Къде в Пловдив??? тема - 87

• 34 408
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Да знаете в Пловдив къде мога да поръчам рекламни тефтери със спирала около 150бр?Интересува ме изпробвана фирма.

# 286
Момичета, привет.
Минавам с питане към майките, чиито дечица ползват градски транспорт - а и всеки, който може да знае.
Какви документи са ми нужни, за да изкарам на детето ми ученическа карта за автобус?
Вторият ми въпрос е ...срам ме е, но ще питам - на какъв принцип се ползва картата, като има безкондукторно таксуване (въведоха ли го?)? Не съм ползвала автобус от много години, а детето ми от тази ще се прибира с автобус.
Благодаря предварително на всички.

# 287
Момичета, привет.
Минавам с питане към майките, чиито дечица ползват градски транспорт - а и всеки, който може да знае.
Какви документи са ми нужни, за да изкарам на детето ми ученическа карта за автобус?
Вторият ми въпрос е ...срам ме е, но ще питам - на какъв принцип се ползва картата, като има безкондукторно таксуване (въведоха ли го?)? Не съм ползвала автобус от много години, а детето ми от тази ще се прибира с автобус.
Благодаря предварително на всички.

Необходимо е уверение от училището + ученическа карта или лична карта за да видят снимката  че е същото дете. 16 лв. за 1 месец. Когато билетите се продават от шофьора, само си показва картата.

# 288
  • Пловдив
Безкондукторното не е въведено в автобусите, които аз ползвам - 12, 99,21. И в други се бях качвала (сега не помня точно кои), но също си имаше кондуктор.

# 289
Това, чв няма кондуктор, не значи, че има безкондукторно таксуване.
Билети се продават от шофьора, т.е. той е и кондуктор, на него се показва картата.
За вадене на карта искат уверение от училището, детето трябва да присъства, защото сега ги снимат на място.

# 290
Ако няма ученическа карта или бележник, става и с международен паспорт 😉

# 291
Да, те понеже всички имат международен паспорт. Simple Smile

# 292
Да, те понеже всички имат международен паспорт. Simple Smile
Казвам като опция, що да нямат.
Вече бележници почти няма, всичко е електронно, ученически карти им правят след началото на годината. Така че си е вариант, миналата година така вади моя син карти за автобуса... И избегна голямото струпване и опашки след 15ти...

# 293
  • Пловдив
Знаете ли къде имат и могат да ми сложат паднал болт на гума, на тротинетка за трикове?

# 294
  • Пловдив
И да няма кондуктор в автобуса, машината е само за билети, така, че ако се качи контрорьор просто си показва детето картата. Картата може и да е за по-дълъг пириод от месец.

# 295
Аз съм вадила карта и без детето, но носих негова снимка. Само една ми се мешв размърморила, но пак ми направи картата.

# 296
Цитат
Здравейте, някой би ли ми препоръчал стая на загадките  в Пловдив за рожден ден на дете на 10 години (за около 6-7 деца)?
За 6-7 деца на 10 години препоръчвам Стая на загадките SMART LAB.
https://abcdlabz.bg/
В другите стаи на загадките обстановката е малко по-зловеща, а в SMART LAB е по-уютно и приветливо за по-малките деца. Екипа са много приятни и  любезни млади хора. Децата много се забавляваха. Направиха им и много весели снимки.

# 297
  • Пловдив
В някой Лидл да сте видели изостанал кадаиф от турската седмица? 🤔

# 298
Момичета идея къде около ресторант Стадиона мога да купя велкро лента, възможно най-широка? Дали в магазините на Младежка може да има?

# 299
  • Пловдив
Чак пък зловеща...🙄
Предстои ми да вадя ученическа карта за ГТ, наистина ли само в присъствието на детето? Преди ставаше и със снимка 🙄🤔😏

Общи условия

Активация на акаунт