Къде в Пловдив??? тема - 87

• 33 849
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
duhi_puhi, давай адреса Simple Smile
от мен са макароните

# 601
  • ...
И аз съм на мнение, че цените са доста високи на повечето места. Чийзкейк правя без проблем, но торта за РД не се наемам 🙂

# 602
Ами всеки да си прецени - за някого парите не са проблем и може да даде колкото си иска, друг не може и си купува евтини и изкуствени, на трети му се занимава и му е кеф да си ги прави. Мен пък ме мързи и не ща! Ето, има избор - зададе се въпрос, даде се отговор, от тук нататък си е лично решение. Аз се заинтригувах от тази Слънчева пекарна, препоръчвана е и друг път, ще я пробвам.

# 603
Торти ядем 2 пъти годишно, за рд на децата. Парите не ми се свидят, държа да е вкусна и красива. Нямам скруполи да поръчвам и на жени в сивата икономика и съм го правила. Последният път поръчах от една сладкарница, непосредствено до Дървото, забравих ѝ името, много беше вкусна. За Рд на каката пак ще поръчаме от там.

# 604
  • Пловдив
Здравейте, вчера не успях за оптиката на България и Васил Левски, минах днес. Жената каза - стъкла най-евтини 10-15 лева за двете стъкла, рамки от 15-20 лева нагоре.

# 605
Поръчваме няколко пъти от Чочко и сме много доволни.Торти за рд,меденки също.

# 606
  • Пловдив
Знаете ли къде да си дам килима за пране! 🙄 Чудя се дали да не го занеса на химическо...

# 607
  • Пловдив
Знаете ли къде да си дам килима за пране! 🙄 Чудя се дали да не го занеса на химическо...
тепавица Рай...имат пунктове из града. Др.вариант е автомивка.

# 608
Има една асеновградска фирма, която идва и ги взима на място, Макси. Трябва да са поне 6 кв. обаче. Това е минимумът и ако са под 6 кв., пак толкова ще ги таксува. Но е голямо удобство тази услуга.

https://www.prane-kilimi.com

# 609
  • Пловдив
Ние за диван, кола и пътека викнахме едно момче вкъщи, ако имате интерес ми пишете, ще ви дам номер. Много сме доволни, пътеката светна /беше се разляло двигателно масло върхе нея/.

Знаете ли някъде да кастрират бездомни кучета на преференциални цени?

# 610
  • о`майна лунна нощ е
Немски кастрационен център. Това ми излизаше като информация преди време. Имаше някаква програма. Трябва да потърся обаче координати.

# 611
Ние за диван, кола и пътека викнахме едно момче вкъщи, ако имате интерес ми пишете, ще ви дам номер. Много сме доволни, пътеката светна /беше се разляло двигателно масло върхе нея/.

Знаете ли някъде да кастрират бездомни кучета на преференциални цени?
Немския център е за котки и са заринати. Кастрират по райони, спираловидно и рядко приемат допълнително котки.
Може да звъннете в приюта, ще пратят "ловец" ,ще го кастрират и върнат ( безплатно). Хубаво е ако кучето ви има доверие да помогнете да го хванат, за да е по- малък стреса за животното.
За килим и аз две години ползват Макси. Перат машинно и съхнат в затворени халета далеч от мръсотията. Взимат го, перат, сушат , връщат. Скоро пак ще ги викам.

# 612
  • о`майна лунна нощ е
Немския център е за котки и са заринати. Кастрират по райони, спираловидно и рядко приемат допълнително котки.

Благодаря за уточнението. Явно съм запомнила грешно, че кастрират и кучета.

# 613
Момичета, някъде из града да сте виждали трахана? Поръчвала съм от една асеновградска фирма, но много им скъпа доставката.

# 614
Има една асеновградска фирма, която идва и ги взима на място, Макси. Трябва да са поне 6 кв. обаче. Това е минимумът и ако са под 6 кв., пак толкова ще ги таксува. Но е голямо удобство тази услуга.

https://www.prane-kilimi.com

+1 за Макси! Тази година за първи път ги ползвах и съм много доволна! Досега давах на тепавица "Рай", но цените им са на кг, докато на Макси са на кв.м. За мен лично е по-изгодно при тях. Почти двойно по-изгодно! А и имат безплатен транспорт.

Общи условия

Активация на акаунт