Къде в Пловдив??? тема - 87

• 34 359
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • ...
Мексиканския до мола е супер

# 421
+1 за ресторант Сомбреро 2( до мол Пловдив). Няколко пъти вече отсядаме там за лични празници.

# 422
+1 за ресторант Сомбреро 2( до мол Пловдив). Няколко пъти вече отсядаме там за лични празници.

Всичко ли е люто? Аз изобщо не ям люто, децата също и се колебая.
А необходима ли предварителна резервация за 4-ма?

# 423
  • Пловдив
В Сомбреро вече може да се избира напълно не люта храна.
За пръв път посетих Сомбреро 1 през 2011 и тогава си беше люто и освен това с нищо не ме впечатли освен с интериора. Храната не ми хареса особено.
Дадох им втори шанс миналата седмица с доставака за вкъщи и не беше люто, но определено не ми харесва храната. Т.е. тя е добре и старателно приготвена и красива и т.н., но има нещо в овкусяването /подправка, може би кориандър?!?/, което на мен не ми харесва и никога не бих сложила в храната си.

# 424

Всичко ли е люто? Аз изобщо не ям люто, децата също и се колебая.
А необходима ли предварителна резервация за 4-ма?
Всяко едно от ястията ви питат дали желаете да е люто, средно люто или да не е люто.
За резервации-когато сме имали повод през уикенда винаги съм запазвала места, за да ми е сигурно. Ако е през седмицата, винаги сме намерили места. На нас ястията ни харесват, като до сега сме опитвали почти всички ястия, предястия и салати. За десерт не е оставало място, понеже храната е напълно достатъчна.

# 425
  • Пловдив
Виждали ли сте в някой Т-маркет останали тостери за сандвичи, от тия най-мъничките. Трябва ми за студентска квартира.

# 426
  • Майничка
В Беладжио има и грузински ястия или поне такива, характерни за кавказкия регион.

# 427
  • Пловдив
Ние също много харесваме Сомбреро и откакто съществува ходим в ресторанта на бул. Дунав, понеже е до нас.
Почти всичко ми харесва, има няколко степени на люто, обслужването е на ниво.
Почти винаги запазвам чрез Rezzo, има 15-20% отсъпка от сметката.

# 428
Обслужването в Сомбреро на Мола  е под всяка критика.Не знам как една двадесет годишна управителка има житейския опит, на база на външния ми вид, да определи "имам ли пари или нямам", за да съм им таргет клиент, и от там да се държи пренебрежително,  и унизително към мен и гостите ми.
Но явно такава им е политиката на веригата.
Много ми се искаше да направя писмено оплакване със случая.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 22:03 от Анонимен

# 429
  • Пловдив
Има три степени на люто - много люто, средно, и не люто. Дори да не е люта, храната има странен вкус. Няколко неща съм яла там и всичко е такова. Явно наистина слагат някаква подправка. Определено не ми хареса вкусът. Пробвайте преди да празнувате нещо там. Аз не бих се върнала.

# 430
Търся оризово брашно. От къде да си го набавя?

# 431
  • Пловдив
Мисля, че съм виждала в био магазина, които е в близост до поликлиниката на ресторант Стадиона, но не съм 100%сигурна.

# 432
И в Лекси на бул. Марица съм виждала.

# 433
  • Майничка
И в Лекси на Гранда съм виждала.

# 434
  • Пловдив
Със сигурност има и в Метро-1. Предполагам и в другото, но за в това съм сигурна - преди няколко часа взех Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт