Къде в Пловдив??? тема - 87

• 34 400
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Сърдечно благодаря на всички за отговорите относно картата за транспорт Simple Smile
Сега оправяме ученическата карта и после тази. Не знаех, че трябва да водя и детето с мен, добре че казахте...

Кадаиф имаше в лидъл на Пещерско шосе, вчера видях.

# 301
  • Пловдив
Чак пък зловеща...🙄
Предстои ми да вадя ученическа карта за ГТ, наистина ли само в присъствието на детето? Преди ставаше и със снимка 🙄🤔😏
А уверение от училището? Да не е отпаднало?

# 302
Чак пък зловеща...🙄
Предстои ми да вадя ученическа карта за ГТ, наистина ли само в присъствието на детето? Преди ставаше и със снимка 🙄🤔😏
Не е отпаднало.. по-нагоре се коментираше уверението.
Уверение + ученическа книжка/лична карта/бележник/паспорт + ученика за снимка на място

# 303
Имам нужда от добър колорист и терапия на косата. Ще се радвам на препоръки.

# 304
Здравейте,а къде се вадят ученическите карти за транспорт ? Благодаря предварително .Flowers Hibiscus

# 305
  • Пловдив
Аз правих терапия на Ланза в студио Terminal 3. Следя работата на дамата и прави чудеса, но цените са доста сериозни.
https://www.facebook.com/terminal3beautystudioplovdiv

# 306
  • Пловдив
Скоро някой препоръча студио Hair light в Кичука...ама и там си е скъпо/за мен, де/.

# 307
  • Пловдив
Транспортните карти за определена линия и период ли са?

# 308
  • Пловдив
Скоро някой препоръча студио Hair light в Кичука...ама и там си е скъпо/за мен, де/.
Някакъв ориентир за цени?

# 309
Транспортните карти за определена линия и период ли са?

За учениците са за цял месец за цялата градска мрежа. Може да си вземеш за няколко месеца в една карта, но ако я загуби детето не се възстановява пак. Може на едно ходене до бюрото да извадиш няколко карти за различните месеци. Тогава мрънкат понякога, че се въвеждат данните всеки път.
Някой питаше къде има бюра за карти -
Аз знам в Тракия - в комплекс Оазис 5, на Байкал (кръстовището на Сточна гара) и на Центъра, от северната страна на Пощата им една глуха уличка, не знам как се казва. Мисля че имаше на автогара Родопи. За други квартали не мога да
кажа.

# 310
  • Пловдив
Някакъв ориентир за цени?
Звънях за боядисване...всичко от тях, казаха ми 40-50лв.

# 311
  • Euskal Herria
Още едно студио, обаче за цени трябва да се звъни. Нямам актуална информация.
https://www.facebook.com/StudioNelias/

# 312
Здравейте,имаше магазин на ТАС на Христо Данов,,продаваха пердета и малки килимчета,50/70 окантени.
Някой знае ли къде се преместиха

# 313
  • Пловдив
Чак пък зловеща...🙄
Не е отпаднало.. по-нагоре се коментираше уверението.
Уверение + ученическа книжка/лична карта/бележник/паспорт + ученика за снимка на място

Духи, Тони сам ли ходи да си прави?

# 314
Сам, от 6ти клас сам си ги прави картите.
6 и 7 ползваше само някои месеци, 8ми всички до април извади, прави ги на 2 пъти миналата година за по 4м, но на различни карти за по месец... Че ако се загуби за 3-4м карта боли 😁
Но март и април не ги и ползва...

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 16:03 от duhi_puhi

Общи условия

Активация на акаунт