговската гимназия. Знаете ли къде се е преместил или има ли някъде друг подобен?

# 280
  • о`майна лунна нощ е
Здравейте, някой би ли ми препоръчал стая на загадките  в Пловдив за рожден ден на дете на 10 години (за около 6-7 деца)?

Били сме в тази на бул. Руски, точно преди пресечката с Данаил Николаев или в една, която е някъде в пресечките на ул. Преслав. Децата останаха доволни.

# 281

Били сме в тази на бул. Руски, точно преди пресечката с Данаил Николаев или в една, която е някъде в пресечките на ул. Преслав. Децата останаха доволни.

Коя от двете ще е по-лесна според вас за деца посещаващи за първи път такъв тип забавление?

# 282
  • Пловдив
За 9ия рожден ден на дъщеря ми бях ангажирала Escape zone на "Руски". Разполагат с две стаи, децата бяха 13 и се разрпределиха в два отбора. Много се забавляваха и всички останаха доволни.  Имаше възможност за почерпка,  организирана от мен. Получи се чудесен празник,  препоръчвам!

# 283
  • о`майна лунна нощ е
Dorito, винаги съобразяват игрите с възрастта на децата. Не се притеснявай за това. Забавляват се достатъчно.

# 284
  • Майничка
Били сме на Руски, на Петьофи (пресечката на Преслав) и на Иван Вазов, до Лиляната. И от трите хлапетата бяха супер доволни. На Петьофи поръчват пица от "Доминос".

Общи условия

Активация на акаунт