Къде в Пловдив??? тема - 87

• 34 317
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Аз жълти стотинки ги чистя перманентно, без да ги насъбирам прекалено.
В аптеките вечно имат нужда и понякога си купувам парацетамол само със жълти стотинки, а в големите вериги хляб и мляко също само с жълти, случвало се е да ми благодарят, но никога не са ми отказвали.
Касичката на детето също уедрявам, като имам да плащам в спиди и еконт, там много ми се радват на дребните.

# 556
Жълти стотинки не държа повече от 20. Мразя монети и разчиствам по най-бързия начин.
Напоследък почти само с карта плащам и съвсем не ми се задържат.

# 557
Да, но незнайно защо, на детето постоянно му връщат ресто, в училищния стол и в лавката, в монети по 1 и 2 стотинки. За десетина дни се събира левче. И става лавина.

# 558
  • Майничка
Здравейте,къде мога да намеря голям размер ежедневна риза?
Мъжка или дамска?

# 559
  • Пловдив
Жълти стотинки и аз в Лекси съм сменяла. А, и на касите на Изипей също, но трбява все пак първо да питате.Най ме дразни някоя продавачка като не иска да ми ги вземе( говорим за 10-20ст жълти при пазаруване). Скоро една така ме ядоса, че сега ще събера повечко и ще ида да купя нещо, да я видя как ще ми откаже...

# 560
    Здравейте,къде мога да намеря голям размер ежедневна риза?
    Мъжка или дамска?
    Дамска😊

# 561
    • Пловдив
    В НМ може да проверите за риза.

# 562
    • Майничка
    Уайкики.

# 563
    Някъде дали има възможност да ми разпечатат текст около 20 страници, но да ми го напрвят после като книжка, с телбот през средата? На формат А4 прегънат през средата. Дали изобщо е възможно. Важно е да не е със спирала и да не е голям формат.

# 564
    Хоп-Троп!, провери около сградата на ПУ и на Техническия, не може да няма. Със сигурност, в копи центъра под Дома на Техниката, ще го направят. Иска се само отпечатване по специфичен начин, телбод с дълго рамо и евентуално гилотина, но и без нея би станало, зависи дали искаш крайния резултат да бъде А4 или А5 формат. Добре оборудваните копирни центрове и рекламни агенции биха се справили.

# 565
    Привет, мами!
    Може ли да ми помогнете с автобус , минаващ през автогара Юг и стигащ до ПГ АСГ “ Камен Петков” ?

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 19:40 от Eli D-va 671654

# 566
    • Пловдив
    Привет, мами!
    Може ли да ми помогнете с автобус , минаващ през автогара Юг и стигащ до ПГ АСГ” Камен Петков?
    няма спиращ до техникума...спира на булеварда и ходиш.
    Напр.автобус 29. Слизате на Ескалибур.

# 567
    • Пловдив
    Срещу Билата на Бетонния мост може да се хване 36 - слиза се на спирката след стадион Ботев и оттам по вътрешните улички.

# 568
    Camille Clo ♥, много, много ти благодаря! Ох, много ми беше важно, дано успеят. Още в понеделник ще отида направо под дома на техниката да ги попитам.

# 569
    Моля. Дано го направят както трябва. Аз самата съм го правила… Важното е да се разпечатат ландскейп и да бъдат по две страници, от ляво и от дясно на листа. Иска предварително форматиране на файла, заради полетата и специално задание за принтера за печат. За да може при разгръщане на "брошурата" да се спази последователността на страниците, трябва да се подреждат внимателно при двустанния печат. (4/1/2/3 на първия лист; 6/7/8/5 на втория, 10/11/12/9 и т.н. до края).
     Дано съм помогнала.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 20:30 от Camille Clo ♥

Общи условия

Активация на акаунт